Σελιδες

Saturday, April 28, 2012

ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) ΒΑΜΒΑΚΑ, ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ


ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) ΒΑΜΒΑΚΑ
ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ
                                   
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ!!!

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


BIOΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ (ΤΖΕΝΗΣ)  ΒΑΜΒΑΚΑ

Η Ευγενία (Τζένη) Βαμβακά γεννήθηκε στον Πειραιά  το 1956 και μεγάλωσε στη Νίκαια. Σπούδασε Ψυχολογία και Κοινωνικές  Επιστήμες στην Αγγλία στο ST. GILES COLLEGE και πήρε το πτυχίο της το 1979. Έχει κάνει έρευνες και ειδικεύεται στην Παιδοψυχολογία. Από το 2004 μέχρι το 2007 έγραφε στην τοπική εφημερίδα του Πειραιά «Εν Πειραιεί» την παιδική στήλη «ΑλήθειαΓνωρίζετε το Παιδί σας;…».

  Είναι από το 2004 μέχρι τώρα Γεν. Γραμματέας της Εταιρίας Τεχνών Επιστήμης & Πολιτισμού Κερατσινίου, που με την προσωπική της προσπάθεια και την συμβολή της, η ΕΤΕΠΚ ιδρύει το Ελεύθερο Λαϊκό Πανεπιστήμιο (ΕΛΠ) στο Κερατσίνι.    Το 2006 ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Νίκαια σε κοινό ψηφοδέλτιο Δημοκρατικής Ενότητας ΔΗΚΚΙ. Το 2007  και 2009 ήταν υποψήφια Βουλευτής της Β΄ Πειραιά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ .

    Ήταν  μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Νίκαιας και των Παιδικών Σταθμών πρώην ΙΒΣΑ και ΠΙΚΠΑ από το 2006-2010, παρακολουθώντας εθελοντικά τα παιδιά που είχαν πρόβλημα με μαθησιακές δυσκολίες. Είναι μέλος  Κ.Ε. του ΔΗΚΚΙ – Επιτροπής Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ    Αγωνίζεται για να δημιουργηθούν τμήματα ειδικής αγωγής μέσα στα σχολεία σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης με ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές. Είναι μέλος της Επιτροπής Εθελοντισμού Κερατσινίου – Δραπετσώνας και μέλος της Εθελοντικής Εκπαιδευτικής ομάδας στο ΑΣΜΠ. Κυκλοφορεί κάθε 15/ήμερο το έντυπο «διεκΔΗΚΚΙση» με πολιτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα.

  Έχει την παραγωγή της εκπομπής «Κοινωνικές Τομές» στο «JE T’ AIME RADIO 93,4 FM» από την Ραδιοφωνία Α.Μ.  του Πειραιά με πολιτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας μήνυμα στο:   

nmcvamvaka@yahoo.gr - www.diekdikkisi.blogspot.com

 

1 comment:

  1. ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ReplyDelete