Σελιδες

Sunday, February 19, 2012

Βοηθείστε να γνωστοποιηθει η καμπανια για την σωτηρια του Ναου της Αφροδιτης

Από την έναρξη της κίνησης «εκστρατεία για την διάσωση του Ναού της Αφροδίτης» η τύχη αυτού το εθνικού θησαυρού και της βεβήλωσης που επιχειρείται από τους τοπικούς υπεύθυνους αλλά και από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου, έχει τραβήξει την προσοχή ανθρώπων από ολόκληρο τον κόσμο.  Μέσα σε λίγες μέρες μετά την αρχική μας ανακοίνωση, η εκστρατεία της διάσωσης αυτού του αναντικατάστατου μνημείου, έλαβε μορφή χιονοστιβάδας στο διαδίχτυο, προκαλώντας οργή σε Έλληνες και Φιλέλληνες στις Ηνωμένες Πολιτείες την Αυστραλία, και την Ευρώπη.

Η μάχη όμως μόλις έχει αρχίσει.  Ακόμα ο Ναός παραμένει καταδικασμένος σε κατάχωση.  Το ακόλουθο βίντεο που τραβήχτηκε τον Φεβρουάριο του 2012 από μέλη της οργάνωσης «Κίνηση για την Διάσωση του Ναού της Αφροδίτης στην Θεσσαλονίκη» δείχνει την εγκαταλείψει στην οποία έχει περιπέσει ο χώρος.

http://www.youtube.com/watch?v=ASYXmgHL3r4&feature=share

Εκπρόσωποι της τοπικής κίνησης για την διάσωση του Ναού έχουν κάνει αίτηση για να καθαρίσουν οι ίδιοι τον χώρο στην Εφορεία Αρχαιοτήτων και περιμένουν απάντηση.

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με υπεύθυνους που έχουν την δύναμη να σώσουν τον Ναό και να τους εκφράσετε την οργή σας για αυτή την αντεθνική ενέργεια.  Πιεστέ τους να αναθεωρήσουν τις κινήσεις τους και να επιτρέψουν στους αρχαιολόγου να προχωρήσουν στην πλήρη ανασκαφή την μελέτη και συντήρηση αυτού του τόσο σημαντικού Ναού.  Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τα τηλεφωνά επικοινωνίας των υπεύθυνων αρχών.

http://savethetemple.blogspot.com/2012/02/blog-post_19.html

Οι οργανισμοί που θα ενδιαφερόντουσαν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία μπορούν να συμπεριλάβουν το όνομα της οργάνωσης μας στην επικοινωνία τους με τις υπεύθυνες διοικητικές αρχές.

####
========================
Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών
www.ysee.gr
Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών Αμερικής
www.ysee.us
Εκστρατεία για την διάσωση του Ναού της Θεάς Αφροδίτης
Savethetemple.blogspot.com
========================

Για να ενημερώνεστε για την προσπάθεια της διασώσεις αυτού του εθνικού θησαυρού μπορείτε να γίνετε μέλη μας στο facebook group (www.facebook.com/groups/231374096916622)

Μπορείτε να αναδημοσιεύσετε της ανακοινώσεις η άρθρα του Ύπατου Συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών στο διαδίκτυο με την προϋπόθεση ότι θα διευκρινίζεται ότι η πηγή είναι το ΥΣΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Ναό επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.templeofvenus.gr

No comments:

Post a Comment