Σελιδες

Wednesday, February 15, 2012

Περιοδεία στους Δήμους της Αττικής

Το Κράτος Δήμων, http://www.dimokratia.org/html/orama.html ανακοινώνει την πρωτοβουλία παρουσίας στις πλατείες κάθε Δήμου τις Κυριακές με σκοπό την ενημέρωση και τον διαφωτισμό των δημοτών για την ένταξή τους στην οργανωμένη πάλη για την μεταβολή του πολιτεύματος. Θεωρούμε πώς οι πρακτικές του καλέσματος για πολλούς και ποικίλουςλόγους που έχουμε αναπτύξει δείτε:

http://www.dimokratia.org/html/democratia_nomina_nuda_temenus.html δεν αποδίδουν δείτε:

http://www.dimokratia.org/html/logos_diktikos.html και μόνο η διαζώσης παρουσία μας στις γειτονιές μπορεί να φέρει σε επαφή τους "ζωντανούς" με το δημοκρατικό σχέδιο δράσης.

δείτε: http://www.dimokratia.org/html/organotiki_diarthrosi_kratos_dimon.html

Προσδοκούμε στην εθελοντική συστράτευση δυναμικών πολιτών, εργατικών αγωνιστών που βαθμιαία και ειρηνικά θα αναλάβουν με κλήρωση τις Αρχές και θα συγκροτήσουν το παράλληλο Κράτος Δήμων που θα αποτελεί αξιόπιστη και ασφαλή εθνική και παγκόσμια λύση στην χίμαιρα όλων των -ισμών. Είμαστε πιά πρό των ευθυνών μας δείτε:
http://www.dimokratia.org/html/pro_ton_efthinon.html να αναλάβουμε την ζωή με αξιοπρέπεια ή να ζήσουμε στην αθλιότητα. Έχουμε πραγματοποιήσιμους στόχους δείτε:


http://www.dimokratia.org/html/stoxos.html, την πολιτική πρακτική που διέσωσαν οι ελεύθεροι πατέρες και μητέρες και τις Ελληνικές ψυχές μας για να κάνουμε την δική μας επανάσταση δείτε:

http://www.dimokratia.org/html/i-diki_mas_epanastasi.html.

Πολίτες μέλη του συλλόγου για την προάσπιση της Δημοκρατίας θα ενημερώνουν μεσω διανομής φυλλαδίων, ομιλιών τις αρχές, τους σκοπούς, τις αξίες και το πρόγραμμα δράσης τις Κυριακές στις πλατείες των Αθηνών μία κάθε φορά μετά απο ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας. Τα μέλη, οι νεοι Πολίτες μετά απο αποδοχή και υπογραφή του καταστατικού και των όρων συμμετοχής δείτε:

http://www.dimokratia.org/fyles.html θα ενταχθούν στις δημοκρατικές λειτουργίες, (εισήγηση πολίτη -> Προβούλευμα Βουλής -> Ψήφισμα Εκκλησίας Δήμου -> Έγκριση -> Αναγραφή Γραμματέα. δηλαδή την νομοπαρασκευή, δικαστική κρίση και εκτελεστική εξουσία του Λαικού Κράτους των Ελλήνων. Ελάτε σε επαφή μαζί μας μεσω info@dimokratia.org να μεθοδεύσουμε μαζί τις εξορμήσεις μας στην κοινωνία.Πρός αποφυγή πάσας υπόνοιας συνδρομές εισφορές ΔΕΝ υφίστανται δείτε
http://www.dimokratia.org/html/sindromes.html

ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΩΝ
Μεγιστίας Φυλοβασιλεύς
Κεκροπία Φυλή
Δήμος Αθμονίδος

No comments:

Post a Comment