Σελιδες

Sunday, May 6, 2012

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

Σήμερα το καθεστώς ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταρρεύσει, και πρέπει να καταρρεύσει με πάταγο. Σήμερα ο Ελληνικός λαός πρέπει να πάρει την εκδίκησή του γι αυτή την επικίνδυνη λαίλαπα που αποδείχτηκε μάστιγα για τον τόπο.

γράφει ο REPORTO

Διότι το καθεστώς ΠΑΣΟΚ, δεν υπήρξε απλά μια κυβερνητική εξουσία που είχε το σημαντικότερο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια του τόπου μας.
Το καθεστώς ΠΑΣΟΚ υπήρξε και έδρασε ως ένα πολυπλόκαμο σύστημα καταδυνάστευσης του λαού και καθολικής απαξίωσης των ιδανικών και της ελπίδας του.
Υπήρξε ένα επικίνδυνο σύστημα δόλιας υπονόμευσης των αξιών και της συνεκτικότητας της κοινωνίας μας.
Το καθεστώς ΠΑΣΟΚ λειτούργησε με εκδηλώσεις μίσους απέναντι στον Ελληνισμό κατά την άσκηση της ολέθριας πολιτικής του.
Υπήρξε ένα καθεστώς που υπονόμευσε, που αφελλήνισε, που δόλια επεχείρησε και εν πολλοίς το κατάφερε να δηλητηριάσει την παιδεία μας, τον πολιτισμό μας, και να υπονομεύσει σθεναρά την εθνική υπόσταση αυτού του λαού.
Το καθεστώς ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που δε δίστασε τις κορυφαίες στιγμές και μάχες του Ελληνισμού, να συμπαραταχθεί ανοιχτά με όλους εκείνους που τον υπονόμευσαν...

