Σελιδες

Sunday, February 12, 2012

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ έλεγε και έπραττε ο Κολοκοτρώνης.

Ανθρωπάρια Αν ψηφίσετε την εκχώρηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας διαπράτεττε το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας. Να είστε σίγουροι ότι η οργή του Λαού θα σας καταπνίξει. Ο τόπος δεν χωρά πλέον ανδρείκελα. 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Χωρίς πολλά λόγια, ξεκάθαρα, και πατριωτικά, καλούμε τους βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού Κυκλάδων που εκπροσωπούν και την Άνδρο (δηλαδή από το ΠΑΣΟΚ τον Παναγιώτη Ρήγα και το Γιώργο Παπαμανώλη, και από τη ΝΔ το Γιάννη Βρούστη) να μη ψηφίσουν τη προδοτική σύμβαση της  παράδοσης της χώρας μας  γιατί όχι μόνο θα είναι ανεπιθύμητοι στα νησιά μας, αλλά θα είναι δοσίλογοι, υπεύθυνοι και υπόλογοι για εσχάτη προδοσία.

 Οι Ανδριώτες είναι αντίθετοι στη ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης γιατί αυτή μεταξύ άλλων:

·        καταστρέφει τις δουλειές μας, διαμορφώνει μισθούς πείνας και με συνδυασμό την ληστρική φορολόγηση η ζωή στα νησιά μας γίνεται αφόρητη  

·        είναι αντισυνταγματική και αναγνωρίζει το τοκογλυφικό επαχθές και απεχθές χρέος και παράνομα δεσμεύει τις επόμενες γενιές

·        παραδίδει τη χώρα άνευ όρων στους τοκογλύφους δανειστές

·        παραδίδει την Εθνική Κυριαρχία στη Τρόικα

·        καταργεί την δικαιοδοσία της Ελληνικής δικαιοσύνης και εφαρμόζει το Αγγλικό δίκαιο

·        παραχωρεί το σύνολο του δημόσιου, ιδιωτικού, εδαφικού, θαλάσσιου, εναέριου, και ορυκτού πλούτου της Ελλάδας

Επίσης σας υπογραμμίζουμε ότι δεν σας εκλέξαμε ούτε ποτέ σας εξουσιοδοτήσαμε για να πάρετε αυτές τις τόσο σοβαρές αποφάσεις για μας, και ως εκ τούτου δεν έχετε την πολιτική, νομική, και ηθική νομιμοποίηση να αποφασίσετε χωρίς τη θέληση μας για τόσο σοβαρά θέματα που ανατρέπουν τις ζωές μας.

Σας καλούμε λοιπόν εμείς οι εντολοδόχοι σας να μη ψηφίσετε τη νέα αυτή δανειακή σύμβαση κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη βουλή.

Η Συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής της Άνδρου

Άνδρος 12 Φεβρουαρίου 2012       

Δ.Α.Δ.Α blogspot <amesidimokratia.andros@gmail.com>

No comments:

Post a Comment