Σελιδες

Sunday, May 27, 2012

Τί θα γινόταν αν οι Γερμανοί μας έκοβαν την πίστωση για αγορά νερού;

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς


Οι ευρωλιγούρηδες μας λένε ότι αν δεν πληρώσουμε το χρέος οι ξένοι δεν θα μας ξαναδανείσουν. Και λοιπόν; Αυτό θέλουμε και εμείς. Να μην ξαναδανειστούμε.

Σκοπός της επαναφοράς του εθνικού νομίσματος είναι να σταματήσουμε τον ξένο δανεισμό. Αν κάτι που μπορούμε να παράγουμε στην χώρα μας δωρεάν, το εισάγουμε και το χρυσοπληρώνουμε, τότε θα υποστούμε μεγάλες εθνικές συμφορές.

Αντιθέτως η ελληνόφωνη συμμορία του ευρώ, προτάσσει ως εθνικό στόχο το να ξαναβγούμε στις ξένες αγορές(!), μετά από αιματηρή λιτότητα.

Αυτή η δόλια πολιτική υπονοεί ότι το ευρώ, εκτός από ένα τυπωμένο χαρτί, είναι πολιτικό όπλο καθυποτάξεως του Ελληνικού Λαού. Αντί για ένα απλό μέσον συναλλαγής, όπως θα έπρεπε να είναι.

Το ποιός δικαιούται να τυπώνει χαρτονόμισμα, δηλαδή το εκδοτικό προνόμιο, μετατρέπεται σε όπλο εις βάρος του Ελληνικού Λαού από την συμμορία του ευρώ.  

Για να συνειδητοποιήσουμε το πόσο ληστρικό είναι το να υιοθετούμε το ευρώ, ας φανταστούμε έναν προδότη πρωθυπουργό να νομοθετεί την απαγόρευση της συλλογής ομβρίων υδάτων από τον Ελληνικό Λαό. «Από εδώ και πέρα θα παίρνουμε νερό από την Ευρώπη», μας λέει ο προδότης. «Το ευρωπαϊκό νερό είναι καλύτερο από το Ελληνικό νερό», ωρύεται ο ευρωλιγούρης.  

Με το πρόσχημα ότι οι ευρωπαϊκοί υδάτινοι πόροι θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας, ότι το νερό της Ευρώπης είναι πλούσιο σε συστατικά που λείπουν από το ελληνικό νερό, ότι οι ευρωπαϊκοί υδάτινοι πόροι διαχειρίζονται κατά βέλτιστο τρόπο εφ’ όσον ελέγχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθ’ ό,τι εμείς ως σπάταλοι προκαλούμε ζημιά στους υδάτινους πόρους της χώρας μας, και άλλα τέτοια παραμύθια της ληστοσυμμορίας των Βρυξελλών.

Με τέτοια σοφίσματα και με τις γνωστές αντι-δημοκρατικές και αντεθνικές μεθοδεύσεις ο προδότης πρωθυπουργός παραχωρεί τον έλεγχο των υδάτινων πόρων στους Γερμανούς. Η ΕΥΔΑΠ μετατρέπεται σε υποκατάστημα γερμανικής εταιρείας, πάντα με ευρωπαϊκή ταμπέλα για να μην ξυπνούν αντιγερμανικά αντανακλαστικά.

Και ο προδότης πρωθυπουργός απαιτεί από τον Ελληνικό Λαό να κάνει εισαγωγή νερού από το εξωτερικό, και φυσικά να το πληρώνει πανάκριβα, αντί να χρησιμοποιεί το δωρεάν νερό που αναβλύζει στην Πατρίδα μας.

Και μας εξαναγκάζει να κάνουμε εισαγωγή νερού από την Γερμανία.  

Περνά μία δεκαετία από την απαγόρευση συλλογής ομβρίων υδάτων και φυσικά το έλλειμμα στο εμπορικό μας ισοζύγιο εκτοξεύεται στα ουράνια. Ο Λαός απαιτεί να σταματήσουμε την εισαγωγή νερού. Να συλλέγουμε τα όμβρια ύδατα της Πατρίδος μας, αντί να πληρώνουμε τους Γερμανούς.

Με δυναμικές διαδηλώσεις ο Ελληνικός Λαός απαιτεί να μην πληρώσουμε αυτά που χρωστάμε στους Γερμανούς για λογαριασμούς του νερού, καθότι η συναλλαγή ήταν προϊόν εξαπατήσεως.

Και εμφανίζεται μία συμμορία δωσίλογων και μας λέει: «εάν δεν πληρώσουμε το χρέος προς τους Γερμανούς, δεν θα μας ξαναδώσουν πίστωση για να αγοράσουμε νερό»!!!

Η περίπτωση να συλλέγουμε το δικό μας νερό, δεν περνά από το αρρωστημένο, εκγερμανισμένο μυαλό τους.

Προφανώς με τέτοιες ανοησίες προσπαθούν και σήμερα να εκβιάσουν τον Ελληνικό  Λαό, λέγοντάς του ότι δεν θα μας ξαναδανείσουν, αν δεν πληρώσουμε το χρέος. Μα για αυτό ακριβώς πάμε σε εθνικό νόμισμα. Για να μην δανειζόμαστε. Αυτός είναι ο βασικός σκοπός του εθνικού νομίσματος. Να μην εξαρτώμεθα από τους ξένους πιστωστές.

Το χαρτονόμισμα, όπως και το νερό, δημιουργείται στην Πατρίδα μας δωρεάν. Χωρίς κόστος, χωρίς ξένο δανεισμό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από το να επιβάλλεις σε έναν λαό να αγοράζει πανάκριβα από το εξωτερικό, αυτό που μπορεί να παράγει μόνος του, και μάλιστα δωρεάν. 

Ιφικράτης Αμυράς

8-5-2012


No comments:

Post a Comment