Σελιδες

Thursday, October 20, 2011

ΚΚΕ ΜΑΤ νεοναζι, ολα τα καθαρματα δουλευουνε μαζι !

Tο ΚΚε περιφρουρει τη κυβερνηση και προστατευει τη βουλη.

Αυτο που γινεται στο συνταγμα ειναι η μεγαλυτερη αλητεια που εχει συμβει απο τη πτωση της Χουντας. μελη του ΚΚΕ σε ρολο ματ να δερνουν και να χτυπουν μαζικα αναρχικους συντροφους αναλαμβανοντας τον ρολο της αστυνομιας και με νταβατζιλιδικο τροπο διωχνουν οσους δεν ειναι στη πλευρα τους απο το συνταγμα και δεν αναφερομαι μονο σε αναρχικους.

Τελικα το ΚΚΕ εκανε οτι θα ειθελε να κανει η Χρυση Αυγη.Προστατευει τη κυριαρχια της βρωμικης κοινοβουλευτικης "δημοκρατιας". Αναλαμβανει ρολο υπερασπιστη της κυβερνησης προκειμενου να νομοθετησει χωρις την πιεση του οργισμενου κοσμου τον αφανισμο μας. Ειμαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουν τα συγχαρητηρια της κηβερνησης προς το φασιστικο ΚΚΕ μαζι με αυτα του συνιδεολογου τους Καρατζαφερη.


Σημερα το ΚΚΕ καταφερε αυτο που δεν εχει καταφερει η κυβερνηση με τα ματ της σε εναν χρονο.Καταφερε να χτυπησει,να συλλαβει και να διωξει τον οργισμενο κοσμο απο το συνταγμα.

Αξιος ο ρολος του φασιστομαγαζου του Περισσου και απο εδω και περα καθε κνιτης και μελος του ΚΚΕ θα πρεπει να αντιμετοπιζεται σαν αυτο που ειναι σαν μπατσος της κυβερνησης και του κρατους.Σαν φασιστας του χειροτερου ειδους.

θα λαβετε αυτο που σας αξιζει,διαλεξατε πλευρα διπλα στη κυριαρχια του συστηματος και σαν τετοιοι θα αντιμετοπιζεστε απο εδω και περα.

Θελετε εμφυλιο; Θα τον εχετε "κομμουνιστικα" σκυλια του κρατους!

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1344168

No comments:

Post a Comment