Σελιδες

Friday, February 24, 2012

Έχω εμπιστοσύν​η στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τις Ανεξάρτητε​ς Αρχές...

Γράφει ο askordoulakos

«Εσείς, κ. Τρέμη, είστε μια πολύ σοβαρή δημοσιογράφος...».

Γ. Καρατζαφέρης στο βραδυνό δελτίο  του MEGA, 23-02-2012.
__________

Πριν από 1,5 με 2 χρόνια περίπου, κατά τις συλλήψεις των μελών του "Επαναστατικού Αγώνα", ορδές ηλιθίων κι αστοιχείωτων μαρκουτσοφόρων της σειράς, είχαν εισβάλλει στα σπίτια των συλληφθέντων κι ενημέρωναν το φιλοθεάμον κοινό, για το τι έτρωγαν, τι διάβαζαν, ακόμα και τη...μάρκα χαρτιού υγείας, που χρησιμοποιούσαν οι...τρομοκράτες. Η Εισαγγελία και το ΕΣΡ δεν αντέδρασαν, διότι προφανώς θεωρούν ότι το τεκμήριο της αθωότητας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων, ισχύει για όλους τους πολίτες, εκτός από κάποιους. 


Πριν μια εβδομάδα περίπου, η Αστυνομία δημοσίευσε -ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ-και κάποια ΜΜΕ παρουσίασαν -ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ- τις φωτογραφίες κάποιων νεαρών, που συνελλήφθησαν στο σωρό κατά τις συγκρούσεις της 12ης Φλεβάρη στο Σύνταγμα. Η Εισαγγελία και το ΕΣΡ επίσης δεν επενέβησαν, διότι προφανώς θεώρησαν, ότι ούτε σ' αυτήν την περίπτωση ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Εδώ και 2-3 ημέρες, το ΕΣΡ...ενοχλημένο από χαρακτηρισμούς κατά της Άνγκελα Μέρκελ, επέβαλε πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ στο REAL FM και το Γιώργο Τράγκα.  Εδώ το ΕΣΡ προφανώς θεώρησε ότι ισχύει  η προστασία των προσωπικών δεδομένων κι έσπευσε να προστατέψει την τιμή, την υπόληψη και τα προσωπικά δεδομένα της Γερμανίδας Καγκελάριου.

Εδώ και 2-3 ημέρες, Εισαγγελείς, Βουλευτές και ΜΜΕ, σε αγαστή συνεργασία, περιγελούν και κουρελιάζουν την κοινή νοημοσύνη, προσπαθώντας σαν κατινούλες της γειτονιάς να... καλύψουν κάποιον/αν βουλευτή, ο/η οποίος/α έχει βγάλει τα λεφτά του/της έξω για να τα προστατεύσει, μολονότι το πολιτικό σύστημα προσπαθεί να μας πείσει ότι οι καταθέσεις των Ελλήνων δεν κινδυνεύουν. Εδώ η Εισαγγελία και το ΕΣΡ προφανώς θεωρούν, ότι ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε, ότι στον πόλεμο, που μας έχουν κηρύξει, η λεγόμενη...Δικαιοσύνη έχει ήδη διαλέξει στρατόπεδο; Εδώ θα πρέπει να εξάρουμε τις τιμητικές εξαιρέσεις ορισμένων Δικαστών (Πρωτοδικών), οι οποίοι διαθέτουν, τουλάχιστον κάποια επιστημονική αξιοπρέπεια κι έκαναν δεκτές τις Αιτήσεις Αναστολής και το Αίτημα Προσωρινής Διαταγής αρκετών πολιτών, για να μην τους διακοπεί το ρεύμα, λόγω μη καταβολής του χαρατσιού.

Τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε, ότι σε ανταγωνιστικές κοινωνίες, διαχωρισμένες σε τάξεις κι αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ δικαιοσύνη, παρά μόνο ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ; Και μάλιστα, η πιο αυθαίρετη μορφή εξουσίας, αφού και ΙΣΟΒΙΑ είναι και ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ πουθενά, παρά μόνο στον εαυτό της.

Υ.Γ. Μήπως πρέπει να ρωτήσουν στο Υπ. Υγείας όσοι θέλουν να μάθουν, ποιος/α είναι ο/η Βουλευτής του...εκατομμυρίου;

 Εκεί, κάτι θα ξέρουν!

 http://tsak-giorgis.blogspot.com/2012/02/blog-post_7633.html

2 comments:

  1. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Κ. ΑΘΗΝΑΙΟ,ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΘΑ ΗΤΟ ΕΥΤΥΧΙΑ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΙ ΤΙΒΙ.

    να μπορουμε να του θετουμε υποψιν και αποριες μας.

    ReplyDelete
  2. Ευρωκαταδίκη για τους πρόσφυγες

    Την Ιταλία για τις αμφιλεγόμενες πρακτικές της «απώθησης» παράνομων μεταναστών και αιτούντων άσυλο πριν φτάσουν στις ακτές της χώρας καταδίκασε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Με την απόφαση του ΕΔΑΔ, η Ιταλία καλείται να καταβάλει αποζημίωση ύψους 15.000 ευρώ σε καθέναν από τους 24 πρόσφυγες από τη Σομαλία και την Ερυθραία που προσέφυγαν στο δικαστήριο για την «απώθησή» τους το 2009 στη Λιβύη.
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63621348

    EIΣΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ ΕΥΠΟΡΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΟΡΕΑ Η ΚΙΝΑ Η ΚΑΤΑΡ) ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΥΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ;

    ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ,ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ Ο ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ!

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ;ΣTOΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΧΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΜΕΣΩ ΦΤΗΝΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ.

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ(ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΖΟΥΣΑΣ ΕΥΡΩ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΣΤΥΛ KAI ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ
    20ΕΤΙΑ),ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΘΩΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ),ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΑ.

    ReplyDelete