Σελιδες

Friday, March 23, 2012

Η επανάσταση και να απαγορεύεται δεν πνίγεται στον Έλληνα

Αυτός που πληρώθηκε αδρά για να παραχωρήσει δίχως πόλεμο την εθνική μας κυριαρχία,  θέλει να βγει την 25η να τιμήσει τους αγωνιστές που πέθαναν για την απελευθέρωση της πατρίδας, στημένος σε έδρανο, παριστάνοντας τον επίσημο. 

Κι ενώ ο κόσμος δεν του το επιτρέπει, τολμά με θρασύτητα, και προς επίδειξη ισχύος και δύναμης, να δηλώσει ότι σύσσωμος ο οχετός του κυνοβουλίου θα παραβρεθεί. Και για να παραστούν ανενόχλητοι αυτοί, ο κόσμος δεν θα έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την παρέλαση…
Εσείς οι εκπαιδευτικοί -και όλοι οι άλλοι παρελαύνοντες- πώς δέχεστε να παρελάσετε γι’ αυτούς, πώς τολμάτε να πάτε ενάντια στο κοινό αίσθημα;

Οι εκπαιδευτικοί στη Βέροια έχουν εξαγγείλει σιωπηλή διαμαρτυρία την 25η Μαρτίου και οι ανάπηροι πολέμου δήλωσαν ότι δεν θα παρελάσουν. Οι λοιποί κρίνεστε! Όχι μόνο γιατί δεν τους είπατε ή εσείς θα σταθείτε στο βάθρο ή εμείς θα παρελάσουμε, αλλά επειδή έχετε το θράσος να απειλείτε κιόλας τα παιδιά με μείωση βαθμού, ποινή στη διαγωγή και αποβολή, στην περίπτωση που δεν κάτσουν φρόνημα και παρακούσουν τις εντολές της παράνομης αυτής κυβέρνησης.

Φοβού.. Λίγες είναι οι ώρες.. θα αποδοθεί η δικαιοσύνη. Όσοι τους υπακούτε γονυπετείς μην κλαίγεστε μετά, διαλέξατε στρατόπεδο, η λαίλαπα όπου είσαι θα σε βρει.

Κλείνω με τα λόγια της φίλης μου Μαρίας:
Υγεία απαγορεύεται… παιδεία απαγορεύεται… εφάπαξ απαγορεύεται…. διαμαρτυρία απαγορεύεται… εργασία απαγορεύεται….
Η επανάσταση και να απαγορεύεται δεν πνίγεται στον Έλληνα…..
Γιούριααααααααααααααααα

Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Στην επόμενη επέτειο ο κόσμος θα είναι ο επίσημος!! Τέλος!!!!!

No comments:

Post a Comment