Σελιδες

Monday, March 19, 2012

Καλώ σε ενότητα τις αντιδιζωνικές δυνάμεις

Οι συνεχιζόμενες διεργασίες και αλχημείες του αγγλο-τουρκο-προσκυνημένου εκκλησιαστικό-πολιτικού κατεστημένου της Κύπρου για τις προεδρικές εκλογές , φέρουν όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα και υποκόμματα της παρακμής και της διαφθοράς να εμμένουν , αναφορικά με το κυπριακό , στην κοινή γραμμή που ορίσθηκε στην συνεδρίαση του λεγομένου εθνικού συμβουλίου τον Σεπτέμβρη του 2009.
Αυτή η γραμμή ορίζει ως βάση της επιδιωκόμενης λύσης , την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και την αποστρατικοποίηση.
Αυτή η γραμμή είναι καταστροφική για την πατρίδα και για το έθνος γενικότερα .

Διότι και με τα νέα δεδομένα της κυπριακής ΑΟΖ , θα παραδώσει την Κύπρο στην επικυριαρχία του Ισραήλ και των εν Κύπρω αγγλικών βάσεων , αποκόπτοντας την οριστικά και αμετάκλητα από τον εθνικό κορμό.
Παράλληλα θα ενισχύσει το αδιέξοδο στο τραπέζι των συνομιλιών ώστε να επιτρέψει στο κατεστημένο να εφαρμόσει την εμπράγματη λύση που φαίνεται να είναι σε πρώτη φάση η Ταϊβανοποίηση των κατεχομένων με άνοιγμα απευθείας εμπορικών σχέσεων με την Ε.Ε .
Μπροστά σε αυτή τη προοπτική , ως υποψήφιος του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος καλώ όλες τις αντιστασιακές δυνάμεις , σε συντονισμένη επίθεση κατά του προσκυνημένου κατεστημένου . Ελπίδα σωτηρίας μπορεί να αναδυθεί μόνο μέσα από σκληρό και ανυποχώρητο αγώνα.
Σε αυτή τη φάση του αγώνα δεν επιτρέπονται διασπάσεις και μικροπολιτικές επιδιώξεις.
Καλώ όλες τις αντιδιζωνικές δυνάμεις σε ενότητα μάχης , για να αντιμετωπίσουμε τους μεγάλους κινδύνους που επαπειλούν την πατρίδα μας.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ
υποψήφιος προεδρικών εκλογών

 http://edikcyprus.blogspot.com/2012/03/blog-post_19.html

No comments:

Post a Comment