Σελιδες

Tuesday, March 20, 2012

Oι προβληματισμένοι πολίτες ζητάνε δράση από την Greenpeace


Προβάλοντας ένα πανώ 16 τετραγωνικών μέτρων με την επιγραφή “Γιατί η Greenpeace δεν κάνει τίποτα για τις οβίδες και τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, για το HAARP, για τις χημικές ουρές; Κάλεσμα για δράση” με πλακάτ και άλλα συνθήματα, (βλέπε φωτογραφία) ο βετεράνος ακτιβιστής chemtrails Werner Altnickel, μαζί με στρατευμένους συναγωνιστές από την πρωτοβουλία πολιτών  “Sauberer Himmel” (Καθαρός Ουρανός) (www.sauberer-himmel.de) έστησαν διαδήλωση έξω από τα γραφεία αυτής της οικολογικής οργάνωσης στο Αμβούργο, ζητώντας δραση από την Greenpeace

Το παλαιότερο γερμανικό σύνθημα της Greenpeace Taten statt Warten” (δράση αντί για αναμονή) δείχνει στην περίπτωση αυτή να έχει μετατραπεί σε “Warten statt Taten”  (αναμονή αντί για δράση). Η  Greenpeace έχει αποσυρθεί σε θέσεις παθητικές, εκδηλώνοντας τυφλή  εμπιστοσύνη σε κρατικούς και ιδιωτικούς θεσμούς, μην  αναλαμβάνοντας η ίδια καμία σχετική έρευνα.   Το «λεωφορείο ατμοσφαιρικής μέτρησης»  “air measurement bus” έχει πουληθεί, για παράδειγμα. Γιατί; Σημαίνει ότι η ατμοσφαιρική μόλυνση ανήκει στο παρελθόν; ΄Η  απλώς υπάρχει πρόβλημα πιθανής αμηχανίας μήπως τυχόν βρεθεί κάτι στην ατμόσφαιρα εκτός από - ας πούμε - αέρα εξάτμισης ντήζελ;

O Werner Altnickel ισχυρίζεται επίσης ότι η λέξη “Peace” στο τίτλο της Greenpeace έχασε χρόνια πριν το νόημα της και θα έπρεπε να αφαιρεθεί, αφού η  Greenpeace έπαψε προ πολλού να αντιτίθεται στους  πολέμους που ξεκίνησε το ΝATO, π.χ. στο Αφγανιστάν, Ιράκ, Σερβία και πιο πρόσφατα στη Λιβύη. Εκατοντάδες χιλιάδες θύματα από τον άμαχο πληθυσμό  και τεράστιες εκτάσεις κατεστραμένης γης δείχνουν να μην έχουν καμία σημασία πια για την Greenpeace. Από την Greenpeace, ο Werner Altnickel και οι συνεργατές του ζητούν ανεξάρτητη έρευνα και κινητοποίηση χωρίς ταμπού γύρω από τα εξής θέματα:

Πολεμοφόδια απεμπλουτισμένου ουρανίου


Είναι εντελώς ακατανόητο το ότι η Greenpeace παρέμεινε σιωπηλή για τη μακροχρόνια γενοκτονική εφαρμογή (μέχρι τώρα) 2.500 τόννων απεμπλουτισμένου ουρανίου από περίπου ένα εκατομμύριο βλήματα των στρατευμάτων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Η μικροσκοπική νανόσκονη προκαλεί ένα σωρό  ασθένειες από τον καρκίνο μέχρι και γεννητικά ελαττώματα στα παιδιά των πληθυσμών που δέχονται την επίθεση, αφού οι ραδιενεργές ουσίες συνεχίζουν να ακτινοβολούν επί εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. (Βλέπε την ταινία «Θανάσιμη Σκόνη» του Frieder Wagner). Σύμφωνα με μία βρετανική μελέτη, γράφει η Sunday

Times της 19ης Φεβρουαρίου 2006, ένα ποσοστό αυτής της σκόνης εξαπλώνεται από θύελλες, σε μεγάλες εκτάσεις, φτάνοντας τελικά στη Μεγάλη Βρετανία. Η Greenpeace όμως τερματίζει την καμπάνια της για«Θάλασσες ελεύθερες από Πυρηνικά». Η κριτική του στρατιωτικού κατεστημένου δείχνει να έχει γίνει  ταμπού για την Greenpeace.  

