Σελιδες

Monday, February 13, 2012

Εξέγερση είναι η συνέχεια της πολιτικής με άλλα μέσα - (μία απάντηση στον «αντιμνημονιακό» Αντώνη Σαμαρά)

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς
13-2-2012

(μία απάντηση στον «αντιμνημονιακό» Αντώνη Σαμαρά)

Δεν άντεξα τον πειρασμό. Έπρεπε να απαντήσω στην δήλωση του υπερπατριώτου και μαχητικού διαπραγματευτού Αντωνίου Σαμαρά. Ηρωικού προέδρου της ΝΔ, ο οποίος διαγράφει βουλευτές επειδή ψήφισαν το 1ο Μνημόνιο, και βουλευτές επειδή καταψήφισαν το 2ο Μνημόνιο...!!!

Επειδή η λογική με την παράνοια απέχει ελάχιστα από την ηγετική ομάδα της ΝΔ, ελπίζω το γραπτό μου να γίνει αντιληπτό στον ηγέτη της.

Πριν από λίγο ο Α. Σαμαράς γνωστοποίησε στα μμε ότι «Την πόλη την διέλυσαν, την αγορά τη διέλυσαν, επέλεξαν παραδοσιακά κτίρια επίτηδες και τα έκαψαν. Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω».

Σιγά τα ωά. Πρόσεχε, μην σκίσεις κανένα καλτσόν, πρόεδρε. Τώρα που η Τρόικα σου έβγαλε την αντιμνημονιακή κουκούλα που φόραγες επί 2 χρόνια, μην εκτονώνεις πάνω μας τα απωθημένα σου. Φιλομνημονιακοί κουκουλοφόροι σαν και εσένα που διέλυσαν την Ελληνική οικονομία, δεν δικαιούνται να ομιλούν εναντίον κουκουλοφόρων.

Επειδή η θρασυδειλία αποτελεί δομικό στοιχείο της προσωπικότητος του κ. Σαμαρά, αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι λαμβάνουν μέρος στην εξέγερση είναι ανώνυμοι, ή κουκουλοφόροι. Επειδή ο κ. Σαμαράς φορούσε την κουκούλα του «αντιμνημονιακού» για να μπορεί να διαπράττει ανενόχλητα την λεηλασία της χώρας η συμμορία των Παπανδρέου-Παπαδήμου αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι συμμετέχουμε στην εξέγερση  φοράμε κουκούλες.
Και συνεχίζει ο πρόεδρος της ΝΔ:

«Γιατί πρέπει να βγουν οι κουκούλες για να δούμε, όχι μόνον αυτοί ποιοι είναι, αλλά και ποιοι κρύβονται από πίσω τους, οι οποίοι δε θέλουν να μπορεί να έχει το δικαίωμα ο ελληνικός λαός να εκφράζεται ελεύθερα».

Σεβαστέ πρόεδρε της ΝΔ, επιθυμώ να σου λύσω την απορία. Σε πληροφορώ ότι πίσω, δίπλα και εμπρός από τους κουκουλοφόρους, ήμουν εγώ. Ο Ιφικράτης Αμυράς. Εγώ και άλλοι 300.000 εξεγερμένοι πολίτες σε όλη την Ελλάδα που δυστυχώς για σένα δεν φοράμε κουκούλα. Αν ακούς τις ανοησίες των συμβούλων σου και των μμε, θα λες ανοησίες ότι τάχα την Αθήνα την έκαψαν προβοκάτορες κλπ.

Δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχει ξεκινήσει εξέγερση. Θα το καταλάβεις συντόμως όταν η φωτιά φθάσει στα γραφεία σου στην Συγγρού. Αλλά ο εμπρηστής είσαι εσύ, και η φιλομνημονιακή συμμορία στην οποία είσαι καθοδηγητικό μέλος.

