Σελιδες

Thursday, February 16, 2012

18/2/2012 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΤΩΡΑ!

Στις 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 πμ, στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής θα διεξαχθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα, την αναζήτηση κι επίτευξη, της Πατριωτικής και Δημοκρατικής Ενότητας, των αγωνιζόμενων Ελλήνων, κατά της Τροϊκανής κατοχής και της κυβέρνησης που την υπηρετεί.

Την εκδήλωση διοργανώνουν, η Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού (ΟΑΠΣ) και οι Ελεύθεροι Χρεοκοπημένοι (ΕΧ), που αποτελούν τις ιδρυτικές ομάδες της Πρωτοβουλίας Δημοκρατικής και Πατριωτικής Ενότητας, ενός φορέα που έχει θέσει σαν στόχο την σύγκλιση των διάσπαρτων ομάδων ακομμάτιστων αγωνιζόμενων πολιτών. Στόχοι της εκδήλωσης είναι, η αναζήτηση δράσεων και εκλογικής σύμπραξης.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι, Νίκος Αλικάκος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, ο Γιάννης Δημαράς του Αρματος Πολιτών, ο Γιώργος Καραμπελιάς, ο καθηγητής Γ. Κασιμάτης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής,ο Στέλιος Παπαθεμελής της ΔΗΑΝΑ κι ο παραιτηθείς ειαγγελλέας Ι. Σακκάς.Επίσης θα μιλήσουν και εκπρόσωποι τόσο των διοργανωτριών όσο και των φιλοξενούμενων ομάδων.
Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις προς τους ομιλητές, απαντήσεις τους κι η έκδοση ψηφισμάτων, τόσο για την απαίτηση άμεσης διεξαγωγής εκλογών όσο και για τις διαδικασίες σύγκλισης.

No comments:

Post a Comment