Σελιδες

Friday, February 24, 2012

Έλληνες υψώστε τα λάβαρα της επανάστασης

Αδελφοί Έλληνες για πόσο καιρό θα μείνετε σκυφτοί και υποταγμένοι στο σύστημα που σας έχει ρημάξει τη ζωή και τώρα ποδοπατεί και την αξιοπρέπεια σας;
Αφήνετε τους πολιτικούς , τα τσιράκια του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος να σας βυθίζουν στην φτώχεια , την εξαθλίωση και τον εξευτελισμό και σεις τρέχετε έξω από τις εκκλησιές που σας άρπαξαν τις περιουσίες και που μετέχουν στο πλιάτσικο της τοκογλυφίας και ζητιανεύετε ένα κομμάτι ψωμί.
Έλληνες , σταματήστε να απλώνετε το χέρι για δανεικά και ζητιανιά . Σφίξτε τη γροθιά σας και διεκδικείστε με τσεκούρι και φωτιά τα δίκαια της εργασίας σας.

Σύρετε τους υπεύθυνους της καταστροφής στις πλατείες και δικάστε τους . Τους ξέρετε ποιοι είναι. Είναι οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες και όλοι οι κλεφταράδες της γραφειοκρατίας που σας έπιναν το αίμα τόσα χρόνια. Δικάστε τους και καταδικάστε τους όπως τους αξίζει και ακολούθως αφού τους πετάξετε στις χωματερές , δημεύσετε και τις περιουσίες τους .
Κτυπάτε το χρηματοπιστωτικό παρασιτικό σύστημα.
Κτυπάτε τον κοινοβουλευτισμό και το πελατειακό κομματικό σύστημα .
Κτυπάτε το υπέρογκο κράτος .
Δώστε εξουσία στις παραγωγικές ενώσεις του λαού με άμεση δημοκρατία στη βάση και πυραμιδωτή ανακλητή αντιπροσώπευση.
Αφήστε τη κοινωνία να λειτουργήσει αυτόνομα στο τομέα της οικονομίας , χωρίς παρεμβατισμούς και διασώσεις άρρωστων οργανισμών και μονοπωλίων.
Ορθώστε ένα κράτος κοινωνικό που θα ελέγχει την διακίνηση του χρήματος και θα στηρίζει την ανάπτυξη και τη παραγωγή χωρίς την ληστρική παρέμβαση των τραπεζιτών.
Επενδύστε πάνω σε ένα ισχυρό στρατό που θα αποτελέσει τη βάση της διαχείρισης του εθνικού πλούτου και θα αποτρέψει έξωθεν παρεμβολές.
Υψώστε τα λάβαρα της επανάστασης στις καρδιές και στις πλατείες και πορευθείτε προς το μέλλον πατώντας πάνω στις στάχτες και τα συντρίμμια του κατεστημένου.

Λουκάς Σταύρου

http://l-stavrou.blogspot.com/2012/02/blog-post_24.html

No comments:

Post a Comment