Σελιδες

Monday, March 19, 2012

Να πετάξουν με τις κλωτσιές από τις συνοικίες, τους νεόκοπους μεσσίες και σωτήρες που ζητούν την ψήφο τους, ζήτησε ο Σταύρος Βιτάλης από οργανώσεις του Πατριωτικού Μετώπου στην Αθήνα.


Αθήνα, 19 Μαρτίου 2012
Σειρά ομιλιών σε συγκεντρώσεις των οργανώσεων του Πατριωτικού Μετώπου στην Αθήνα, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Σταύρος Βιτάλης.
Στις ομιλίες του σε Καισαριανή και Ζεφύρι, ο κ. Βιτάλης, αναφέρθηκε στην σημερινή άθλια πραγματικότητα που έχει επιβάλλει η κατοχική κυβέρνηση στην Ελλάδα και κάλεσε τα μέλη των τοπικών Πυρήνων, να προχωρήσουν σε εκλογή υποψηφίων βουλευτών, μέσα από την διαδικασία των Λαϊκών Συνελεύσεων τις οποίες προβλέπει το καταστατικό του Κινήματος. Ακόμη, υπενθύμισε στους Προέδρους των Πυρήνων πως δεν έχουν δικαίωμα, όπως και όλα τα κεντρικά στελέχη του Κινήματος, συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου, να είναι υποψήφιοι βουλευτές, δεδομένου ότι το Πατριωτικό Μέτωπο, προτείνει Άμεση Δημοκρατία και την εννοεί.

Παράλληλα τους κάλεσε να ενημερώσουν τις τοπικές τους κοινωνίες, να «πετάξουν με τις κλωτσιές όσους παρουσιασθούν ενώπιον τους, ζητώντας την ψήφο τους, για να τους σώσουν». «Στις εποχές που ζούμε – πρόσθεσε ο κ. Βιτάλης – το σύστημα έχει φροντίσει να γεμίσει τον τόπο με νεόκοπους σωτήρες, παίζοντας με την αγωνία και τον πόνο του ελληνικού Λαού. Αυτούς λοιπόν τους νεόκοπους σωτήρες και μεσσίες, μην τους αφήσετε να σας εξαπατήσουν για μια ακόμη φορά. Ο αγώνας μας είναι εθνικοαπελευθερωτικός και όλοι τούτοι οι  πολιτικοί μικροαπατεωνίσκοι οι οποίοι ονειρεύονται τον εαυτό τους, χαλίφη στη θέση του χαλίφη, πρέπει να πάρουν το μάθημά τους. Η λύση είναι μία και το γνωρίζουν οι πάντες: Η πλήρης αλλαγή του θεσμικού πλαισίου της χώρας, μέσα από το πέρασμα των εξουσιών στον Λαό, ο οποίος θα αποφασίσει για την περαιτέρω πορεία των πραγμάτων, με δημοψηφίσματα, ανακλητότητα σε κάθε αιρετής μορφής διοίκησης, ορκωτά δικαστήρια για τιμωρία των ενόχων  κλπ προβλεπόμενα από το Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμα, το οποίο εδώ και καιρό έχει καταθέσει το Κίνημα. Όσοι δηλώνουν «αντιμνημονιακοί» και θέλουν πραγματικά να υπηρετήσουν τη χώρα, ας το δείξουν αποδεχόμενοι την πρόταση του Κινήματος, για κοινή κάθοδο στις εκλογές, με στόχο τη Συντακτική Βουλή και το Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμα στο χέρι, στη διαβούλευση που θα γίνει γι’ αυτόν τον σκοπό στις 8 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Crystal City».
Στελέχη του Κινήματος και ο Πρόεδρός του, συνεχίζουν τις ενημερωτικές τους ομιλίες σε ολάκερη την Ελλάδα, με στόχο την προετοιμασία του Πατριωτικού Μετώπου για κάθοδο σε εκλογές, στην περίπτωση που η προσπάθεια μας ώστε, τα αντιμνημονιακά Κινήματα και οι Φορείς που προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ενιαία κάθοδο απέναντι στους νεοταξίτες, δεν ευοδωθεί.  
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                 
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων «Αλληλέγγυον»
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443
Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

No comments:

Post a Comment