Σελιδες

Monday, February 13, 2012

Η στροφή του Σαμαρά προς το... ελικόπτερο!

Αντώνης Σαμαράς. Ο πολιτικός που εμφανίστηκε ως αντιμνημονιακός και έγινε το απόλυτο στήριγμα του μνημονίου... λέγοντάς μας, μάλιστα, πως το κάνει για το... καλό μας!

Επειδή, εδώ και καιρό -και πέρα από την ό,ποια εμπάθεια έτρεφαν κάποιοι για τον αρχηγό της ΝΔ- είχε αρχίσει να διαφαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά στον πολιτικό ορθολογισμό και συνέπεια του αρχηγού της ΝΔ, εμείς είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε μετά την επανάληψη της πολιτικής πρόκλησης και σαρκασμού του κ. Σαμαρά από το βήμα της Βουλής. Συγκεκριμένα, όταν ο περιλάλητος σωτήρας του έθνους, αναφέρθηκε στην ανάγκη διεξαγωγής εκλογών, είπε χαρακτηριστικά πως αυτό αποτελεί ανάγκη προκειμένου να εκτονωθεί ο λαός!!! Και το είπε τρίτη φορά σε διάστημα 4 μηνών... άρα, είναι κάτι περισσότερο από σύμπτωση ή λεκτικό λάθος.

Κύριε Σαμαρά, οι εκλογές δεν αποτελούν μέσον εκτόνωσης, αλλά δημοκρατικό τρόπο κατάθεσης λαϊκής εντολής προς τον πολιτικό κόσμο. Εκτόνωση, γίνεται μόνο εάν οι εκλογές είναι στημένες. Το καταλάβατε κύριε Σαμαρά;
Αν όχι, μετά και το ατόπημά σας να συνταχθείτε στις μνημονιακές δυνάμεις, πολύ φοβάμαι πως είστε αναγκασμένος να βρείτε τρόπο να κλείσετε θέση στο περιβόητο ελικόπτερο. Κι επειδή εκεί μέσα θα βρίσκονται αρκετοί, κατανοώ πλήρως το ότι ίσως υπερβάλλετε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να πείσετε πως αξίζει η... διάσωσή σας...

Παραθέτω την άποψη και του Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν):

Δολοφονείς τη Δημοκρατία Α. Σαμαρά και συμπορεύεσαι με το κράτος έκτακτης ανάγκης που «παραδίδει» την Ελλάδα και κονιορτοποιεί τον κοινωνικό ιστό…
…Και ως ένοχος έσχατης προδοσίας αργά ή γρήγορα, μάλλον γρήγορα, θα οδηγηθείς να λογοδοτήσεις στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που αποφάσισες, επικαλούμενος σαθρά επιχειρήματα, να διαπράξεις σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.

Ραντεβού στην ταράτσα λοιπόν. Ειδάλλως στο Ειδικό Δικαστήριο...

Κι επειδή κύριε Σαμαρά, δεν θέλουμε να ακούμε αηδίες περί διάσωσης μέσω μνημονίου, διαβάστε και τα παρακάτω, επειδή προφανώς λείπατε από την αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής:

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Πρέβεζας Βαγγέλης Παπαχρήστος, οικονομολόγος, αποκάλυψε χθες στη Βουλή ότι στο κείμενο της Δανειακής σύμβασης και στα σημεία που θα έπρεπε να είχαν καταγραφεί τα ποσά που αφορούν στους οικονομικούς όρους της σύμβασης, υπάρχουν κουκίδες!
«Καλούμαστε να υπερψηφίσουμε μία δανειακή σύμβαση στον τόμο της οποίας δεν υπάρχουν νούμερα, υπάρχουν κουκίδες!!!»

Και ο κύριος Σαμαράς αποφάσισε να ψηφίσει... κουκίδες!!!


ΥΓ: Όμως ο Αντώνης θα έχει και καλή παρέα...

No comments:

Post a Comment