Σελιδες

Sunday, February 26, 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ : Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας - Τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Κυβερνήσεως και τους Υπουργούς της - Τους Αρχηγούς όλων των Κομμάτων - Τους Βουλευτές όλων των Κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου


 
Σε αυτή την τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα μας , το μέλλον της και των μέλλον των παιδιών της, αποδεικνύεστε όλοι, μα όλοι σας ολίγιστοι, αδιάβαστοι και επικίνδυνοι για την Πατρίδα μας – λιγότερο ή περισσότερο ο καθένας σας. Κρύβετε από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος σας χρυσοπληρώνει για να του προστατεύετε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά του και της Πατρίδας μας βασικά θέματα και τον σπρώχνετε σε απίθανα τραγικές καταστάσεις, υπακούοντας στα κελεύσματα των ξένων και εντόπιων αφεντικών σας.

Συγκεκριμένα κρύβετε ότι από την αρχή της εισόδου μας στην τότε Ε.Ο.Κ.  και μετέπειτα Ε.Ε., η ένωση που παραμυθιάσατε τον Ελληνικό Λαό ότι θα είναι η ειρηνική συνύπαρξη των Κυρίαρχων Ευρωπαϊκών Λαών-Κρατών, ήταν μια μεγάλη απάτη: η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, η λεγόμενη ατμομηχανή της Ευρώπης, Ποτέ μα Ποτέ μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και πριν το 1990, αλλά και μετά και μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε και δεν υπάρχει ως ελεύθερο κυρίαρχο κράτος, όπως π.χ. η Ελλάδα.

Άρα ούτε τότε, ούτε τώρα, δεν δικαούται να βρίσκεται εκεί εφόσον μιλατε για ένωση κυρίαρχων κρατών. Και διευκρινίζω επιγραμματικά: ειδικά για τη σημερινή ΄΄νομική΄΄ υπόσταση της Γερμανίας, τον κύριο συνομιλητή μας στα βασανιστήρια που μας έχετε οδηγήσει εσείς όλοι οι δοσίλογοι και προδότες ( με τις ελάχιστες βέβαια φωτεινές εξαιρέσεις), αυτή η Γερμανία:

 - είναι μια χώρα ακόμα κάτω από κατοχή (των ΗΠΑ) - χωρίς κρατική υπόσταση, - χωρίς Σύνταγμα και φυσικά Συνταγματικό   Δικαστήριο, μόνο με ένα Βασικό Νόμο, που έχει   επιβληθεί από τους κατακτητές μετά τον πόλεμο και   διασφαλίζει τη λειτουργία της γραφειοκρατίας και   την ασφάλεια των πολιτών, - χωρίς Συνθήκη Ειρήνης, χωρίς πραγματική Ένωση, όπως παραμύθιασαν τον κόσμο το 1990, όταν τη   Συμφωνία 2+4 την παρουσίασαν ως τέτοια και ΟΧΙ   ως ΄΄τακτοποίηση΄΄ των συνόρων με την Πολωνία, - σε Εμπόλεμη Κατάσταση με 51 Χώρες – και φυσικά   και την ΕΛΛΑΔΑ ! - σε ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ, η οποία στην περίπτωσή μας έχει ΑΡΘΕΙ, αφού την έχουν   βάλλει να μας κηρύξει αυτόν τον φρικτό Οικονομικό   Πόλεμο και απόλυτο στραγγαλισμό, - χωρίς δικαίωμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ –
με τα ΜΜΕ σε απόλυτο έλεγχο του κατακτητή μέχρι  το 2099, - με τον εκάστοτε Καγκελάριο να πηγαίνει πρώτα στον Λευκό Οίκο  για να υπογράψει ένα ΄΄μυστικό΄΄ έγγραφο και μετά να παρουσιάζεται στο δικό του Κοινοβούλιο, - με ακόμη ισχύοντα εδαφικά σύνορα αυτά του 1937 και το Σύνταγμα του 1919 (της Βαϊμάρης), σε αδράνεια   όμως, λόγω της επικρατούσης κατάστασης κατοχής   της χώρας και της δικτατορίας των κομμάτων που επικρατεί εκεί, - με καθεστώς ΑΠΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ   ΕΥΘΥΝΗΣ με ΕΔΡΑ τη Φρανκφούρτη και ΚΕΦΑΛΑΙΟ 25.500 ΕΥΡΩ!

