Σελιδες

Thursday, March 15, 2012

Μη χαίρεστε όταν βλέπετε το σύστημα να σας βοηθάει...

Ξαφνικά το σύστημα πολεμάει τους μεσάζοντες! Τους ανακάλυψε… προχθές με λίγα λόγια!
Δεν είχαν ξανακούσει για τη μαφία των λαχαναγορών και των λαϊκών… αλλά ήταν χιλιάδες τα ανούσια ρεπορτάζ με μια ντομάτα κι ένα μικρόφωνο στο χέρι.

Κομματόσκυλα στους Δήμους διευκολύνουν τη διανομή φθηνών τροφίμων. Έγιναν κι αυτοί φιλάνθρωποι και σέβονται το χρήμα του κοσμάκη;
Έρχονται εκλογές … αλλά υπάρχει κι άλλος λόγος.
Αρχιδιαπλεκόμμενα ΜΜΕ που κατασπάραξαν δισεκατομμύρια του δημοσίου διαφημίζουν τα...
κινήματα πατάτας κλπ. Έγιναν κι αυτοί φιλάνθρωποι;
Έρχονται εκλογές … αλλά υπάρχει κι άλλος λόγος.
Ξαφνικά συλλαμβάνονται σε καθημερινή βάση μιζαδόροι «μεσάζοντες» δημόσιοι λειτουργοί.
Εφοριακοί, υπάλληλοι του ΙΚΑ, γιατροί, υπάλληλοι της πολεοδομίας που ανενόχλητοι επί χρόνια έκλεβαν και το Δημόσιο και τους πολίτες έχοντας πλήρη πολιτική κάλυψη βρίσκονται ξαφνικά στο στόχαστρο.
Ξαφνικά λειτούργησε και η Δικαιοσύνη (;)… στα χαμηλά στρώματα βεβαίως. Έρχονται εκλογές … αλλά υπάρχει κι άλλος λόγος.
Μεγάλα κυκλώματα ληστών κι εκβιαστών που δρούσαν ανενόχλητα επί δεκαετίες.. ξαφνικά βρέθηκαν στη φυλακή.
Και η αστυνομία στα high της; Έρχονται εκλογές … αλλά υπάρχει κι άλλος λόγος.

Κι ο λόγος είναι απλός!
Το «φαγητό» δεν φτάνει για όλους όπως πρώτα. Λίγη σάρκα έμεινε στον Έλληνα φορολογούμενο κι αυτή θα την φάνε τα λιοντάρια οι τοκογλύφοι.
Ενώ πριν λίγα χρόνια … έτρωγαν όλοι ανενόχλητοι. Μίζες, φακελάκια, προστασία, εκβιασμοί, ληστείες … είχε για όλους «μεροκάματο».
Έτρωγαν όλοι … γιατροί και δικηγόροι, νοσοκόμες κι αποθηκάριοι.
Έτρωγαν κι οι ύαινες των ΜΜΕ, τα τρωκτικά του Δημοσίου, έτρωγαν κι οι αλεπούδες τις πολιτικής και φυσικά περίσσευε μπόλικη σάρκα να χορτάσουν και τα λιοντάρια οι τοκογλύφοι.
Και το σύστημα δούλευε ρολόϊ σχεδόν επί 100 χρόνια.
Σήμερα μας κυβερνούν τα εγγόνια της κυβέρνησης του Ελευθερίου Βενιζέλου που υπηρετούν τα ΙΔΙΑ ΞΕΝΑ συμφέροντα που μας καταλήστευαν από το 1821.
Μηδενός εξαιρουμένου και παρά τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ διαφορές και τις εικονικές αντιζηλίες εδώ και σχεδόν 100 χρόνια οι θεματοφύλακες και τοποτηρητές των ξένων συμφερόντων φροντίζουν ώστε οι πολίτες να μην αντιληφθούν το παραμικρό που να αφορά τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ μας και τον ρόλο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ στην καταλήστευση των Ελλήνων με το γνωστό σύστημα του τοκογλυφικού δανεισμού του Δημοσίου.
Από τον Αλαβάνο, τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Έβερτ, τον Ράλλη, και τη Μπακογιάννη … είναι σα να μην άλλαξε το παραμικρό από τις αρχές του 20ου αιώνα!
Μόνο που τώρα το φαγητό δεν φτάνει για όλους.
Αυτή τη στιγμή στο τραπέζι του φαγητού με κύριο μενού τις σάρκες των Ελλήνων … έχουν καθίσει τα μεγάλα αρπακτικά. Οι τοκογλύφοι!

Τα πραγματικά αφεντικά αυτών που παριστάνουν τους πολιτικούς μας ηγέτες.

