Σελιδες

Thursday, October 20, 2011

Κνιτες κνιτες ταγματασφαλιτες. Προδοτες της Βαρκιζας ηρθε η ωρα σας. ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

Tα ΚΝΑΤ χτυπανε κοσμο στα Γιαννενα

Απο πληροφοριες μαθαινουμε οτι οι Κνιτες χτυπησαν κοσμο στα Γιαννενα που δεν ηταν δικος τους.

Στην Αθηνα εγιναν ανακοινωσεις να μετακινηθει το Παμε για να φτασουν οι υπολοιποι στο συνταγμα η εστω κοντα στην πλατεια. Η απαντηση ηταν ''θα φυγουμε μολις σιγουρευτουμε οτι δεν θα μπουν κουκουλοφοροι στην πορεια. Περιφρουρηστε εσεις και μετα θα φυγουμε''

Κνιτες κνιτες ταγματασφαλιτες. Προδοτες τις Βαρκιζας ηρθε η ωρα σας. ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

Η περιφρ.του ΠΑΜΕ στο φράχτη δεν αφήνει κόσμο να προσεγγίσει κ ζητά μέχρι και δημ/φικές ταυτότητες.

Κοσμος κραζει τα ΚΝΑΤ του παμε που εχουν κανει περιφρουρηση μπροστα στο φρακτη και δεν αφηνουν τους απεργους να πλησιασουν.Εφτασαν σε σημειο να ζητανε δμοσιογραφικες ταυτότητες για να αφησουν τον κοσμο να περασε.

Συνταγμα πριν 10 λεπτα:

Ματατζιδες δεν υπαρχουνε πουθενα , εχει αναλαβει το ΠΑΜΕ

μπροστα απο την βουλη ομαδα περιφρουρισης με μετωπο προς τον κοσμο να κοιτανε τσαμπουκαλεμενοι τον απλο διαδηλωτη

Στα σκαλια της πλατειας με το που βγαινεις στην Αμαλιας 3-4 σειρες ΚΚΕδων νταβατζιλικη μπλοκο να σου σπασουνε τον τσαμπουκα αλλα δεν πτοειτε κανεις.

Η μερα ειναι μεγαλη και ακομα ειναι πολυ νωρις.

Εχουν κατέβει γουρούνια των ΜΑΤ και των ΔΙΑΣ σε Αθήνας και Ευριπίδου. Τα ΚΝΑΤ φυλάνε την Βουλή και οι δυνάμεις των ΜΠΑΤΣΩΝ ανεμπόδιστα έχουν αναλάβει άλλες περιόχες του κέντρου. Γαμώ το ΚΚΕ σας του σήμερα, πέσαν οι μάσκες για μια ακόμα φορά Μέχρι και οικονομία κάνει το ΚΚΕ στο κράτος δίνοντας του την δυνατότητα να εξοικονομεί δυνάμεις ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

το ΚΚΕ φυλαει το κοινοβουλιο στο οποιο ψηφιζονται τα μετρα τα οποια το ΚΚΕ θα καταψηφισει και ''αντιτιθεται''.Προφυλασει βεβαια τον θεσμο που θα το κανει (κοινοβουλιο).Φωναζει για την καταστολη αλλα συνεργαζεται αγαστα με την αστυνομια αφηνοντας της πεδιο δρασης στο υπολοιπο κεντρο της αθηνας και οι δυναμεις κατοχης επιβαλλουν ''αστικη νομιμοτητα'' στην οποια το ιδιο το ΚΚΕ αντιτιθεται στην διαλεκτικη του...παραδοξο του RUSSEL...Εδω σε συνδοιασμο με την ηδη βρωμικη ιστορια του ΚΚΕ τιθεται ερωτημα:ενα ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ με την πεποιθηση οτι θα καταφερει φιλεργατικη πολιτικη ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ(το εχω ακουσει και αυτο απο κνιτη) και του κοινοβουλευτισμου,αναμενεται σε περιπτωση συγκυβερνησης να συμμετεχει σε ενα νεο βρωμικο '89?Επανασταση,χωρις οπλα-κοινοβουλευτικη ανατροπη,ενω εχουν τη μειοψηφια...-περιφρουρηση του θεσμου του κοινοβουλιου στο οποιο επανασταση ΔΕΝ μπορουν να κανουν (εν γενει στον κοινοβουλευτισμο ειναι ατοπο αλλα ας παμε παρακατω) αφου ουτε πλειοψηφια εχουν ουτε θα εχουν ποτε.Ολο το οξυμωρο με την προσκοληση στον κοινοβουλευτισμο που ειναι ΘΕΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ το μονο στο οποιο με οδηγει σαν λογικο συμπερασμα δεν ειναι τπτ αλλο παρα απο την επιδιωξη αποδοχης του ΚΚΕ απο τα αλλα αστικα κομματα αλλα ΚΑΙ τις δυναμεις κατοχης (ασφαλειας) προετοιμαζοντας ετσι το εδαφος για συμμετοχη σε μελλοντικη συγκυβερνηση(ειμαι καλο παιδι και αριστερος και ξερω να συνεργαζομαι με ολους...μπορω να παρω υπουργειο και να ανατρεψω τον καπιταλισμο?απαντηση -ΟΧΙ- καλα καλα τοτε...μπορω απλα να παρω ενα υπουργειο...?)