HAARP

Άλλο ένα θέμα ταμπού για την  Greenpeace είναι τα όπλα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας όπως, για παράδειγμα, οι εγκαταστάσεις εκπομπών του αμερικανικού HAARP στη Gakona της Αλάσκας, για τις οποίες η Ευρωπαϊκή Ένωση μόλις το 1999 πρότεινε απαγόρευση, δυστυχώς χωρίς αντίκρυσμα. Το κείμενο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκαλεί το HAARP «ένα οπλικό σύστημα που ταράζει το κλίμα”, χειραγωγόντας π.χ. τα καιρικά συστήματα του πλανήτη. Χαρακτηρίζει ως «απαράδεκτη» την χειραγώγηση  των καιρικών συστημάτων του πλανήτη και το γάζωμα της ιονόσφαιρας με τρύπες, μια πολιτική που παραβιάζει τη Συνθήκη για την Αρκτική. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επίσης έκανε κριτική για την «ανάπτυξη όπλων για τη χειραγώγηση του ανθρώπινου εγκεφάλου»  απαιτόντας την απαγόρευσή τους. Μόλις το 1994 ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός προειδοποιούσε για τους ενδεχομένους κινδύνους που παρουσίασαν οι εγκαταστάσεις HAARP στην ανθρώπινη υγεία όπως και στις δυνατότητές τους να επηρεάσουν τη λειτουργία του μυαλού.

Τον Απρίλη του 1997 ο τότε Υπουργός ΄Αμυνας των ΗΠΑ William Cohen σε ομιλία του σε αντιτρομοκρατικό συνέδριο στην Τζώρτζια είπε, ανάμεσα σε άλλα: “άλλοι ασχολούνται με μια μορφή οικολογικής τρομοκρατίας στην οποία μπορούν να αλλάζουν το κλίμα, να προκαλούν σεισμούς και υφαιστιακές εκρήξεις από απόσταση χρησιμοποιόντας  ηλεκτρομαγνητικά κύματα.”

Η διακεκριμένη επιστήμονας και εναλλακτική Νομπελίστρια Dr. Rosalie Bertell στο βιβλίο της “Πλανήτης Γη – το πιο πρόσφατο πολεμικό όπλο” ονόμασε όλα τα γεωφυσικά οπλικά συστήματα  και τις δοκιμές που είχαν πραγματοποιηθεί μέχρι εκείνη την εποχή. Είπε: “Ηλεκτρομαγνητικά όπλα έχουν τη δυνατότητα να προκαλούν σε διηπειρωτικές αποστάσεις και σε επίλεκτους στόχους οπουδήποτε στη Γη, με δύναμη ίδια με εκείνη μεγάλων πυρηνικών εκρήξεων, φαινόμενα όπως σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις.”  Επιβεβαίωσε ότι οι στρατιωτικοί επιστήμονες των ΗΠΑ αναπτύσσουν τη χρήση καιρικών συστημάτων ως όπλων. “Οι μέθοδοι συμπεριλαμβάνουν την εντατικοποίηση των καταιγίδων και την εκτροπή ρευμάτων αέρα στην ατμόσφαιρα της Γής προκειμένου να παράγουν στοχευμένες ξηρασίες ή πλημμύρες.” Η Αδελφή Bertell  τοποθετείται σθεναρά εναντίον της διεξαγωγής περιβαλλοντικού πολέμου, χαρακτηρίζοντας ρητά την παραγωγή σεισμών ως εν ενεργεία πολεμικό όπλο.

Το 2005 η «Καθημερινή της Ινδίας» (India Daily) έγραψε ότι και άλλα κράτη κατέχουν παρόμοιες εγκαταστάσεις για τεκτονικό και μετεωρολογικό πόλεμο και ότι όλο και πιο πολλά κράτη αναλαμβάνουν την ανίχνευση της χειραγωγίας και την επινόηση αντιμέτρων.  

 

Χημικές ουρές / Γεωμηχανική


Η διασκόρπιση πάνω από μεγάλες εκτάσεις της επιφάνειας της Γης πολυμερών ουσιών και μεταλλικών ή θειούχων σωματιδίων παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην χειραγώγηση του καιρού, η οποία χαρακτηρίζεται επισήμως ως «γεωμηχανική».  Η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή, το «Συμβούλιο Καιρού» του πλανήτη μας, ήδη το 2001 τοποθετείτο υπέρ της διασκόρπισης μεταλλικών σωματιδίων για να αντανακλώνται πίσω στο διάστημα οι ακτίνες του ηλίου, ακόμα κι αν αυτό θα δημιουργούσε «άσπρο ουρανό»  (IPCC 2001-S.333-334).