Το καθεστώς ΠΑΣΟΚ και ο χρεοκοπημένος πρώην ηγέτης του, επεχείρησε να προδώσει την περηφάνια του κυπριακού Ελληνισμού συμπαρατασσόμενο ανοικτά με τον Ανάν και το εφιαλτικό του σχέδιο για τη μεγαλόνησο.
Το καθεστώς ΠΑΣΟΚ βούτηξε τα χέρια του στο αίμα των νεκρών ηρώων μας στα Ίμια και άνοιξε την κερκόπορτα για το γκριζάρισμα του Αιγαίου.
Το καθεστώς ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που δε δίστασε να δέσει πισθάγκωνα τον Κούρδο ηγέτη Οτσαλάν και να τον παραδώσει στους δολοφόνους του Κουρδικού λαού.
Και τελικά το καθεστώς ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που δε δίστασε να παζαρέψει εν κρυπτώ και κάτω από τραπέζι την παράδοση της χώρας στα χέρια των κατοχικών, κατασυκοφαντώντας το λαό της, εξαπατώντας με τρόπο άθλιο τους πολίτες της, και καταδίκασε την Ελληνική κοινωνία σε πρωτοφανή δυστυχία και ανεπανάληπτη απόγνωση.
Αυτό το άθλιο καθεστώς ΠΑΣΟΚ που άλωσε το κράτος, που έστησε τα νέα τζάκια των κομματικών αβανταδόρων, που πλούτισε τα στελέχη του, που πλιατσικολόγησε ανεξέλεγκτα το δημόσιο χρήμα με Τσουκάτους, Τσοχατζόπουλους και λοιπές αρσακειάδες της τεχνικής ...Μήζενς.
Πρόκειται για ένα αδίστακτο καθεστώς που δε σεβάστηκε τίποτε, που δεν τίμησε τίποτε, που δεν επέδειξε κανενός είδους συστολή την εποχή της παντοδυναμίας του που ασελγούσε απροκάλυπτα επί πάντων.
Από αυτό το σύστημα ΠΑΣΟΚ ξεπήδησαν εκείνοι που τόλμησαν να απειλήσουν με αιματοχυσία την Ελληνική κοινωνία, αν διανοηθεί να τιμωρήσει τον αρχηγό του και πρωταίτιο της εθνικής τραγωδίας.
Απέναντι σ αυτό το αδίστακτο σύστημα ΠΑΣΟΚ, η Ελληνική κοινωνία έχει όχι μονάχα κάθε δικαίωμα αλλά και αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση, να μη δείξει σήμερα κανένα απολύτως έλεος, τώρα που δίνει τη μεγάλη της μάχη.
Αυτό το άθλιο σύστημα κοινωνικής και πολιτικής καταδυνάστευσης, σήμερα θα πρέπει να αφανιστεί οριστικά από το πολιτικό στερέωμα της χώρας.
Ο πολιτικός του αφανισμός, θα πρέπει να συνοδευτεί και από τον αφανισμό κάθε κατάλοιπου και βρωμιάς που αφήνει πίσω του τόσο στο μηχανισμό όσο και στους θεσμούς αλλά και στην Ελληνική κοινωνία.
Η κοινωνία έχει καθήκον και υποχρέωση να συμπεριφερθεί σήμερα ως ασυμβίβαστος πολιτικός εκδικητής απέναντι σ αυτή την ολέθρια μάστιγα που έβαλε τη μαύρη σφραγίδα της στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου.
Σήμερα το σύστημα ΠΑΣΟΚ πρέπει να πληρώσει βαρύτατο τίμημα για όλα τα δεινά που συσσώρευσε στον τόπο.
Και η απάντηση της Ελληνικής κοινωνίας θα πρέπει να είναι καταλυτική. Να δοθεί σε κάθε εκλογικό τμήμα, σε κάθε γωνιά της Ελληνικής γης.
Οι καλύτερες μέρες δε θα έρθουν αν όσοι υπονόμευσαν αυτό το λαό και αυτή την πατρίδα παραμείνουν ατιμώρητοι και συνεχίσουν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας σαν να μη συνέβη τίποτε.
Και φυσικά οι καλύτερες μέρες δε θα έρθουν αν η πολιτική απάντηση της Ελληνικής κοινωνίας δοθεί με λάθος τρόπο.
Το σύστημα ΠΑΣΟΚ το στήριξαν κι άλλοι. με το σύστημα ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνησαν κι άλλοι. Το στήριξαν όλοι εκείνοι που σκόπιμα και βολικά καιροφυλακτούσαν να το χρησιμοποιήσουν αντικαθιστώντας απλά τους κουμανταδόρους του.
Και μπορεί στο σύστημα ΠΑΣΟΚ η τιμωρία του Ελληνικού λαού να πρέπει να είναι ανελέητη, αλλά και η αυτονόητη υποχρέωση του σε πολιτική επαγρύπνηση και συμπεριφορά που δε θα δυναμώσει εκείνους που καιροφυλακτούν προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν για να εφαρμόσουν την ίδια πολιτική, με τα ίδια τερτίπια τις ίδιες τακτικές και μεθόδους, είναι και αυτή δεδομένη.
Σήμερα η Ελληνική κοινωνία δε δικαιούται απλά να γιορτάσει την οριστική κατάρρευση του συστήματος ΠΑΣΟΚ και την παραδειγματική του τιμωρία.
Πρωτίστως υποχρεούται να πάρει στα χέρια της τα κλειδιά και να αλλάξει οριστικά και αμετάκλητα το μέλλον αυτής της χώρας.
Και αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση. Μια απάντηση που δε θα αρκεστεί απλά στην τιμωρία του συστήματος ΠΑΣΟΚ, αλλά θα ακυρώσει στην πράξη και όλες τις υποθήκες που θεμελίωσε αυτό το σύστημα, με μοναδικό στόχο να ξεθεμελιώσει οριστικά τη χώρα.
Γιατί δεν πρέπει να έχουμε καμία αυταπάτη. Το ξερίζωμα του συστήματος ΠΑΣΟΚ είναι μόνο η αρχή. Δε θα είναι όμως και το τέλος αυτού του όμορφου αγώνα τιμής και αξιοπρέπειας. 
 http://ellinikoforoum.blogspot.com/2012/05/blog-post_3695.html

No comments:

Post a Comment