Σελιδες

Wednesday, February 22, 2012

Αλληλέγγυον: Φως ελπίδας, στο σκοτάδι της κατοχής

Χωρίς φληναφήματα και ψευδοεπαναστατικές φανφάρες, χωρίς «ανταρσίες» του καναπέ και του πληκτρολογίου, χωρίς επιδοτούμενες «ανθρωπιστικές ευαισθησίες», το μικρό φως ελπίδας που άναψε στην καρδιά της Αθήνας, στην Αγίας Σοφίας 50, στον Κολωνό, πίσω από το Σταθμό Λαρίσης, συνεχίζει σεμνά αλλά αποφασιστικά το δύσκολο έργο που ξεκίνησε εδώ και μερικές μέρες: Στις σκοτεινές εποχές που βιώνει ο Λαός μας και στις σκοτεινότερες που έρχονται, να μην πεινάσει κανείς.

Το Αλληλέγγυον, ο μη Κερδοσκοπικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός με τους εθελοντές του, παραδίδει καθημερινά μαθήματα αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας, προσφέροντας τα προϊόντα των Ελλήνων αγροτών αλλά και των Ελλήνων βιοτεχνών, σε τιμές χωραφιού και βιοτεχνίας.

Ξεπούλησε για λογαριασμό των αγροτών που συνεργάζονται μαζί του, μια και δυο και τρείς φορές τα προϊόντα τους.

Πλήρωσε τους αγρότες, μια και δυο και τρεις φορές και έφερε ξανά το χαμόγελο στα χείλη της ταλαιπωρημένης αυτής τάξης, που την κατακλέβουν οι μεσάζοντες.

Προμήθευσε τους καταναλωτές με προϊόντα πρώτης ποιότητας, από αυτά που μόνο η μάνα ελληνική γη ξέρει να παράγει, αφήνοντάς τους κατάπληκτους για τις τιμές αλλά και για τις γεύσεις τους: Ανθόμελα από τα βουνά της Πελοποννήσου, ρύζια από τους κάμπους της Μακεδονίας μας, όσπρια από τις Πρέσπες μας. Όλα σε τιμές, στο μισό σχεδόν από αυτές που βρίσκουν οι καταναλωτές στις πολυεθνικές, όλα σε ποιότητες μακράν πέρα από τα μεταλλαγμένα και τα δηλητήρια που πλασάρουν τα μαγαζιά τους.


Αυτές τις στιγμές που η βαριά σκιά της κατοχής, της απελπισίας και της φτώχειας που έφεραν στους ώμους τους Λαού μας οι νεοταξίτες υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων, είναι η ώρα της δικής μας ευθύνης.

Το Αλληλέγγυον, έχει ανάγκη από περισσότερους εθελοντές να βοηθήσουν στο έργο του, το οποίο καθημερινά γίνεται και πολυπλοκότερο αλλά και βαρύτερο.

Από την άλλη πλευρά, για να προχωρήσει στο παρακάτω, το οποίο είναι και δύο και τρία και πολλά Αλληλέγγυα, σε ολάκερη τη χώρα, θέλει κοντά του περισσότερους Έλληνες αγρότες, περισσότερους Έλληνες βιοτέχνες. Για να διαθέσει τα προϊόντα τους, να τους ξεπληρώσει τον κόπο τους και με το παραπάνω αλλά κυρίως για να αποδείξει πως τούτη δω την Πατρίδα και τούτον δω τον Λαό, που δεν τον έφαγαν χιλιάδες τώρα χρόνια τα λιοντάρια, δεν θα τον φάνε τα σκουλήκια.

Εμπρός λοιπόν όλοι να βάλουμε ένα χέρι, να υψώσουμε την ελπίδα πάνω από την Ελλάδα. Εθελοντές, αγρότες, βιοτέχνες, πολίτες-καταναλωτές: Επικοινωνήστε με τα παιδιά του Αλληλέγγυον, στο 2105141443, στο 6978404959 στο 6932647605. Γίνετε μέρος της ωραιότερης προσπάθειας για αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια, από την μεταπολίτευση και εντεύθεν. Ελάτε να δείξουμε στον Λαό μας τι παράγει η Ελληνική γη. Ελάτε να τους δείξουμε τι σημαίνει Έλληνας βιοτέχνης. Ελάτε να χορτάσουμε και τον δύστυχο Λαό μας και τον ταλαίπωρο αγρότη μας. Η υπόθεσή μας, είναι στα χέρια μας. Στα χέρια σας.

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                 
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων «Αλληλέγγυον»
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443
Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

No comments:

Post a Comment