Σελιδες

Monday, February 13, 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ

Θα λουφάξουν σύντομα οι ξένοι λύκοι και οι ντόπιοι δωσίλογοι!


Με την ψήφιση του «Μνημονίου 2» από το «ελληνικό» κοινοβούλιο και με την αποδοχή μιας επιτροπής εφαρμογής του από ξένους εμπειρογνώμονες, παίχτηκε και η τελευταία επίσημη πράξη του δράματος του ξεπουλήματος της χώρας και της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών. Το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα σκηνοθετήθηκε ως μέτρο που θα μας επέτρεπε να αποφύγουμε την «χρεωκοπία» και οργανώθηκε από τους ξένους και εγχώριους τοκογλύφους, τους διεθνείς τραπεζίτες και τα ντόπια τσιράκια τους.


Ενορχηστρώθηκε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία εμφάνισαν την εθελόδουλη προσαρμογή της ελληνικής κοινωνίας στους εκβιασμούς του ΔΝΤ και του Οικονομικού Γερμανικού Ράιχ σαν την «μόνη ρεαλιστική πολιτική». Από εδώ και στο εξής, οι περικοπές μισθών και συντάξεων, η κατάργηση επιδομάτων και φορέων του Δημοσίου, τα μέτρα αιματηρής λιτότητας, οι δημεύσεις των ιδιωτικών περιουσιών μέσω ολοένα και πιο δυσβάστακτων και παράλογων φόρων, οι ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας, οι μαζικές απολύσεις προσωπικού θα γίνονται «αυτομάτως», στα πλαίσια της εφαρμογής του προϋπολογισμού και της «εξυγίανσης» της οικονομίας της χώρας.


Αυτό ακριβώς ονόμασαν «ρεαλιστική προοπτική» οι προδότες και οι νέοι γενίτσαροι. Και, στο όνομα αυτού του «ρεαλισμού» θυσίασαν αδίστακτα και υποκριτικά το σύνολο των κοινωνικών και πολιτικών μας κατακτήσεων στον βωμό της διατήρησης της «ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας»… Χρησιμοποιώντας εκφοβιστικά την δαμόκλειο σπάθη της εξόδου της χώρας από την ζώνη του ευρώ και της επίσημης χρεωκοπίας (που απεύχονται και τρέμουν πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι οι τοκογλύφοι-δανειστές και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι) και παρουσιάζοντας την επιστροφή σε ένα εθνικό νόμισμα σαν την υπέρτατη καταστροφή, «εκβίασαν» τους «πρόθυμους» βο…λευτές του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ), να αποδεχθούν τους βαρύτατους όρους μιας ελεγχόμενης δήθεν χρεωκοπίας, η οποία στοχεύει αποκλειστικά στην διάσωση του τραπεζικού συστήματος σε βάρος των άμεσων και ιστορικών συμφερόντων του ελληνικού λαού.


Ο κύβος ερρίφθη, λοιπόν! Το ενδεχόμενο της άρσης των άρθρων του Συντάγματος που προστατεύουν τις ελευθερίες των πολιτών είναι από σήμερα κάτι σχεδόν βέβαιο Απέναντι στο εφιαλτικό σκηνικό της αναστολής της ανεξαρτησίας και της πολιτικής ύπαρξης της πατρίδας μας και της μετατροπής όλων μας σε εξαθλιωμένους αποικιοκρατούμενους, καλούμε αμέσως το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου της χώρας, τα πολιτικά κόμματα, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους συλλογικούς φορείς που αγωνίζονται κατά των μέτρων των μνημονίων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τις επιστημονικές οργανώσεις, τον νομικό κόσμο και την ακαδημαϊκή κοινότητα σε άμεση συστράτευση για να εκφρασθεί η θέληση του λαού, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, και για να οργανωθούν οι κοινωνικές και λαϊκές αντιστάσεις. Να οργανωθούμε όλοι για έναν αγώνα που θα είναι μακρύς και θα κινείται σε νέες, δυναμικές βάσεις, πέρα από τις σπασμωδικές και σποραδικές αντιδράσεις ή τις αναποτελεσματικές διαδηλώσεις. Θα πρέπει να αποδείξουμε και στην πράξη ως κοινωνία ότι η υποταγή της χώρας και των ανθρώπων της στις ορέξεις των διεθνών κέντρων και της ασύδοτης εγχώριας εργοδοσίας αποφασίστηκε από έναν άτιμο συρφετό προδοτών χωρίς καμιά απολύτως νομιμοποίηση και κυρίως «χωρίς τον ξενοδόχο», τον κυρίαρχο λαό.


