Σελιδες

Sunday, February 12, 2012

Φασιστικής έμπνευσης χτύπημα και προβοκάτσια!

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστικη Αριστερά 12-2-2012

Η πολιτική χούντα Παπαδήμου - Παπανδρέου - Σαμαρά σε συνεργασία και πάλι με τους "γνωστούς αγνώστους" παρακρατικούς κουκουλοφόρους επετέθηκε με οργανωμένο σχέδιο και πρωτοφανή αγριότητα στις εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτών που κατέκλυσαν από νωρίς το απόγευμα την πλατεία Συντάγματος και το κέντρο της ΑΘήνας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η επίθεση άρχισε πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της συγκέντρωσης και άρχισε ταυτόχρονα από διαφορετικά σημεία ώστε να εμποδιστεί εξ΄ αρχής η συγκέντρωση του πρωτοφανούς σε μαζικότητα πλήθους.
Πρόκειται ασφαλώς για φασιστικής έμπνευσης απαγόρευση του θεμελιώδους συνταγματικού δικαιώματος του συνέρχεσθαι και επομένως για πράξη που θεμελιώνει την εκτίμηση πως διάγουμε καθεστώς πολιτικής δικτατορίας. Πράξη η οποία συνοδεύτηκε αυτή τη φορά και με εκτεταμένη, επίσης φασιστικής έμπνευσης, παρακρατική ενέργεια πυρπόλησης κτιρίων του ιστορικού κέντρου!

Παρά την παραπληροφόρηση των μεγάλων ΜΜΕ ο λαός της ΑΘήνας και όλης της Ελλάδας κατάλαβε απόψε ότι η κλίκα των δοσίλογων που μας κυβερνά δεν μπορεί να εκποιήσει τη χώρα στην Μέρκελ και την ξένη κατοχή χωρίς να επιβάλλει ένα φασίζον καθεστώς πολιτικής δικτατορίας και προβοκάτσιας στη χώρα.
Από την επιμονή του κόσμου να παραμένει μαζικά, ακόμη και μετά τις συνεχείς επιθέσεις, στο κέντρο της Αθήνας έγινε ταυτόχρονα αντιληπτό ότι δημιουργείται μια μεγάλη και συμπαγής συσπείρωση του λαού μπροστά στην οποία καμία πολιτική δικτατορία, κανένα παρακράτος και καμία ξένη κατοχή δεν μπορεί να περπατήσει. Με αυτά τα γεγονότα στο κέντρο της ΑΘήνας και την αξιοσημείωτη αγωνιστική έξαρση σε πολλά σημεία της χώρας (κατάληψη της Περιφέρειας στο Ηράκλειο κ.ά.) όσες ψήφους και να αποσπάσουν στην Κατοχική Βουλή οι μέρες τους είναι μετρημένες. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

No comments:

Post a Comment