Σελιδες

Saturday, February 18, 2012

Επειδή ιστορία γράφεται…..

Γράφει η Στεφανία Λυγερού

Ξέρεις γιατί η ιστορία γράφεται πολλά χρόνια αφού παρέλθει ένα γεγονός; Για τον ίδιο λόγο που κι ένα προσωπικό πρόβλημα μόνο αν γίνει παρελθόν αποτυπώνεται σωστά. Μπαίνει στην κανονική του διάσταση. Παύεις να είσαι υπό την επήρεια του βάλλομαι και σου ανοίγει το οπτικό (δεν κοιτάς εστιασμένα, παρωπιδέ).

Η κρίση είναι κατασκευασμένη κι είχε στόχο όλους τους λαούς. Το ότι άρχισαν το πατιρντί από εδώ δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Ο Έλληνας ήταν (είναι και θα είναι) ο πιο δύσκολος πελάτης των απανταχού δυναστών. Πρώτον γατί είναι πονηρός (δεν τρώει τίποτα αμάσητο), δεύτερον ο καθένας έχει το δικό του μπαϊράκι (δεν υπάρχει ομοιογένεια, γι’ αυτό δεν είναι δυνατή η καθυπόταξη), τρίτον είναι αντιδραστικός (δεν μπαίνει σε κλουβί, ελεύθερη ψυχή).

Δεν σου κάνει εντύπωση γιατί μόνο η Ελλάδα δέχεται τέτοιου μεγέθους πίεση; Αφού όλοι
βάλλονται, γιατί μόνο για εμάς κόφτονται; Γιατί όλα τα επιτελεία τους μόνο για εμάς δουλεύουν; Γιατί μόνο σε εμάς μπαστακώνουν επίτροπο; Γιατί μόνο εμάς εκβιάζουν με ρήτρες; Γιατί μόνο σε μας τόσο αδυσώπητη χούντα!!
Γιατί;;;


Μα γιατί… ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ!! Οι μόνοι απειθάρχητοι είμαστε!!!!!!!!
Κι αυτό φυσικά δεν άρχισε σήμερα!! Από την αρχή κατάλαβε ότι είναι κόλπο, από την αρχή δεν συμμετέχει, από την αρχή ο Έλληνας αντιδρά!!!!
Επειδή δεν έσκυψε στιγμή το κεφάλι, όλη η υφήλιος γύρω από εμάς γυρνά!!
Πώς βγάζεις γελοία πορίσματα του τύπου «έπρεπε να πεινάσει για να αντισταθεί»; Πώς μπορείς μέχρι και σήμερα να χρησιμοποιείς αυτό το ρημαδοξυπνήστε;
Ο Έλληνας πολεμά γιατί δεν δέχεται το άδικο!!
ΚΑΙ
Για τον Έλληνα δεν υπάρχουν αδιέξοδα!!!
ΚΑΙ
Πολεμά ασταμάτητα, σθεναρά, παλικαρίσια, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!

Επειδή ιστορία γράφεται…..

Αν δεν έχεις την ικανότητα να δεις την κατάσταση συνολικά, καθολικά, σαν παρελθόν, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ!!!!!

Δεν σου το επιτρέπω ούτε εγώ, να βγάζεις άκυρα πορίσματα για τον λαό, γιατί περιλαμβάνεις κι εμένα μέσα!!

http://olympia.gr/2012/02/18/%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/

No comments:

Post a Comment