Σελιδες

Wednesday, March 28, 2012

ΠΑΡΕΛΑΣΗ (ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ)


Ως απόλυτη απαξίωση και απομόνωση του Ελληνικού Λαού, από την μη νομιμοποιημένη πολιτική εξουσία και μόνο έτσι, μπορεί να εκληφθεί ο τρόπος που διαχειρίστηκε τον εορτασμό της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας, η Πασοκονεοδημοκρατική αστυνομο-προστατευόμενη χούντα.
Το μήνυμα  που εισέπραξε ο περήφανος λαός της Ελλάδας είναι ξεκάθαρο και απαιτεί ανάλογη απάντηση η οποία θα δοθεί στις επερχόμενες εκλογές.
Καμιά Εξουσία, κανένα Κράτος και καμιά Ηγεμονία δεν επιβίωσε στηριζόμενη  σε δυνάμεις άλλες, πέραν του Λαού.
Το πρωτοφανές για τα ιστορικά χρονικά συνέβη στην Χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και δίδαξε τέχνη, επιστήμη και πολιτισμό. Συνέβη από μια φούχτα δοτούς και «δοσίλογους» τεχνοκράτες και πολιτικάντηδες που έχουν τοποθετήσει πάνω από το Εθνικό και Λαϊκό συμφέρον τη δική τους ιδιοτέλεια και τα συμφέροντα ντόπιων και ξένων τοκογλύφων, καιροσκόπων.

Αγνόησαν εσκεμμένα και έβαλαν στο περιθώριο την καταλυτική και ουσιαστική δύναμη που αποφασίζει για το ποιος θα είναι στην εξουσία και για πόσο χρόνο. Αγνόησαν τον Ελληνικό Λαό.
Σφετερίστηκαν την επανάσταση του γένους, διατάσσοντας τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας να παρελάσουν εμπρός στην εξουσία και όχι στο Λαό και στα μνημεία που στήθηκαν προς τιμήν του.
Υποκατέστησαν ιερά και όσια.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ τους πρέπει.
Φίλες και Φίλοι
οι επαναστάσεις, σύμφωνα με την ιστορία, έγιναν απ’ τους λαούς με μπροστάρηδες πατριώτες που έδωσαν και τη ζωή τους για την ελευθερία και αυτοδιάθεση της χώρας τους.
τους θυμίζουμε λοιπόν,
αυτό που ξέχασαν να τιμήσουν και να προσκυνήσουν, ότι δηλαδή, προς χάριν των αγωνιστών του 1821 που έδωσαν τη ζωή τους για την απελευθέρωση της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού βρίσκονται όλοι αυτοί , οι ελάχιστοι, στη θέση να αποφασίζουν και να διατάσουν σήμερα…
Η θέση που τους αξίζει δεν είναι μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Τη θέση τους θα την ορίσει ο Ελληνικός Λαός, σύντομα.
ή στο σπίτι τους ή στη φυλακή.
                                                         26-3-2012 Γραφείο Τύπου ΔΗΚΚΙ

No comments:

Post a Comment