Σελιδες

Monday, May 28, 2012

Ο δωσίλογος Σαμαράς υπόσχεται στους ξένους πιστωτές: «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Υπάρχουν, και θα σας τα δώσει ο Ελληνικός Λαός». Τους καλοπιάνει με το εξής σύνθημα: «Ντόρα, δώστα όλα». Όλα στους ξένους τραπεζίτες...

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς

*Για τους ευρωλιγούρηδες εθνική κυριαρχία, ασφάλεια, ευημερία, κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, εδαφική ακεραιότητα είναι διαπραγματεύσιμα. Μόνον το ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτο.

*Δωσίλογος, γκαουλάιτερ, ευρωγιουσουφάκι. Μερικά κοσμητικά επίθετα με τα οποία έχει γεμίσει το διαδίκτυο για τον επικεφαλής του μαύρου μετώπου της νεο-αποικιοκρατίας στην Ελλάδα.

*Η συμμορία του ευρώ-σαμαρά επιρρίπτει όλη την ευθύνη για την καταστροφή της χώρας σε ενδεχόμενη επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, προκειμένου να αποσείσει τις ευθύνες του ευρώ.

Έχουν λυσσάξει οι ληστοσυμμορίτες του ευρώ. Θέλουν να αφαιρέσουν κάθε μέσον επιβιώσεως του Ελληνικού Λαού. Να τον αφαιμάξουν. Να τον γενοκτονήσουν.

Προσπαθούν να του αφαιρέσουν τα μέσα παραγωγής δια της κατασχέσεως του χαρτονομίσματος, δια της απαγορεύσεως δανεισμού από τρίτες χώρες εκτός Ευρώπης, και δια της απεμπολήσεως του εκδοτικού προνομίου.

*Οι ευρωσυμμορίτες με τις πολιτικές τους προκαλούν πείνα, ανεργία, έλλειψη βασικών αγαθών, πανικό, μαρασμό, αυτοκτονίες, μείωση μισθών και συντάξεων, κοινωνικό κανιβαλισμό, εμφύλιο. Αλλά επιρρίπτουν τις ευθύνες στην δραχμή.

Αντί να πούν «μένουμε στην Ελλάδα», οι προδότες λένε «μένουμε υπόδουλοι στην Ευρώπη».

*Το μαύρο μέτωπο της εθνοπροδοτικής δεξιάς με επικεφαλής τον Σαμαρά στοιχίζεται για να παραμείνει η Ελλάδα προτεκτοράτο του 4ου ράιχ. Αγωνίζεται για να παγιωθεί η κυριαρχία του 4ου Ράιχ στην Ευρώπη.

Μετατοπίζει το δίλημμα από τον άξονα «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» στον άξονα «εκτός ή εντός Ευρώπης», και στον άξονα «δεξιά-αριστερά».

*Η ληστοσυμμορία του ευρώ δεν σκέπτεται με όρους ευρωπαϊκής ηπείρου. Ούτε κατά διάνοια με εθνικούς όρους. Σκέπτεται με όρους 4ου Ράιχ.

Ο δωσίλογος Σαμαράς προσπαθεί να εκβιάσει τον Ελληνικό Λαό με το ψευδοτίλημμα: γερμανικό προτεκτοράτο ή εθνική απομόνωση.

Επιμένει σε καθεστώς δουλοπαροικίας για την Ελλάδα.

*Η ανθελληνική ευρώδουλη κεντροδεξιά συμμορία θέτει το ευρώ πάνω από τον Λαό. Στο δίλημμα «ποιός να αφανιστεί; το ευρώ ή η Ελλάδα», ο Σαμαράς απαντά με απύθμενο θράσος: η Ελλάδα!

Το ευρώ εκφράζει την νομισματική προσάρτηση της χώρας μας στο γερμανικό άρμα, και κατ’ επέκταση την πολιτική μας προσάρτηση στο 4ο Ράιχ.

*Ο Σαμαράς έχει κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο ενάντια στην συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που απαιτεί εθνική ανεξαρτησία. Θέλει να καταργήσει την νομική υπόσταση του έθνους-κράτους.

Και ως υποκριτής αρχιμαυραγορίτης, ο Σαμαράς αποκαλεί μαυραγορίτες τους πατριώτες που υποστηρίζουν το εθνικό νόμισμα και την εθνική ανεξαρτησία.

*Η Ντόρα Μπακογιάννη υπόσχεται νέες δουλειές στους ξένους τραπεζίτες. Υπόσχεται δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στους ξένους οίκους αξιολογήσεως και νέα κέρδη στους ξένους ομολογιούχους.

Το εθνοπροδοτικό δίδυμο Σαμαράς-Ντόρα όταν λέει ότι «κινδυνεύει η χώρα», εννοεί ότι κινδυνεύουν τα υπερκέρδη των ξένων τραπεζιτών. Όταν λέει, «πρέπει να σώσουμε την Πατρίδα», εννοεί να σώσουμε τους τραπεζίτες, το μνημόνιο, και την δανειακή σύμβαση.

*Μοναδικός σκοπός του Σαμαρά είναι να εξυπηρετεί το λόμπυ του ευρώ. Η φίλη του Κριστίν Λαγκάρντ εξέφρασε την αγωνία της όταν δήλωσε ότι: «Σκέπτομαι εκείνους τους ομολογιούχους που στερούνται τους τόκους τους εξαιτίας όλων αυτών που φοροδιαφεύγουν στην Ελλάδα».

Ο Σαμαράς αγωνίζεται για να νομιμοποιήσει την νεο-αποικιοκρατία. Παρακαλά την Μέρκελ να γίνει ο τοπάρχης-γκαουλάιτερ, της ξένης κατοχής στην Ελλάδα.

*Πανστρατιά προδοτικών δυνάμεων στην Συγγρού με επικεφαλής τον Σαμαρά, υποστηρικτή της εθνικής καταστροφής. Της τραγωδίας. Της εθνοκτονίας. Της γενοκτονίας.
Ως πότε ο Σαμαράς θα αρνείται την παύση της αφαιμάξεως της Ελληνικής κοινωνίας; Πόσα εκατομμύρια Ελλήνων πρέπει να πεθάνουν πριν το γερμανικό Κτήνος ικανοποιήσει την δίψα του για Ελληνικό Αίμα;

*Ο Σαμαράς ψεύδεται όταν λέει ότι αγωνίζεται για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της Ελληνικής οικονομίας από το 4ο Ράιχ. Αγωνίζεται για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση των δυνάμεων κατοχής του 4ου Ράιχ από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού.

Το εθνοπροδοτικό και δωσιλογικό δίδυμο Ντόρα-Σαμαράς είναι εχθρός του Λαού. Πρέπει να εκμηδενιστεί πολιτικώς.

*Εμείς λέμε κανένας Έλληνας νεκρός για το ευρώ. Κανένας Έλληνας να μην χάσει την περιουσία του για να πλουτίσουν τα γερμανικά φιλαράκια του Σαμαρά. Κανένας Έλληνας να μην γίνει δούλος του 4ου Ράιχ. 

Ιφικράτης Αμυράς

20-5-2012


No comments:

Post a Comment