Σελιδες

Friday, March 23, 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΚΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
 www.dikki.org  Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289             23/3ου/2012

Όσοι φυγοδικούν στη συνείδηση του έθνους, δεν έχουν το δικαίωμα να απαγορεύουν στον λαό να γιορτάσει την εθνική του επέτειο!
Οι σφετεριστές της εξουσίας, τα πολιτικά ανδρείκελα της ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης και της ξένης κατοχής, αυτοί που σου κλέβουν «το ψωμί απ΄ το τραπέζι» και θέλουν να σε στείλουν μετανάστη στη Δύση ή να σε κάνουν «μετανάστη και οικονομικό πρόσφυγα στην ίδια σου τη χώρα», αυτοί που φυγοδικούν στην συ-νείδηση του έθνους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σου απαγορεύουν να γιορ-τάσεις την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας.
Όπως και στο «προδομένο ΄21» έτσι και σήμερα ο Ελληνικός λαός καλείται σε υπέρτατο αγώνα εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης. Δεν έχει άλλη επιλογή απ΄ τον ξεσηκωμό για την ανατροπή της διατεταγμένης - μεθοδευμένης κατάρ-ρευσης και Χρεοκοπίας και της καταλήστευσης το εθνικού πλούτου που επιβάλ-λει, τώρα με οικονομικά και πολιτικά όπλα, το Δ΄ Ράιχ του ΕΥΡΩ και της ΟΝΕ.

Ο Ελληνικός λαός καλείται τούτη τη φορά να αποτινάξει τον ζυγό της νέας «Ιεράς Συμμαχίας» και του σύγχρονου σκοταδισμού μαζί με τους σημερινούς κοτζαμπά-σηδες και τους «Φαναριώτες» της κρατούσας πολιτικής τάξης που με το ένα χέρι υπογράφουν τα Μνημόνια και τις Δανειακές Συμβάσεις του εξανδραποδισμού του ως έθνους και ως λαού και με το άλλο θέλουν να βεβηλώσουν και να καπη-λευθούν την επέτειο του μεγάλου ξεσηκωμού.
Η 25η Μαρτίου δεν ανήκει σε όσους εκχωρούν στη νέα «Ιερά Συμμαχία» την ελευθερία, το βιός και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού, δεν ανήκει σε όσους υπονομεύουν την εδαφική μας ακεραιότητα και απεργάζονται την επαναφορά στα Οθωμανικά Βαλκάνια και την Κυπροποίηση του Αιγαίου και της Θράκης, δεν ανήκει στους πλασιέ της «ιστορικής λήθης», σε όσους αποποιούνται την γλώσσα, τις αξίες και τον Πολιτισμό μας για να μας μετατρέψουν σε πειραματόζωα, ασπό-νδυλους υπηκόους και θύματα της Παγκοσμιοποίησης και της απάτης των «αγο-ρών».
Ο Ελληνικός λαός δεν θα απουσιάσει από τις εκδηλώσεις εορτασμού της Επανά-στασης του 1821. Δεν θα περιμένει τους δημίους του του διεφθαρμένου ξενόδου-λου πολιτικού καθεστώτος πότε θα του επιτρέψουν να διαδηλώσει! Θα είναι εκεί για να δώσει ένα βροντερό παρόν στον αγώνα για λευτεριά και προκοπή.
Ο Ελληνικός λαός όπως τότε έτσι και τώρα που το απαιτούν οι καιροί θα ανάψει την πρώτη φλόγα για μια Ελεύθερη Ελλάδα και για να μεταφερθούν σπίθες σε ολόκληρο το καμίνι της Ευρώπης. 

 ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!         

No comments:

Post a Comment