Σελιδες

Monday, October 31, 2011

Οι αποφάσεις της Ε. Ένωσης της 27ης/10ου συνιστούν εισβολή των νεο-Ναζί της Νέας Τάξης στην χώρα μας

ΕΞΕΓΕΡΣΗ! ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Οι αποφάσεις της συνόδου κορυφής της Ε. Ένωσης της 27/10ου για το «χρέος» και η υπαγωγή της χώρας σε καθεστώς «επιτροπείας» και ξένης εισβολής και κατοχής από τους σεσημασμένους οικονομικούς δολοφόνους του Δ΄ Ράιχ και μαζί η κήρυξή της σε κατάσταση στάσης πληρωμών και πείνας στο εσωτερικό της ΑΠΑΙΤΟΥΝ:

Να ανατραπεί η κοινοβουλευτική χούντα των δοσίλογων της λεηλασίας του λαού και του εθνικού πλούτου. Εξέγερση! Εξέγερση πριν ψηφιστούν στην Βουλή οι αποφάσεις της συνόδου. Πριν εγκατασταθεί στη χώρα ο στρατός των γκαουλάιτερ-δυναστών για να μας οδηγήσει σε νέα εθνική καταστροφή.
Να μην περιμένουμε τις εκλογές τις οποίες προγραμματίζουν για όταν θα έχει ήδη συντελεστεί η καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας και της Παραγωγικής βάσης της χώρας και αφού πρώτα θα επιχειρήσουν να εκτονώσουν την επερχόμενη λαϊκή έκρηξη και να περάσουν τις αποφάσεις με το τέχνασμα μιας ψευδο-οικουμενικής.

Το ΔΗΚΚΙ από τις 10/10ου έλεγε:

«Το κούρεμα του χρέους που μεθοδεύουν, όχι μόνο δεν ελαφρύνει το βάρος στον Ελληνικό λαό αλλά αντιθέτως στήνεται από τους νοσηρούς εγκεφάλους του Υποργείου Οικονομικών της Γερμανίας για να αποφύγουν ακόμη και την μικρή χασούρα η οποία αναλογεί στους διπλο-πληρωμένους χρυσοκάνθαρους τοκογλύφους σε κάθε περίπτωση Πτώχευσης…»

Επιπλέον, τώρα αποδεικνύεται ότι λαμβάνεται και η μέριμνα ώστε το θύμα των τοκογλύφων να μην αφεθεί ελεύθερο μετά την Πτώχευση, αλλά να εργάζεται και να απομυζάται κυριολεκτικά ως σκλάβος για πολλά ακόμη χρόνια σε όφελός τους. Αυτή είναι η ουσία της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου 2011 την οποία υπέγραψε ο Γ. Παπανδρέου με μια ουσιαστικά μισοδιαλυμένη Ε. Ένωση.

Παρέδωσε την χώρα στα δόντια της γνωστής λυκοσυμμαχίας ενόσω η τελευταία βρίσκεται στην πιο αδύναμη στιγμή της ιστορίας της και δείχνει να τρέμει μπροστά στον φόβο να σπάσει ένας κρίκος της αλυσίδας της του ΕΥΡΩ! Ούτε κάν αυτό δεν εκμεταλλεύτηκε η κυβέρνηση των σύγχρονων Τσολάκογλου και η συμπολίτευση των Σαμαρά και λοιπών «προθύμων» και αφανών συμμάχων του Μνημονίου.

Ο Παπανδρέου πήγε στις Βρυξέλλες όχι για την Ελλάδα αλλά για να σώσει το ΕΥΡΩ και την διαπλεκόμενη με αυτό εγχώρια τραπεζική-πολιτική χούντα της τελευταίας 25/ετίας η οποία οχυρώνεται πίσω απ΄ την Μέρκελ και τις αγορές για να διαφυλάξει την εξουσία και τον παράνομο υπερπλουτισμό της.

Μην περιμένετε τις λεπτομέρειες της απόφασης. Κλείστε τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Μην περιμένετε τις εκλογές σε μια υπόδουλη Ελλάδα Το ΔΗΚΚΙ στις 3/9ου σημείωνε:

«Χθες ίσως να ήταν νωρίς. Αύριο θα΄ναι αργά… Τον λόγο τώρα μπορεί να έχει μόνο ένας. Ο λαός με το άρθρο 120 του Συντάγματος». Στον πατριωτισμό των Ελλήνων επαφίεται η ελευθερία της χώρας ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά

http://www.dikki.org/ Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289 27/10/2011

No comments:

Post a Comment