Σελιδες

Thursday, October 20, 2011

Ο Λαός θα συντρίψει τα ΚΝΑΤ των κατακτητών

Τα ΚΝΑΤ της κατοχικής κυβερνησης ανακοίνωσαν τα εξής:

"Με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καταφέρεται εναντίον όσων προσπάθησαν να διαλύσουν τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση έξω από τη Βουλή.
"Δυνάμεις εχθρικές στο εργατικό και λαϊκό κίνημα επιχείρησαν να χτυπήσουν και να προβοκάρουν τη μεγάλη διαδήλωση έξω απο τη Βουλή. Το ΠΑΜΕ, τα σωματεία, οι εργαζόμενοι και η νεολαία, τους αντιμετώπισαν με αποφασιστικότητα. Οι συγκεκριμένοι μηχανισμοί άνοιξαν λογαριασμούς με το εργατικό-λαϊκό κίνημα. Ας έχουν υπόψη τους ότι το εργατικό-λαϊκό κίνημα έχει τη δύναμη και την πείρα, για να τους κόψει το χέρι" τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ".

Με την σημερινή προδοτική σας στάση, αποδείξατε ότι είστε εχθροί του Λαού και της Πατρίδας. Προσπαθείτε να διασώσετε το αφεντικό σας, Γεώργιο Παπανδρέου. Δεν θα τα καταφέρετε. Θα πάτε μαζί του στον τάφο της Ιστορίας.
Προσπαθείτε να καταστείλετε την Λαϊκή εξέγερση. Κτυπάτε άμαχο πληθυσμό για να προστατεύσετε την κατοχική συμμορία.

Ανοίξατε λογαριασμούς με το Λαϊκό κίνημα. Είστε αποκλειστικώς υπεύθυνοι για τους νεκρούς και τους τραυματίες της εξέγερσης.
Είστε παρακρατικοί προβοκάτορες του ΓΑΠ. Παριστάνετε τους δήθεν προστάτες της εργατικής τάξης, αλλά είστε οι νεκροθάφτες της.
Δεν έχετε καμμία θέση ανάμεσα στον Λαό. Εμποδίσατε την απελευθέρωση της Βουλής. Εμποδίζετε την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Συμμαχήσατε με τα ΜΑΤ εις βάρος του Λαού.
Είστε εχθροί του Λαού. Κτυπάτε και προβοκάρετε τις διαδηλώσεις της εργατικής τάξης. Σήμερα επήλθε η ολοκληρωτική ρήξη μεταξύ Λαού και ΚΚΕ.

Ιφικράτης Αμυράς







No comments:

Post a Comment