Σελιδες

Tuesday, March 6, 2012

Οι κατοχικές εκλογές δεν γίνονται για να εκλέξουμε νέα κυβέρνηση. Γίνονται για να εκλέξουν νέο Λαό.

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς
7-Μαρτίου-2012
Από τις καθημερινές δηλώσεις του μνημονιακού στρατοπέδου είναι ηλίου φαεινότερον ότι θα έχουμε κατοχικές εκλογές βίας και νοθείας. Μπορεί να μην ψηφίσουν νεκροί και δέντρα αυτή την φορά, σίγουρα όμως θα ψηφίσουν χιλιάδες λαθροέποικοι. Πασοκ και ΝΔ, δεν μπορούν να υποσχεθούν χρήματα στους ψηφοφόρους τους. Μπορούν όμως να υποσχεθούν νομιμοποίηση παρανόμων μεταναστών.
Και θα το πράξουν όπως πράττουν εδώ και δεκαετίες. Δια των εκλογών θα αλλοιώσουν το εκλογικό σώμα.
Ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, η Αριστερά, δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερως με με αυτή την προοπτική. Αλλά και να ανησυχούσε, δεν θα έφερνε αντιρρήσεις καθότι είναι υπέρ της λαθρομεταναστεύσεως.
Ο Ελληνικός Λαός πρέπει πάση θυσία να καταρτίσει ξεχωριστούς εκλογικούς καταλόγους. Και να διοργανώσει τις δικές του ελεύθερες εκλογές. Να δημιουργήσει δική του βάση δεδομένων για τις εκλογές, ώστε τα εκλογικά αποτελέσματα να μην περάσουν μέσα από το κατοχικό υπουργείο εσωτερικών.
Οι κατοχικές εκλογές δεν είναι λύση διεξόδου, όπως θεωρούν πολλοί ανόητοι νεοδημοκράτες. Δεν θα εκλέξει ο Λαός νέα κυβέρνηση. Η κατοχική κυβέρνηση θα εκλέξει  νέο Λαό.
Είναι ανοησίες τα περί πανικού στο μνημονιακό στρατόπεδο που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Όσο ελέγχουν τα μμε, τους εκλογικούς καταλόγους, τα μαύρα ταμεία του ΔΝΤ-Τρόικας, τα σώματα πραιτωριανών, και το υπουργείο εσωτερικών, είναι δεδομένο ότι οι κατοχικές εκλογές θα αποβούν υπέρ του 4ου Ράιχ.

Θα αποτελεί μεγάλη ήττα για τον Λαό μία τετραετία ακόμη από μνημονιακά προδοτικά κόμματα.
Η Ελευθερία του Ελληνικού Λαού είναι αδιαπραγμάτευτη. Δεν θα την στοιχηματίσουμε στις κατοχικές εκλογές.
Η πρόταση που θα επαναλαμβάνουμε συνεχώς είναι διεξαγή ελεύθερων εκλογών από τον Λαό, και αποχή από τις κατοχικές εκλογές.
Αποχή από τις κατοχικές εκλογές δεν σημαίνει κάθομαι στον καναπέ μου. Σημαίνει οργανώνω την προπαγάνδα κατά της κατοχικής κυβερνήσεως. Την καταγγέλω και προσπαθώ να την ανατρέψω με κάθε μέσον.
Το επιχείρημα όσων αντιδρούν στην αποχή στηρίζεται στην παρερμηνεία του όρου αποχή. Επειδή στο δικό τους μυαλό η πολιτική δράση πρέπει να περιορίζεται στα κοινοβουλευτικά έδρανα, θεωρούν ότι όποιος καλεί σε αποχή από τις κατοχικές εκλογές, παραιτείται της πολιτικής δράσεως. Τόσο πολιτικώς απαίδευτοι είναι!
Ισχύει και το αντίστροφο. Αν κάποιος αληθινός επαναστάτης συμμετάσχει στις κατοχικές εκλογές και εισέλθει στο κοινοβούλιο δεν το κάνει για να ενισχύσει αλλά για να γκρεμίσει τους θεσμούς του κατοχικού κοινοβουλίου.
Στις επικείμενες κατοχικές εκλογές, ο Παπαδήμιος και η ληστοσυμμορία του θα εκλέξουν νέο Λαό.
Ο Ελληνικός Λαός οφείλει να αναλάβει επαναστατική πρωτοβουλία. Την 25η Μαρτίου να εξεγερθεί για να ανατρέψει τους  τυράννους.
Χωρίς πολιτική, νομοθετική, και οικονομική ελευθερία δεν θα διεξαχθούν ελεύθερες εκλογές.
Η Αριστερά εγκληματεί κατά του Ελληνικού Λαού. Τον αποκοιμίζει επειδή πλέει σε πελάγη ευτυχίας βλέποντας τα δημοσκοπικά ποσοστά της να αυξάνουν. Οι αυταπάτες της είναι μεταδοτικές, μολύνουν τον Λαό.  Όταν όμως χάσει τις κατοχικές εκλογές, εξαιτίας της βίας και της νοθείας, και περάσουν τα νέα σκληρά μέτρα του Ιουνίου, τότε η Αριστερά θα κλαψουρίζει πάλι ζητώντας 24ωρες απεργίες. Αλλά τότε ουδείς θα της δίνει σημασία.
Καλύτερα από τώρα ο Λαός να μην τείνει ευήκοον ους σε όσα κόμματα της Αριστεράς και της λαϊκής Δεξιάς περιορίζουν τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα μέσα στα κατοχικά νομικά πλαίσια.
Όποιος και να κερδίσει τις εκλογές το μνημόνιο θα καταργηθεί. Θα συντρίψουμε το 4ο Ράιχ και την Τρόικα. Εφ’ όσον δεν μας συμφέρουν τα αποτελέσματα των κατοχικών εκλογών, δεν θα είναι δεσμευτικά για τον Ελληνικό Λαό.
Εφ’ όσον δεν πληρούνται τα ελάχιστα κριτήρια, α)τα μμε να δώσουν αρκετό χρόνο στα κόμματα που υποστηρίζουν το εθνικό νόμισμα β) ανεξάρτητος έλεγχος εκλογικών καταλόγων, τότε όσα αντιμνημονιακά κόμματα συμμετάσχουν στις κατοχικές εκλογές θα είναι σαν να υπερψηφίζουν σιωπηρώς το μνημόνιο.
Ο Λαός θέλει να νικήσουμε. Να ανατρέψουμε το μνημόνιο. Να διώξουμε την ξένη κατοχή. Δεν θα μας συγχωρήσει την ήττα.
Όποιος συμμετέχει στις κατοχικές εκλογές χωρίς τις επιφυλάξεις που προαναφέραμε, σημαίνει ότι στα λόγια καταδικάζει την συνταγματική εκτροπή, αλλά στην πράξη την επικυρώνει.
Όποιος αρνείται την διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών, διοργανωμένες από τον Λαό, σημαίνει ότι είναι δούλος του κατοχικού καθεστώτος και εχθρός του Λαού.
Ιφικράτης Αμυράς

No comments:

Post a Comment