Έχουν προτεραιότητα στο φαγητό οι βασιλιάδες της ζούγκλας , τα λιοντάρια.
Το φαγητό λιγόστεψε και τα λιοντάρια, οι τοκογλύφοι, δεν μπορούν να ανεχθούν παράσιτα στο τραπέζι.
Δεν φτάνει να φάνε οι κλέφτες και οι μεσάζοντες.
Ότι υπάρχει από φαγητό θα πάει στο δικό τους πιάτο χωρίς απώλειες και χωρίς καθυστερήσεις.
Και είναι τέτοια η όρεξή τους που απαίτησαν από τους πολιτικούς να μετατρέψουν σε χρήμα ακόμα και τα όργανα του σώματός μας. Όπως και στις Φιλιππίνες. Όταν πλέον δεν έχεις τίποτα να πουλήσεις να βγάλεις το ψωμί σου… πάντα βρίσκεται κάποιος που θα πλήρωνε για το ένα σου νεφρό ή το ένα σου μάτι. Έτσι έκαναν οι Δυτικοί και με τα όργανα των Σέρβων. Οι Αλβανοί τα έστελναν στη Δύση και οι Δύση τους πλήρωνε με όπλα. Έτσι «εξευρωπαΐστηκε» η φτωχική Αλβανία.
Γι’ αυτό μην χαίρεσαι όταν σε παρακαλούν να δωρίσεις τα όργανά σου. Το φιλότιμό σου αυτοί θα το κάνουν χρυσό και χρήμα την ίδια κιόλας μέρα.

Αν λοιπόν βλέπεις ότι ξαφνικά νοιάστηκαν για τη δική σου τσέπη … ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ!
Ποτέ τους δεν το έκαναν και ποτέ τους δεν θα το κάνουν.
Αυτοί οι ίδιοι μας πρόδωσαν, μας πούλησαν, μας λήστεψαν και φρόντισαν ώστε τίποτα επικίνδυνο κι αποκαλυπτικό να μην φτάσει ως τ’ αυτιά μας.
Κι από πάνω μας κατηγόρησαν ότι …μαζί τα φάγαμε. Αλλά περιέργως … αυτοί δεν χρωστούν δεκάρα.
Κι αν τώρα φροντίζουν να μην σπαταλάς τις οικονομίες σου είναι γιατί ακόμα και οι δεκάρες που ξέμειναν στις τσέπες σου … δεν πρέπει να βρεθούν σε λάθος χέρια!
Όσα λεφτά γλιτώσεις από την απαλοιφή των μεσαζόντων … πάλι στις τσέπες των τοκογλύφων θα καταλήξουν. Έρχονται κι άλλοι φόροι!
Σκίζονται όλοι τους να χορτάσουν τα λιοντάρια … με την ελπίδα να τους παίξουν στην επόμενη παρτίδα. Σκίζονται όλοι τους να ικανοποιήσουν τους τοκογλύφους κατά απόλυτη προτεραιότητα γι’ αυτό και βασικές λειτουργίες του κράτους περνάνε στη δικαιοδοσία των τραπεζών που είναι θυγατρικές των τοκογλύφων.
Ξαφνικά και οι Τράπεζες που σε κυνηγούσαν για 5 ευρώ και σε χρέωναν με 18% σε τόκους … τώρα σου κάνουν ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ στην πιστωτική (!) για να πληρώσεις χρέη προς το Δημόσιο γιατί απλά … πάλι στις τράπεζες θα καταλήξουν όλοι οι φόροι μας.
Οι Τράπεζες θα παρακρατούν τον ΦΠΑ για λογαριασμό του κράτους (!) και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα πάμε τράπεζα για κάθε συναλλαγή πάνω από 1500 ευρώ .
Κι επειδή ούτε κι αυτό τους αρκεί … ακόμα και οι φοροκάρτες θα διανέμονται και θα λειτουργούν μέσω των Τραπεζών.
Γι’ αυτό καταργούν τις εφορίες και μαζί τους απαλλάσσονται κι από τους «λαδιάρηδες» εφοριακούς που έτρωγαν από το ίδιο πιάτο παρέα με τους τοκογλύφους.
Όχι γιατί τους ενόχλησε η διαφθορά …απλά γιατί τώρα δεν φτάνει το φαγητό για όλους.
Και πλέον για κάθε συναλλαγή που θα περιλαμβάνει μεταφορά χρημάτων … υποχρεωτικά μας στέλνουν τράπεζα.
Κι αφού κρατήσουν αυτές όλο το ψαχνό …τα αποφάγια θα καταλήγουν στα κρατικά ταμεία για την κοινωνική πολιτική !

Φοβού το σύστημα λοιπόν όταν κάνει πως σε φροντίζει!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Από TaXalia μοντάζ Γρέκι
 
 http://greki-gr.blogspot.com/2012/03/blog-post_2726.html#more

No comments:

Post a Comment