Σελιδες

Friday, February 17, 2012

Έκκληση προς όλα τα κόμματα της Ευρώπης: Μην υπερψηφίσετε την καταβολή των νέων δόσεων για την Ελλάδα

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς 

Μία ενδιαφέρουσα τροπή λαμβάνουν τα πράγματα στην Ευρώπη. Η άρνηση των «εταίρων» μας να καταβάλλουν τις δόσεις του νέου δανείου επειδή φοβούνται εξέγερση του Λαού, τραβά το χάλι κάτω από τα πόδια των δωσίλογων.

Χωρίς ευρώ στο ταμείο τους, οι Παπαδήμιοι ολισθαίνουν έτι περαιτέρω προς την κατάρρευση.
Το αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο που στηρίζει την ανάκτηση της νομισματικής μας ελευθερίας βρίσκει ακόμη έναν προσωρινό «σύμμαχο». Τον φόβο των ευρωπαίων κατακτητών ότι θα χάσουν τα λεφτά τους.

Το επαναστατικό κίνημα, από την πλευρά του, πρέπει να ενισχύσει με κάθε τρόπο αυτή την εντύπωση. Με συνεχείς διαδηλώσεις, με δυναμικές απεργίες, με εξεγέρσεις, και με ψηφίσματα να διατρανώσουμε την βούλησή μας για άμεση παύση των δόσεων. Δεν είμαστε ναρκωμανείς.

Όλες οι συνδικαλιστικές ενώσεις, όλα τα πατριωτικά αντιμνημονιακά κόμματα, όλα τα κινήματα, να βροντοφωνάξουν ΟΧΙ στην καταβολή των δόσεων ώστε η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα να καταστεί μονόδρομος.
Ούτως ή άλλως αυτό θα γίνει, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε μέχρι η Ελλάδα να καταστραφεί εντελώς από το ευρώ.

Η κατοχική ληστοσυμμορία είναι διασωληνωμένη με τους αγωγούς παροχής ευρώ. Το επαναστατικό κίνημα πρέπει να ανατινάξει τους αγωγούς τροφοδοσίας με το ευρώ αυτής της σαθρής ολιγαρχίας που λυμαίνεται το Ελληνικό Έθνος.

Είναι προς το συμφέρον των Ευρωπαϊκών λαών η άρνησή τους να καταβληθούν νέα δάνεια προς την Ελλάδα, αφού έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τα πάρουν πίσω, για δύο λόγους. Είτε γιατί η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει και επισήμως, είτε γιατί θα ανατραπεί η ληστοσυμμορία Παπαδήμου και η νέα εξουσία θα διαγράψει όλα τα χρέη. 

Συνεπώς η άρνηση των ξένων κυβερνήσεων για νέα δάνεια, θα τους γλυτώσει από πολλά χρήματα.

Έχουν ήδη λάβει μηνύματα από το αντιμνημονιακό στρατόπεδο ότι οι υπογραφές των δωσίλογων είναι άκυρες και δεν δεσμεύουν τον Ελληνικό Λαό.

Το καλύτερο για όλη την Ευρώπη, είναι η διάλυση της ευρωζώνης, προκειμένου να ανασάνουν οι οικονομίες των κρατών μελών. Η εξέγερση του Ελληνικού Λαού τους παρέχει την αφορμή να καταψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση ώστε να σώσουν την δική τους πατρίδα και την Ευρώπη από το οικονομικό ολοκαύτωμα που θέλει να επιβάλλει η ληστοσυμμορία του ευρώ.

No comments:

Post a Comment