Αγαπητέ Αντώνη(μου επιτρέπεις να σου μιλώ στον ενικό, εσύ τώρα δα, μας αποκάλεσες καθάρματα), παρά το ότι στο Μνημόνιο 2 ξεκαθαρίζεται ότι από εδώ και πέρα οι δόσεις θα αφορούν μόνον τα τοκοχρεολύσια, και όχι μισθούς και συντάξεις, εν τούτοις όλα τα φιλομνημονιακά καθάρματα, ισχυρίζονται ότι χωρίς το Μνημόνιο 2 πάμε σε χρεωκοπία και δεν θα έχουμε γάλα για τα παιδιά μας. Ούτε μισθούς, ούτε συντάξεις. Ενώ η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπογραφεί το Μνημόνιο 2, δεν θα πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια.

Εσύ όμως, και τα άλλα φιλομνημονιακά καθάρματα, λέτε ότι δεν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Ψεύδεσαι συνειδητώς. Τρομοκρατείς τον Ελληνικό Λαό.
Βγάλε την κουκούλα Αντώνη. Αυτήν που φοράς καθημερινώς. Την κουκούλα του πατριώτου. Βγάλτην. Μολύνεις τις κουκούλες. Δίνεις κακό όνομα στους κουκουλοφόρους.

Τώρα ίσως να με ρωτήσεις γιατί σου εναντιώνομαι με τέτοιο τρόπο. Διότι μου προκαλούν απέχθεια όσοι σήμερα μιλούν για αγώνα μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής νομιμότητος, την στιγμή που έχει καταλυθεί η συνταγματική νομιμότητα.

Δηλαδή, τί μας ζητάς Αντώνη Σαμαρά; Να διαδηλώνουμε μέσα στα πλαίσια ενός κατελυμένου Συντάγματος; Να υπακούμε στα πλαίσια των νόμων που ορίζει ένα προτεκτοράτο; Να αναγνωρίζουμε ως νόμο του κράτους την άνευ όρων και αμετάκλητη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας; Είσαι παρανοϊκός; Μάλλον όχι. Είσαι κουκουλοφόρος της Τρόικας. Ένας ρουφιάνος του ΔΝΤ. Ένα πολιτικό μηδενικό. Οι απειλές σου δεν περνούν ούτε στην κοινοβουλευτική σου ομάδα.

Όποιος παρέχει άμεση ή έμμεση νομιμοποίηση των παράνομων αποφάσεων εκείνων που σχεδίασαν και υλοποίησαν την παράδοση της χώρας σε ξένα συμφέροντα είναι εχθρός του έθνους και πρέπει να εξολοθρευτεί χωρίς κανένα έλεος.

Και τώρα αγαπητέ μας Αντώνη, σε ότι αφορά το πρόβλημά σου με την εξέγερση, οφείλω να σε ενημερώσω παραφράζοντας τον Καρλ Κλαούζεβιτς, ότι Εξέγερση είναι η συνέχεια της πολιτικής με άλλα μέσα.

Φρόντισε σε παρακαλώ να το κατανοήσεις σύντομα. Αποχώρησε από την πολιτική ζωή της χώρας και σταμάτα να ονειρεύεσαι πρωθυπουργικούς θώκους. Κοίτα να βρείς καμιά δουλειά στην πυροσβεστική γιατί σύντομα η Συγγρού θα πάρει φωτιά. Και δεν εννοώ τα καταστήματα και τις οικίες αθώων πολιτών...

Αρκετά ταλαιπώρησες τον δημόσιο βίο της χώρας. Φύγε μαζί με τον Τζέφρυ πριν είναι αργά. Διότι σε λίγο το δίλημμα που θα αντιμετωπίσεις δεν θα είναι «μνημόνιο ή χρεοκοπία» αλλά «φυλακή ή εκτελεστικό απόσπασμα».

ΥΓ. Και κάτι πολύ σημαντικό Αντώνη. Επειδή όσοι δεν είναι μέσα στα επεισόδια νομίζουν ότι προκαλούνται κυρίως από αναρχικούς με κουκούλες, σε πληροφορώ ότι ειδικά εχθές πάρα πολλοί νεαροί που έπαιξαν ξύλο με τα ΜΑΤ κρατούσαν Ελληνικές σημαίες. Και πετούσαν πέτρες, ξύλα, και μολότωφ στους πραιτωριανούς. Η εξέγερση έχει παραβιάσει τις διαχωριστικές γραμμές δεξιός-αριστερός. 

No comments:

Post a Comment