μπράβο στα παιδιά...τα κνατ μαζί με το μλοκ του παμε υποχώρησε...όλοι στη μάχη

Αυτη τη στιγμη αγριες συγκρουσεις με ΚΚΕ και αναρχικους. Επεσαν και καποιες μολοτοφ σε κνιτες.

Κνιτες κτυπανε κοσμο με παλουκια!!ακομα και ανυμπορους και ηλικιωμενους και πετανε πετρες με κρανη!!

ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ

Οι διαδηλωτές αμύνονται με πέτρες και μολότωφ ενάντια στους μπάτσους του ΚΚΕ.

μάχες σώμα με σώμα με την περιφρούρηση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να επιτεθούμε στα ΜΑΤ με τους κνίτες στα πλευρά μας.

Δεν ειμαι καμιας ιδεολικης παραταξης αλλα αυτοι οι αλητες του ΚΚΕ θα επρεπε να τσακιστουν απο ολους τους διαδηλωτες στο Συνταγμα!


ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ. ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΡΙ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΜΠΟΥΦΑΝ!

είπε ότι ο αρχιμπάτσος έδωσε το τηλέφωνο του - κινητό - στον παμίτικο αφεντικό για να έχουν καλύτερη επικοινωνία με τις δυνάμεις καταστολής

"Τραυματιες στις τάξεις του ΠΑΜΕ" σύμφωνα με το ζουγκλορουφιάνο και συνεννοήσεις τηλεφωνικές μεταξύ του επικεφαλής των μπάτσων και των αρχηγών των σταλινικών.

Τα σταλινικά σκουλήκια τώρα κάνουν επίθεση στον κόσμο από Σταδίου στη Γεωργίου Α' και καταλαμβάνουν όλη την Αμαλίας από Παν/μίου.

"ΚΚΕ, το κόμμα σου χαφιέ", φωνάζει η πλατεία Συντάγματος.

Έπειτα από τις συμπλοκές με τους αναπληρωτές των μπάτσων υπάρχουν περίπου 20 τραυματίες διαδηλωτές. Τα τσουτσέκια επιχείρησαν να κυκλώσουν διαδηλωτές μπροστά από τη Μεγάλη Βρετάνια.

Παρέδωσαν κόσμο στους μπάτσους ενώ έχουν άμεση επικοινωνία με τους "συναδέλφους" τους.

Η αστυνομια εχει αντικατασταθει απο τους αλητες του ΠΑ.ΜΕ!!! Διωξτε τους απο το Συνταγμα το αληταριο !!! Αλητες ρουφιανοι!!!

(από τηλ.) μεγάλη ομάδα του ΠΑΜΕ με κράνη καιπαλούκια έκανε κυκλωτική κίνηση βγαίνοντας από πίσω από τη Βουκουρεστίου στη Σταδίου και εξαπέλυσε επίθεση χτυπώντας πολύ άσχετο κόσμο με παλούκια στην κάτω πλευρά της πλ. Συντάγματος, οι οποίοι οι περισσότεροι σε εκείνο το σημείο δεν είχαν καμία σχέση με όσα διαδραματίζονται στην πάνω πλευρά της πλατείας και δεν έιχαν κανένα μέσο προστασίας. Παράλληλα δημοσιογράφος στο σημείο αναφέρει ότι εκείνο το κομμάτι του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε από κάτω πέταξε 2 γουρούνες- κάτι σαν κρότου-λάμψης μέσα στον κόσμο της πλ. Συντάγματος.

