Σελιδες

Thursday, October 20, 2011

MAT και ΚΝΑΤ σε αγαστή συνεργασία κτυπούν τον εξεγερμένο Λαό

(από τηλ.) Διαδηλωτές προσπάθησαν να προσεγγίσουν εκ νέου τη βουλή από την πλευρά της Πανεπιστημίου και διμοιρίες μαζί με ΠΑΜΕ επιτέθηκαν στον κόσμο. Επιθέσεις εναντίον των ΜΑΤ την ίδια στιγμή στη Φιλελλήνων. Γενικευμένη επίθεση των ΜΑΤ σε Σταδιου, Πανεπιστημίου, μαζί με το ΠΑΜΕ, οι οποίοι πανηγυρίζουν ανεμίζοντας τις σημαίες πίσω από τα ΜΑΤ.

Κόσμος που δεν έχει σχέση με τον α/α χώρο, εργαζόμενοι και φοιτητές, συγκρούονται με τις δυνάμεις καταστολής κράτους και κκε. Οσοι είμαστε κάτω να βγούμε να μιλήσουμε. Η παρουσία α/α είναι πολύ μικρή σε σχέση με άλλες φορές και είναι άδικο να τους φορτώνουν τα πάντα. Το κκε έπαιξε το ρόλο του οδοφράγματος και εξοργισμένος κόσμος αντέδρασε. Οι διαφωνίες μου με τους αναρχικούς είναι πολιτικής φύσης. Στο δρόμο η στάση τους χτες και σήμερα ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ απέναντι στους υπόλοιπους διαδηλωτές. Την αλήθεια πείτε!

Από τηλέφωνο: όσο περισσότερα κομμάτια της διαδήλωσης του ΚΚΕ αποχωρούν τόσα περισσότερα ΜΑΤ κατεβαίνουν στον άγωνστο στρατιώτη για να ενισχύσουν το κενό περιφρούρησης. Τελείωσαν την βάρδια τους τα σκυλιά του ΚΚΕ για να δώσουν την θέση τους στα γουρούνια.

Τα ΜΑΤ έτρεξαν τον κόσμο με επίθεση μέχρι το ΡΕΞ για να μπορέσει να αποχωρήσει το ΠΑΜΕ ως κύριοι, μετά οι διμοιρίες επέστρεψαν και συνοδεύουν το ΠΑΜΕ στην Πανεπιστημίου ως εμποροσθοφυλακή. Νέα επίθεση των μπάτσων στην Πανεπιστημίου με ΜΑΤ και παράλληλα με Δέλτα από την Τρικούπη. Οι μπάτσοι χτυπούν κόσμο μπροστά, αριστερά και δεξιά  και το ΠΑΜΕ πορεύεται από πίσω τους παρ'όσα γίνονται ακριβώς μπροστά στα μάτια τους.


https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1344167

No comments:

Post a Comment