Σελιδες

Wednesday, March 14, 2012

«Πετάει» το Αλληλέγγυον. Όχι στο πέρασμα από την κοινωνία των δανεικών, στην κοινωνία των ζήτουλων, με απλωμένο χέρι

http://www.youtube.com/watch?v=mw8BIIOI7qs&feature=youtu.be

Αθήνα, 14 Μαρτίου 2012

«Πετάει» το Αλληλέγγυον. Όχι στο πέρασμα από την κοινωνία των δανεικών, στην κοινωνία των ζήτουλων, με απλωμένο χέρι.

«Πετάει» το Αλληλέγγυον, ο μη Κερδοσκοπικός Συνεταιρισμός που συγκροτήθηκε από το Πατριωτικό Μέτωπο, με στόχο να φέρει σε άμεση επαφή τον Έλληνα Αγρότη και Βιοτέχνη με τον Πολίτη των Αστικών κέντρων, χωρίς τους «νταβατζήδες» της προπώλησης ραφιών των πολυεθνικών και τους μεσάζοντες της ελληνικής περιφέρειας, κολαούζους των κομμάτων.

Με προϊόντα 100% ελληνικά, με μια διαδικασία «σφαλιάρα» στο άθλιο σύστημα διάθεσης προϊόντων που ακολουθούν οι πολυεθνικές με τον εκβιασμό της προπώλησης ραφιού (σε κάθε προϊόν καρτελάκι με τιμή αγοράς-στοιχεία προϊόντος-στοιχεία αγρότη/βιοτέχνη-ΦΠΑ-λειτουργικά έξοδα), το πρώτο Αλληλέγγυον στην Αγίας Σοφίας 50, στον Κολωνό, πίσω από τον Σταθμό Λαρίσης, έχει ήδη ξεπουλήσει και εξοφλήσει τα προϊόντα των αγροτών μας, τουλάχιστον 7 φορές και συνεχίζει να υπηρετεί με συνέπεια την ιδέα της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας, που τόσο ανάγκη έχουμε ως Λαός.



Την ώρα που ξαφνικά οι πάντες (πολιτικάντηδες, δήμαρχοι, φορείς, ΜΚΟ κλπ «δημοκρατικές δυνάμεις») ανακάλυψαν την «αλληλεγγύη», πουλώντας υπό λήξη, σάπια, δηλητηριασμένα, υποβαθμισμένα κλπ προϊόντα, ή κατακλέβουν τους αγρότες, λειτουργώντας ως οι χειρότεροι των μεσαζόντων, το Αλληλέγγυον, προγραμματίζει την συγκρότηση παραρτημάτων του τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, τηρώντας απαρέγκλιτα τις βασικές αρχές του: Όχι στο πέρασμα από την κοινωνία των δανεικών, στην κοινωνία των ζήτουλων με απλωμένο χέρι. Στηρίζουμε τους αγρότες, σεβόμαστε τους πολίτες.

1. Το Αλληλέγγυον, δεν αγοράζει τα φασόλια Πρεσπών στα 2.80, όπως τα αγοράζουν οι μεσάζοντες και οι νεόκοποι «αλληλέγγυοι». Τα αγοράζει 3.40 και τα διαθέτει στον πολίτη 4.10 και όχι 7 και 8 ευρώ, όπως τα πωλούν οι πολυεθνικές. Γιατί πρέπει να φάει ένα κομμάτι ψωμί και ο αγρότης, της Φλώρινας και της Καστοριάς.

2. Το Αλληλέγγυον, δεν αγοράζει σε τιμή «ξεφτίλα» το πρώτης ποιότητας λάδι, από τον ταλαίπωρο ελαιοπαραγωγό. Το αγοράζει σε τιμή που να μπορεί να γεμίσει και το στομάχι του αγρότη και να φθάνει στον πολίτη στα 3.20. Γιατί για το Αλληλέγγυον και το Πατριωτικό Μέτωπο και οι δύο, Έλληνες πολίτες είναι.

3. Το Αλληλέγγυον διαθέτει το ελληνικό μέλι ανθέων που πωλούν οι πολυεθνικές 12 ευρώ το κιλό, στα 5.95. Το καθαρό ελληνικό αλεύρι, στα 0.60 λεπτά το κιλό. Την εξάδα τα εμφιαλωμένα νερά του λίτρου, στα 1.25, κλπ κλπ.

Το Αλληλέγγυον, δεν είναι ένα ακόμη μπακάλικο, ή μεγαλομπακάλικο. Είναι μια σαφής ελληνική πρόταση Αλληλεγγύης και Αξιοπρέπειας. Και όσους κλώνους και να φτιάξουν οι πολυεθνικές, χρησιμοποιώντας τους χατζηαβάτες/υπαλλήλους τους στην πολιτική τάξη της χώρας αλλά και στα άλλα παραμάγαζα «πράσινου» ή «πορτοκαλί» τύπου των σοροχρηματοδοτούμενων ΜΚΟ, όσα κινήματα τύπου «σάπιας πατάτας» και να στήσουν, ο ελληνικός Λαός, άρχισε αργά αλλά σταθερά να αντιλαμβάνεται τι προσπαθούν να πουν στην ελληνική κοινωνία, οι εθελοντές και του Πατριωτικού Μετώπου και του Αλληλέγγυον.

Και αργά η γρήγορα, η ψυχή του Έλληνα θα εγερθεί, η δημοκρατία θα αποκατασταθεί και της δικαιοσύνης ο ήλιος θα φωτίσει την όμορφη και παράξενη τούτη Πατρίδα, διότι άξιον εστί.

Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Προέδρου: 6980292626

http://www.pamet.gr mailto:pametopo@gmail.com

Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,

54655, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310421940

Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,

Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο

Τηλ. 2691026221

Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων «Αλληλέγγυον»

Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα

http://www.allilegion.gr mailto:allilegion@gmail.com

Τηλ. 2105141443

Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

No comments:

Post a Comment