Απο Βουκουρεστίου και Καρ.Σερβιας ενησχιθηκαν οι καθεστωτικές δυνάμεις (ΚΝΑΤ) με καποιες διμοιριες μπατσων

Παιδια αν διαβασετε και τις ενημερωσεις απο τις υπολοιπες πολεις θα δειτε οτι το παμε και η κνε ειναι οργανωμενοι ετσι ωστε σημερα να ειναι μονο αυτοι στισ πορειες σε ολες τις πολεις. Σε ολες τις πολεις παρομοια περιστατικα με την αθηνα. Επιθεση παιτων και κνιτων σε διαδηλωτες και οποιονδηποτε αλλον.Ακομα φωναζαν υβριστικα συνθηματα σε οσους δεν ανηκουν στα κομματα τους. Παντα σε αγαστη συνεργασια με τα χοιρινα.

μόνο με συντεταγμένα μαζικά δυναμικά μπλοκ με πανό, κράνη και παλούκια μπορείς να σπάσεις τα κνατ και να φτάσεις σύνταγμα

εμπρός σύντροφοι- πίσω ρουφιάνοι

Οι αλήτες των ΚΝΑΤ μαζί με διμοιρίες των ΜΑΤ επιτίθενται σε διαδηλωτές στο Σύνταγμα. Πριν λίγο διμοιρία των ΜΑΤ ανέβαινε την Καραγιώργη Σερβίας και την ίδια ώρα τα ΚΝΑΤ χτυπούσαν στη Βουκουρεστίου, ενώ άλλη διμοιρία ερχόταν στη Σταδίου από τον Κολοκοτρώνη. Προσπαθούν να εγκλωβίσουν κόσμο, στην πλατεία γίνεται μάχη. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΟΣΜΟΣ!

Νωρίτερα και για ώρες οι αλυσίδες των ΚΝΑΤ γύρω από τη Βουλή εμπόδιζαν χιλιάδες διαδηλωτές να πλησιάσουν και τραμπούκιζαν όποιον δεν ανήκει στο μαντρί τους. Μπλοκ συντρόφων και άλλοι διαδηλωτές αντιστάθηκαν στις κατασταλτικές δυνάμεις των ΚΝΑΤ, φωνάχτηκαν συνθήματα όπως ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ, ΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, και προωθήθηκαν προς το πάνω μέρος της Βουλής, εκεί που το ΚΚΕ είχε αναλάβει το ρόλο της αστυνομίας, την καταστολή της διαδήλωσης

Προφανώς τα ΚΝΑΤ δεν τα κατάφεραν και αυτή τη στιγμή επιχειρουν ανοιχτά και ξεδιάντροπα μαζι με τα ΜΑΤ εναντίον συντρόφων και άλλων χιλιάδων διαδηλωτών, ταξικών σωματείων, συνελεύσεων γειτονιάς κ.α.

O ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΚΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.....ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ.... ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΡΙΖΟΥΝ

ΛΥΠΑΜΑΙ

δηλωση κοκκαλακη αρχιμπατσου:το κκε ζητησε να μην επεμβουμε για να καθαρισει αυτο με τα κνατ το συνταγμα.....αιμετικοι οι τυποι...ολα επιστρεφονται ομως

Αποβράσματα του ΠΑΜΕ τώρα προσπαθούν να προστατέψουν και να φυγαδέψουν ομάδα από ματωμένους-ανθρώπους-του-μόχθου-ασφαλίτες που εγκλωβίστηκε στο Μοναστηράκι μετά από αιφνιδιαστική επίθεση εξεγερμένων. Αγκαλίτσα τους πάνε παραπέρα λέγοντάς τους "μη φοβάστε παιδιά, είμαστε εμείς εδώ, δεν υπάρχει πρόβλημα".

Οι αληταράδες του ΠΑΜΕ με τις αλυσίδες τους δεν αφήνανε να ανέβει κόσμος στην ΑΜΑΛΙΑΣ και μιλάμε για ΑΠΛΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ που ήθελαν να ξεφύγουν από τα ΧΗΜΙΚΑ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ είχαμε και μια ημίλιπόθυμη κοπέλα μαζί μας και δεν μας άφησαν να περάσουμε. Δεν είμαι αναρχικός αλλά σήμερα και μετά από αυτό τους δίνω δίκιο

ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΚΕΔΕΣ


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1343910

No comments:

Post a Comment