Σελιδες

Thursday, October 20, 2011

Τα ΠΑΜΕ - ΚΝΑΤ και ΜΑΤ, αιματοκύλησαν την Αθήνα

Σε άγαστη συνεργασία, γι΄ άλλη μια φορά στην ιστορία του κόμματος, ΜΑΤ, ΚΝΑΤ και ΠΑΜΕ, περιφρουρούσαν τους δημοκρατικούς θεσμούς από νωρίς το πρωί, μη επιτρέποντας σε κανέναν άλλο διαδηλωτή να πλησιάσει.
Και δεν έφτανε μόνο αυτό, επιτέθηκαν οργανωμένα και δολοφονικά στους υπόλοιπους διαδηλωτές με στόχο να τους διώξουν μακριά από το παλάτι που προστάτευαν.
Ο δολοφονικός μηχανισμός του ΚΚΕ έγραψε πάλι ιστορία.

Ας τον καμαρώσουμε λοιπόν σε αυτές τις λίγες φωτό.

ΥΣ.: Τα συληπητήρια μου στην οικογένεια του νεκρού αγωνιστή. Είναι ένας ακόμη νεκρός της δημοκρατίας.

Ντροπή στο ΠΑΜΕ που ξεστόμισε το σύνθημα "εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά". Δεν μπορεί να δρας σαν τσιφλικάς του συντάγματος και να λες αυτό το σύνθημα. Δεν μπορεί να υποκρίνεσαι ότι διαμαρτύρεσαι για ότι συμβαίνει μέσα στην βουλή την στιγμή που συμμετέχεις σε αυτήν. Δεν μπορεί να λες ότι ήρθες να διαμαρτυρηθείς όταν είσαι με την πλάτη στην βουλή. Δεν μπορεί να μιλάς για κουκουλοφόρους όταν ξαφνικά εσύ είσαι που εμφανίζεσαι με μια στρατιά κρανοφόρων και όχι οι "προβοκάτορες".
Το "εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά", είναι σύνθημα των αναρχικών ξεφτίλες. Δεν μπορεί να είσαι από την μία στο κομματικό μαντρί σου και από την άλλη να διακυρήσεις ότι κάποιος άλλος μπορεί χωρίς αφεντικά... Και έστω ότι έτσι είναι τα πράγματα, ποιος είναι η πρωτοπορία εδώ, ο εργάτης που μπορεί, ή ο ΚΝΙΤΗΣ που ΔΕΝ μπορεί;
Ντροπή και στην υπόλοιπη "αριστερά" που ανάμεσα στο να κάνει τον νταβατζή του Συντάγματος και στο να συγκρουστεί, προτίμησε να κάτσει σε μια γωνία παριστάνοντας τον "σοφό" παρατηρητή, τον παρατηρητή που πάντα εκτιμά ότι πότε δεν είναι ο λαός έτοιμος για σύγκρουση και ότι πότε δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες. Τον παρατηρητή που και από την άλλη πλευρά τσιμπολογά και από το ούτως ή άλλος σάπιο κουφάρι του ΚΚΕ... Εσείς τελικά ρε παιδιά θέλατε σύγκρουση ή όχι; Αν θέλατε προς τι το κράξιμο προς το αναρχικό μπλόκ; Επειδή έκανε (ή τουλάχιστον προσπάθησε να κάνει) αυτό που είσαστε ανίκανοι να κάνετε οι ίδιοι; Αν πάλι θέλατε να "διαφυλάξετε τον ειρηνικό χαρακτήρα της πορείας" γιατί δεν το κάνατε, όπως προσπάθησε να κάνει το ΠΑΜΕ; Η μήπως το ζήτημα εδώ είναι να δακτυλοδείχνουμε πότε τους αναρχικούς, πότε το ΚΚΕ, για να μαζεύουμε ψηφαλάκια;
Παρατήρησα και το εξής: ο "μη-έτοιμος" λαός, οι "αγανακτισμένοι", ο κόσμος που ήταν χύμα μέσα στο σύνταγμα χωρίς ιδιαίτερα πανό, αυτός ο κόσμος που είτε κατά το Κατασταλτικό Κόμμα Ελλάδος είτε κατά την "αριστερά" χρειάζονται καθοδηγητές και πρωτοπορίες, σε μεγάλο βαθμό τάχθηκε υπέρ της σύγκρουσης. Έτσι απλά. Χωρίς υπεκφυγές.

Ενημέρωση για όσους ΔΕΝ κατέβηκαν στο σύνταγμα.
Τα επεισόδια δεν έγιναν μεταξύ των αναρχικών και του ΠΑΜΕ αλλά μεταξύ του ΠΑΜΕ και ΟΛΟΩΝΝΝΝΝ των άλλων που ήταν στην πλατεία και ήθελαν να πάνε στο σύνταγμα ,,,,δεν αφήναν ούτε τα ταξί ούτε την ΓΕΣΕΕ ούτε τα ΠΟΕ- ΟΤΑ,,,και οπός είναι λογικό έγιναν επεισόδια από τους αναρχικού γιατί ήταν οι μονοί που μπορούσαν να χρησιμοποιούσουν βία ενάντιας σε κομματόσκυλα…
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ τώρα πλέον εκτός από μπλε και πράσινου μπάτσους αποκτήσαμε και κόκκινους..και οπός έλεγε και όλοι η πλατεία (ΚΚΕ το κόμμα σου χαφιέ)
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1344750

 

No comments:

Post a Comment