Σελιδες

Friday, March 9, 2012

Σε κοινή κάθοδο στις εκλογές όλων των κοινωνικών και πολιτικών αντιμνημονιακών φορέων, με το Σύνταγμα της Άμεσης Δημοκρατίας στο χέρι, και μόνο για Συντακτική Βουλή, καλεί για τις 8 Απριλίου όλους τους φορείς, το Πατριωτικό Μέτωπο


Αθήνα, 9 Μαρτίου 2012
Σε κοινή κάθοδο στις εκλογές όλων των κοινωνικών και πολιτικών αντιμνημονιακών φορέων, με το Σύνταγμα της Άμεσης Δημοκρατίας στο χέρι, και μόνο για Συντακτική Βουλή, καλεί για τις 8 Απριλίου όλους τους φορείς, το Πατριωτικό Μέτωπο.
Σε κοινή κάθοδο στις εκλογές όλων των κοινωνικών και πολιτικών αντιμνημονιακών φορέων, με στόχο την συγκρότηση Συντακτικής Βουλής και με δεδομένο το Σύνταγμα της Άμεσης Δημοκρατίας, καλεί όλους τους αντιμνημονιακούς πολιτικούς αλλά και κοινωνικούς φορείς, το Πατριωτικό Μέτωπο.
Η προοπτική αυτή η οποία διακρίνεται ως μονόδρομος και για τον ελληνικό Λαό, είναι μια παραλλαγή της απόλυτα επιτυχημένης διαδρομής την οποία με αναίμακτο και ειρηνικό τρόπο ακολούθησε ο Ισλανδικός Λαός.
Αυτό το οποίο χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Πατρίδα και ο Λαός μας, δεν είναι προφανώς οι προτάσεις διαχείρισης της κρίσης την οποία προβάλλουν κατά κόρον τα ΜΜΕ, με καλοπροαίρετους ή μη πολιτικούς «αριστερούς και δεξιούς σωτήρες», οι οποίοι προέκυψαν και προκύπτουν καθημερινά, στο ομιχλώδες πολιτικό σκηνικό που επικρατεί στον τόπο μας.
Αυτό που χρειάζεται άμεσα είναι η συναντίληψη, πως το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι διαχειριστικό: Ήταν, είναι και δυστυχώς παραμένει, πρόβλημα λειτουργίας των θεσμών και της ίδιας της Δημοκρατίας, την οποία η πολιτική τάξη, έχει πετάξει στα σκουπίδια.
Στο πλαίσιο αυτού του πολιτικού σκεπτικού, όσοι φορείς, πολιτικοί ή κοινωνικοί, επιθυμούν πραγματικά να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία περάσματος σε μια άλλη κοινωνία, με τις εξουσίες περασμένες στο Λαό, με πλήρη διάκριση μεταξύ τους και με ανακλητότητα κάθε μορφής αιρετής διοίκησης, καλούνται να συμπαραταχθούν στον κοινό αγώνα.

Να καλέσουμε λοιπόν τον Λαό να μας στείλει όλους μαζί σε μια Συντακτική Βουλή λίγων εβδομάδων, με το νέο Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμα στο χέρι και με την εγγύηση της παράδοσης στην επόμενη Κυβέρνηση όλων εκείνων εργαλείων που θα βοηθήσουν να βγει η Πατρίδα και ο Λαός μας από τον βούρκο στον οποίο τον έριξαν οι νεοταξίτες. Και παράλληλα, δρομολογώντας την τιμωρία των ενόχων, διευκολύνουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό την πολιτική συνύπαρξη όλων μας, ανεξαιρέτως από τον ιδεολογικοπολιτικό χώρο από τον οποίο προερχόμαστε και φυσικά αποδεικνύουμε στον Ελληνικό Λαό, πως είμαστε ενώπιον του και ενωμένοι και αποφασισμένοι.
Την ώρα αυτή που η Πατρίδα και ο Λαός μας, στενάζουν κάτω από τον ζυγό της νέας τάξης και των τοκογλύφων, η ιστορική μας ευθύνη, απέναντι ιδιαίτερα στις νέες γενιές, είναι τεράστια.
Αυτά που μας ενώνουν, όπως τουλάχιστον δηλώνουμε οι περισσότεροι «αντιμνημονιακοί», είναι ο πόθος μας να δούμε την Άμεση Δημοκρατία στην πράξη, να αποκαθίσταται η συνταγματική τάξη και να τιμωρούνται οι ένοχοι των εγκλημάτων που έγιναν σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού μας.
Να λοιπόν η μεγάλη μας ευκαιρία να αποδείξουμε όλοι μας, πως μπροστά στο μεγάλο ιστορικό μας δίλλημα, δεν φανήκαμε μικρότεροι των περιστάσεων, δεν δειλιάσαμε και εν πάση περιπτώσει,  βάλαμε σε δεύτερη μοίρα την ιδιαίτερη πολιτική μας πρόταση και προτάξαμε το συμφέρον της Πατρίδας, του Λαού αλλά και της Δημοκρατίας μας.
Η διαβούλευση στην οποία καλούμε όλους τους φορείς θα γίνει την Κυριακή στις 8 Απριλίου στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο Crystal City στην Πλατεία Καραϊσκάκη, όπου θα παρουσιάσουμε και το υπό τελική διαμόρφωση Αμεσοδημοκρατικό Νέο Σύνταγμα, το οποίο προτείνει το Κίνημά μας. Ένα Σύνταγμα για το οποίο μέχρι στιγμής, δεν έχουν εκφραστεί σημαντικές διαφοροποιήσεις και το οποίο όμως παραμένει ανοιχτό για τις όποιες αλλαγές των διατυπώσεων στα άρθρα του, σε μια δεύτερη φάση κοινής συνδιάσκεψης όλων των φορέων.
Ξεκαθαρίζουμε από την πρώτη στιγμή πως το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν διεκδικεί την πατρότητα της πρότασης, ούτε την πρωτοκαθεδρία στη διαδικασία κοινής καθόδου στις εκλογές, με στόχο την Συντακτική και μόνο Βουλή. Αυτό που διακαώς επιθυμούμε, όπως και ολάκερος ο Ελληνικός Λαός, είναι η απαλλαγή μας από τους νεοταξίτες και η παράδοση των όλων των εξουσιών σε αυτόν, ένα όραμα γενιών και γενιών, από την απελευθέρωσή μας έως σήμερα.
Πέραν από την γενικότερη πρόσκληση μέσω του διαδικτύου και των ΜΜΕ, το Πατριωτικό Μέτωπο έχει ετοιμάσει προσκλήσεις που θα απευθύνονται στις διοικήσεις όλων των αντιμνημονιακών πολιτικών και κοινωνικών φορέων. Εκτιμάται πως μέσα από αυτήν την σαφή και έντιμη διαδικασία, θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο των θέσεων των φορέων, σχετικά με το ποιοι, πόσοι και αν πραγματικά επιθυμούν να απαλλαγούμε από τη νέα τάξη και τους τοκογλύφους ή αν επιμένουμε στην παλιά κακή λογική του τύπου «μοναχός σου χόρευε».
Ήλθε η ώρα να πάμε από το «εγώ» στο «εμείς», «για να φκιάξωμεν χωρίον» όπως έλεγε και ο Στρατηγός Μακρυγιάννης.
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                 
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων «Αλληλέγγυον»
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443
Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605


No comments:

Post a Comment