Σελιδες

Saturday, October 29, 2011

Στέλεχος του Πασοκ κτύπησε τον βουλευτή του Πασόκ Χ. Μαγκούφη. Το επεισόδιο δεν έγινε ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από ακροδεξιούς

- ''Είμαι άνεργος με δύο παιδιά και ετοιμόγεννη γυναίκα'' - Ο Δ. Δαλαμάγκας, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει στο Newsit
- ''Τυχαία επέλεξα τον Χ. Μαγκούφη. Θα έκανα το ίδιο για όποιον υπογράφει τις αντιλαϊκές πολιτικές"
- Ακούστε τις δηλώσεις του στον ρεπόρτερ του Newsit Λ.Χαβέλα
- Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο και φωτογραφία του κ. Δαλαμάγκα με τον πρωθυπουργό

Η οργή κατά της κυβέρνησης ώθησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Δαλαμάγκα, να επιτεθεί κατά του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Χρήστου Μαγκούφη, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της επετείου του "ΟΧΙ" στα Τρίκαλα.

Μιλά ξεκαθαρίζοντας ότι το επεισόδιο δεν έγινε ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από ακροδεξιούς.

Ο κ. Δαλαμάγκας είναι μάλιστα από το 2008 μέλος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος με το "πράσινο" ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές για το δήμο Τρικάλων.

Εδώ και οκτώ μήνες ο 32χρονος είναι άνεργος και όπως δηλώνει στο Newsit "ξεχειλίζει από οργή και αγανάκτηση".

"Αυτή η κυβέρνηση μας κορόΐδεψε και μας ξεγέλασε" αναφέρει και προσθέτει ότι "ο ίδιος παραμένει ΠΑΣΟΚ" και ότι αυτοί που συμμετέχουν στην κυβέρνηση δεν είναι πια ΠΑΣΟΚ, έχουν δηλαδή απομακρυνθεί από τις αρχές του κόμματος.

Ο 32χρονος μιλά για "προδοσία" και για "αντιλαϊκή πολιτική και ξεπούλημα της χώρας του". Προσθέτει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον οποίο επιτέθηκε και ότι στη θέση του θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε πολιτικός συνυπογράφει αυτές τις πολιτικές.

Όπως αναφέρει στο Newsit, "οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ είναι οι πιο προδομένοι από όλους, γιατί μας κοροίδεψαν και μας ξεγέλασαν". "Κάναμε αγώνες για τα πολιτικά μας πιστεύω και αυτοί καρπώθηκαν την εξουσία και τα προνόμια".

"Έχω ξεχειλίσει από θυμό και αγανάκτηση. το μέλλον μου είναι αβέβαιο. Πλέον δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές ταυτότητες με ενδιαφέρει μόνο η οικογένειά μου και το αγέννητο παιδί μου" μας λέει.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=103622&catid=9

No comments:

Post a Comment