Υπερασπίζοντας την ατμόσφαιρα στο Κογκρέσσο των ΗΠΑ ο κάποιες φορές υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ Dennis Kucinich ανάφερε το Νόμο για την Συντήρηση του Διαστήματος  (Space Preservation Act) με νύξεις προς τις χημικές ουρές, τα τεκτονικά οπλικά συστήματα και τον έλεγχο του εγκεφάλου. 

Στις 12 Ιανουαρίου 2011 ο πρώην επικεφαλής του  FBI στο Los Angeles ο Ted Gunderson πήρε θέση ενάντια στις χημικές ουρές, ισχυριζόμενος ανάμεσα σε άλλα: «Οι ρίψεις  του θανάτου,  γνωστές και ως
‘chemtrails’ – ‘Χημικές Ουρές’, ψεκάζονται και πέφτουν΄σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ καθώς και στην Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και την Βόρεια Ευρώπη.

Τα έχω δει, προσωπικά, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά. Τα πτηνά πεθαίνουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γενοκτονία. Αυτό είναι δηλητήριο. Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη. Όποιο στοιχείο μέσα στην κοινωνία μας το κάνει αυτό πρέπει να σταματήσει. Τυχαίνει να γνωρίζω δύο από τους τόπους όπου τα αεροπλάνα αδειάζουν αυτές τις ακαθαρσίες σε εμάς. Τέσσερα από τα αεροπλάνα προέρχονται από το Air National Guard (Εθνική Φρουρά Αέρα) στο Λίνκολν, της Νεμπράσκα. Τα άλλα αεροπλάνα προέρχονται  από το Fort Sill της Οκλαχόμα. Προσωπικά, έχω παρατηρήσει τα αεροπλάνα που ήταν ακόμη στη Νεμπράσκα,  Λίνκολν Νεμπράσκα,  στο Air National Guard.

Δεν έχουν διακριτικά πάνω τους. Πρόκειται για τεράστια, σαν βομβαρδιστικά, χωρίς όμως επιγραφές. Αυτό είναι έγκλημα: έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έγκλημα κατά της Αμερικής, έγκλημα εις βάρος των πολιτών αυτής της μεγάλης χώρας. Πρέπει να σταματήσει. Τι πρόβλημα έχει το Κογκρέσο; Αυτό επηρεάζει τον πληθυσμό της χώρας τους, και τους ανθρώπους τους, και τους φίλους τους, και τους συγγενείς τους, και τους ίδιους. Τι συμβαίνει με αυτούς; Τι συμβαίνει με τους πιλότους οι οποίοι ελέγχουν αυτά τα αεροπλάνα και  διοχετεύουν αυτήν την βρωμιά,  αυτό το δηλητήριο, στις δικές τους οικογένειες; Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι γι’αυτό. Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να το σταματήσει τώρα. Σας ευχαριστώ. Είμαι ο Ted Gunderson».

 

Η προαναφερόμενη εναλλακτική Νομπελίστρια Dr. Rosalie Bertell στις 3 Μαϊου 2005 είπε: «Νομίζω ότι οι χημικές ουρές επίσης αποτελούν φορέα και για άλλες μορφές βιολογικού και χημικού πολέμου.»

 

Η Greenpeace δεν θέλει να ξέρει τίποτα για όλα αυτά:

Όταν ο Werner Altnickel παρουσίασε τα θέματα «χημικές ουρές» και “HAARP” στην Greenpeace, υποβάλλοντας πολυάριθμα ντοκουμέντα για περαιτέρω έρευνα, του ειπώθηκε το 2005 ότι «αυτά τα ζητήματα δεν είναι συμβατά με τους σκοπούς της Greenpeace.”


Είναι ακατανόητο μια παγκόσμια οικολογική οργάνωση όπως η Greenpeace να παραμένει σιωπηλή σε τέτοια θέματα, που αποτελούν απειλή όχι μόνο για τους ανθρώπους άλλα και για ολόκληρο το ζωντανό περιβάλλον του πλανήτη.  

Ο Werner Altnickel έχει στην κατοχή του ένα τεράστιο όγκο υλικό για το θέμα αυτό και θα μπορούσε να προμηθεύσει ακόμα περισσότερο.   

Oldenburg,  07.10.2011
Werner Altnickel
Wilh. Kempinstr.55
26133 Oldenburg
T: 0441-46703

No comments:

Post a Comment