- με Καθηγητές Πανεπιστημίων, Κινήματα Πολιτών, Απλούς Πολίτες να αγωνίζονται  για τα Αυτονόητα Ανθρώπινα Δικαιώματά τους, για την επιστροφή του   Μάρκου, το Δικαίωμα Εθνοσυνέλευσης, Συντάγματος,   Αντίστασης και Ελεύθερων Εκλογών κλπ. κλπ.

Και γιατί να συμβαίνουν αυτά: Γιατί απλούστατα, στα πλαίσια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, πρέπει πρώτα να έχει δημιουργηθεί η κεντρική κυβέρνηση των Βρυξελλών, η πιο στυγνή, απάνθρωπη και βίαιη δικτατορία που έχει υπάρξει επί της γης, προάγγελος της ακόμα φρικτότερης παγκόσμιας, που τα σχιζοφρενή αφεντικά σας έχουν σχεδιάσει για ολόκληρο τον πλανήτη.

Κι εσείς, απλά και απροβλημάτιστα, υπογράφετε χωρίς να διαβάζετε, να ενημερώνεσθε και να ενημερώνετε ΕΜΑΣ τους ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ, ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Δεν μας έχετε ακόμη πει για τις στενότατες σχέσεις των Διαχειριστών της Ε.Π.Ε.--ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, Κυρίας Μέρκελ και του Κυρίου Σόϊμπλε, με το κυριότερο συγκρότημα που κρύβεται πίσω από την επιδίωξη της ευρωπαϊκής διακυβέρνησης, που υπαγορεύει Συνθήκες – π.χ. Λισαβόνας, που η καινούριά της και πιο μαφιόζικη Έκδοση – δηλ. το πραγματικό 4ο Ράϊχ - μπορεί να μας έρχεται ήδη από την ερχόμενη άνοιξη και θα μας καταργεί και τα τελευταία μας δικαιώματα σύμφωνα με το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ως ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ.

Μέχρι τότε εσείς έχετε πάρει τη διαταγή να μας μετατρέψετε και ΕΜΑΣ ΣΕ Ε.Π.Ε. όπως είναι το μοντέλο σας η Γερμανία, χωρίς ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , αλλά και ΙΔΙΩΤΙΚΗ, με απόλυτη ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ – ΛΑΟΥ . ΓΙ ΑΥΤΟ  ΒΙΑΖΕΣΘΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ.

Και βέβαια, με ποιό Κυρίαρχο Γερμανικό Κράτος συνάπτετε ΄΄διακρατικές συμφωνίες΄΄; Σας πιέζουν Κυρίες και Κύριοι πολύ, γιατί οι Λαοί ΞΥΠΝΑΝΕ  και θέλουν να προλάβουν οι ψυχασθενείς αφέντες σας ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ  πριν καταλάβουμε τα σχέδιά τους, που είναι φυσικά και ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ.   Λάβετε μόνον υπόψιν, ότι σε κάθε τραγωδία έρχεται η ΚΑΘΑΡΣΗ.

Και την τελευταία αυτή πράξη στο ΔΡΑΜΑ που οργανώσατε εναντίον της Πατρίδας μας, θα τη ΓΡΑΨΕΙ  ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ!  

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για  το θέμα της Γερμανίας, ας διαβάσουν τη σχετική μου  μελέτη που σας παραθέτω σε pdf.

Βενετία  Κάντζια  Αθήνα 12. Φεβρουαρίου 2012


No comments:

Post a Comment