Σελιδες

Saturday, February 11, 2012

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Αύριο στις 5μμ να βουλιάξει το Σύνταγμα!

12/2/2012

Η Εξέγερση του Λαού να σαρώσει την εθνική μειοδοσία και τη Μεγάλη Λεηλασία. Ένα Νέο ΕΑΜ καλείται να αντικαταστήσει τη δικτατορία του ΕΥΡΩ και την ξένη Κατοχή.
Σε μια απεγνωσμένη προσπάθειά τους και με ταυτόσημες τοποθετήσεις τους οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς, μιλώντας προς τις Κοινοβουλευτικές ομάδες τους, εξαπέλυσαν μια γκανγκστερικού τύπου επιχείρηση ψευδολογίας και κατατρομοκράτησης του λαού απειλώντας με «λιμούς, λοιμούς, σει-σμούς, καταποντισμούς, πυρρές, μάχαιρες κ.ά.» αν δεν υπερψηφιστεί η νέα Δανειακή Σύμβαση. Φάρμακα, καύσιμα, κρέας και πολλά αλλά αγαθά θα εξαφανισθούν, μισθοί και συντάξεις θα διακοπούν, σχολεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κ.ά. θα κλεί-σουν. Επικαλούνται μάλιστα για τούτο ένα «αστείο» πρωτογενές έλλειμμα της τάξης των 5 δις ΕΥΡΩ που κανέναν απολύτως, ούτε και τον πλέον αφελή, δεν μπορεί να πείσει.
Βέβαια δεν μας είπαν, εάν πάρουμε όλα αυτά ως ειλικρινή, για το ποιος φταίει.
Δεν μας είπαν για το ποιος φταίει εάν δεν φταίει το Μνημόνιο και η Δανειακή Σύμβαση του 2010, μαζί με την Δανειακή Σύμβαση του Ιουλίου του 2011 η οποία πραγματώνεται και ολοκληρώνεται με τη νέα Δανειακή Σύμβαση που φέρνουν για ψήφιση στη Βουλή. Δεν μας είπαν επίσης για το πώς θα μας σώσει η νέα Δανειακή Σύμβαση, εφόσον, εάν εξαιρέσει κανείς τα όσα θα πάρουν οι ξένες και ιδιωτικές πλέον τράπεζες της χώρας, δεν θα υπάρξει δραχμή για τα κρατικά ταμεία, όπως δεν υπήρξε δραχμή για τα κρα-τικά ταμεία και από τον μέχρι τώρα δανεισμό μας, δεν θα υπάρξει εξάλλου δραχμή για τη μείωση του Χρέους όπως δεν υπήρξε δραχμή και μέχρι τώρα με αποτέλεσμα το τε-λευταίο όχι μόνο να μην μειώνεται αλλά να έχει αυξηθεί κατά 150% απ΄ τις αρχές του 2010 που εφαρμόζουμε το Μνημόνιο.

Δεν μας είπαν τέλος για το πόσο φταίει η πολιτική της άγριας ύφεσης που επέβαλαν με το Μνημόνιο τα δύο τελευταία χρόνια, για το πόσο δηλαδή φταίει η πολιτική του «δόγματος του σοκ» και της ολικής απορρύθμισης και εν΄ ψυχρώ καταστροφής της Ελληνικής Οικονομίας και Παραγωγής στην οποία με τόσο πάθος επιδόθηκαν επί μια διετία και την οποία γυρεύουν τώρα να ολοκληρώσουν.
Απειλούν και εκβιάζουν οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς παρότι αντιλαμβάνονται ότι δεν τους πιστεύει πλέον κανείς. Ούτε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων τις οποίες οι ίδιοι συντηρούν οικονομικά δεν μπορούν τώρα να πείσουν. Ούτε τους ενσωματωμένους – υπαλληλοποιημένους βουλευτές τους δεν μπορούν πια να συγκρατήσουν.

-Υπάρχουν και παραμένουν στην εξουσία απλά και μόνο επειδή δεν έχει συγκροτηθεί ένας αντίπαλος αποφασισμένος πόλος με σαφείς θέσεις και πρόταση εξουσίας για τη διάσωση του Ελληνικού «εθνικού κράτους» απ΄ τη λεηλασία και τη Γερμανική Κατοχή.

-Υπάρχουν και συντηρούνται απ΄ τη Γερμανική Καγκελαρία και τους Αμερικανούς επι-κυρίαρχους μέχρι να στηθούν οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες για να θεμελιωθεί ο ακρω-τηριασμός η αποσύνθεση της χώρας και να διαμοιρασθούν τα γεωπολιτικά της πλε-ονεκτήματα και ο ορυκτός της πλούτος ιδίως στην περιοχή του Αιγαίου και της Βόρει-ας Ελλάδας. Αλλά δεν θα υπάρχουν για πολύ.
Δεν θα περιμένουμε τις εκλογές τις οποίες ο κ। Σαμαράς προτείνει για να υπάρξει εκ-τόνωση και κατευνασμός του λαού। Αύριο το Σύνταγμα θα ανοίξει τον δρόμο της Εξέγερσης. Ένα Νέο ΕΑΜ έρχεται.

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
www।dikki.org Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

No comments:

Post a Comment