Καλούμε, από σήμερα, τους δημοσίους υπαλλήλους –ειδικά εκείνους που εργάζονται στις εφορίες ή στις άλλες οικονομικές υπηρεσίες - να μποϋκοτάρουν με όλους τους τρόπους τα αντιλαϊκά μέτρα που αποφασίστηκαν από την παράνομη κυβέρνηση Παπαδήμιου. Καλούμε την Εκκλησία της Ελλάδας να συμπράξει με τις λαϊκές δυνάμεις και να προχωρήσει στην οργάνωση κληρικολαϊκών συνελεύσεων κατά του κατοχικού καθεστώτος σε όλες τις ενορίες της επικράτειας.


Καλούμε το ένστολο τμήμα του Δημοκρατικού Ελληνικού Λαού να συνδράμει και να προστατεύσει, αν χρειαστεί, το μεγάλο Κίνημα Δημοκρατίας και Απελευθέρωσης που αναπτύσσεται στη χώρα, για την αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας, της αποτροπής του πολιτικού εξανδραποδισμού και τον ενδεχόμενο διαμελισμό της χώρας, όπως αυτός σχεδιάστηκε σε ξένα κέντρα αποφάσεων και αρχίζει να υλοποιείται, απομονώνοντας τις διορισμένες ηγεσίες, που ίσως πάρουν, πάλι, εντολή να «αποκαταστήσουν την τάξη» σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων.


Καλούμε την ομογένεια καθώς και τις φιλελληνικές οργανώσεις του εξωτερικού να δραστηριοποιηθούν με όλους τους νομικούς και πολιτικούς τρόπους για να συμπαρασταθούν στον αγώνα του ελληνικού λαού για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια. Δεν πρέπει να αναγνωρίσουμε ούτε να επιτρέψουμε την εγκαθίδρυση της νέας Συνθήκης – φυλακής για τη Σταθερότητα και την Οικονομική Διακυβέρνηση ούτε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης που θα καταστήσουν πλέον απροκάλυπτα ολόκληρη την «Ευρωπαϊκή Ένωση» ένα ολοκληρωτικό μηχανισμό ηγεμονίας του τοκογλυφικού και μεγάλου κεφαλαίου και θα μας αλυσοδέσουν οπισθάγκωνα.


Από σήμερα, και μέχρι την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος, δεν νομιμοποιείται κανένας «διάλογος» με τους εκπροσώπους των τραπεζιτών και τις ψευτο-κυβερνήσεις τους ώσπου να λυγίσουν κάτω από το βάρος της λαϊκής ορμής.


Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να υπάρχει ουδεμία άμεση ή έμμεση νομιμοποίηση των παράνομων αποφάσεων εκείνων που σχεδίασαν και υλοποίησαν την παράδοση της χώρας σε ξένα συμφέροντα και στους εγχώριους συμμάχους τους. Καμία αναγνώριση των μέτρων ή του ύψους του δημόσιου χρέους με το πρόσχημα του οποίου οργανώθηκε από τους διάφορους «δυνάστες» και άλλους «σωτήρες της χώρας» η λεηλασία των ιστορικών και κοινωνικών κεκτημένων του λαού. Καμία ασυλία στις συμμορίες των δωσίλογων και στα προπαγανδιστικά τους τσιράκια.


Να γίνουμε από σήμερα κιόλας ο εφιάλτης του κάθε επίδοξου δυνάστη, αποικιοκράτη ή ολιγάρχη και του κάθε εγχώριου εφιάλτη που τόλμησε να αμφισβητήσει τις κοινωνικές και πολιτικές μας κατακτήσεις ως «παράνομες και καταχρηστικές».


Απευθυνόμαστε προς τους ιδιώτες επενδυτές, τραπεζίτες και δανειστές και τους προειδοποιούμε ότι θα χάσουν τα λεφτά τους επενδύοντας στη λεηλασία αυτής της χώρας και στην υποδούλωση του ελληνικού λαού.


Εμπρός, Λαέ, σύντομα θα λουφάξουν οι ξένοι λύκοι και οι ντόπιοι δωσίλογοι. Γρήγορα η ιστορία θα γράψει ότι αυτό που έγινε σήμερα ήταν η αρχή τους τέλους τους, που θά'ναι πιο φρικτό κι από αυτό του Φύρερ και του Ντούτσε!



Αθήνα 13-Φεβρουαρίου-2012

Η Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ.

 http://epam-hellas.gr/Deltia_typou/591/Anakoinosi_tou_Eniaiou_Pallaikou_Metopou_gia_tis_exelixeis.htm

No comments:

Post a Comment