Σελιδες

Monday, April 30, 2012

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΛΑΟΣ επιμένει στην διάχυση του ψεύδους και της πρωτοφανούς διαστρέβλωσης των γεγονότων που δήθεν συνέβησαν την Παρασκευή το βράδυ κατά του βουλευτή του Κώστα Αιβαλιώτη από ομάδα της "Χρυσής Αυγής"….

που πήγαν δήθεν να τον πελεκήσουν στον τηλεοπτικό σταθμό Extra 3.

Έχουμε ξαναπεί ότι με τον κ.Αιβαλιώτη σαν πολιτικό δεν θέλουμε για πολλούς λόγους να ασχολούμαστε. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Ρίχνουμε γενικά το επίπεδο και δεν θέλουμε. 


Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με γεγονότα που συνέβησαν μπροστά στα μάτια μας. Λέει σε νέα ανκοίνωση του το κόμμα του κ.Καρατζαφέρη ότι "μετά το τέλος του Αποκαλυπτικού Δελτίου ομάδα τραμπούκων της "Χρυσής Αυγής",κατέλαβε την είσοδο του σταθμού και απειλούσε να προπηλακίσει τον βουλευτή". Και συνεχίζουν : Σε ελάχιστο χρόνο, ομάδα τραμπούκων της Χ.Α κατέφθασε στον τηλεοπτικό σταθμό απειλώντας να μπει στο πλατό για να προπηλακίσει τον κ. Αιβαλιώτη και ότι κατέφθασε η Άμεσος Δραση για να τον σώσει.

Τα ξαναλέμε από την αρχή για να μην γινόμαστε κουραστικοί. Ο Αιβαλιώτης μόλις έκανε τις ταρζανιές του στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" λέγοντας ότι ο Μιχαλολιάκος φωνάζει ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ και χαιρετάει την σβάστικα, φώναξε τον αστυνομικό του λέγοντας "που να πάω, πες μου από που να φύγω, βρείτε την πίσω πόρτα, θα με δείρουν, φοβάμαι ρε παιδιά, σώστε με". 
Ο αστυνομικός του που άρχισε κι αυτός να τρέμει σαν τον λαγό, κυριολεκτικά χλώμιασε σαν το πανί και ένας συνάδερφος τον έδιωξε από την πίσω πόρτα ενώ από μπροστά έμπαινε ο Μιχαλολιάκος και η γυναίκα του. Ο Μιχαλολιάκος κάθισε στο τραπέζι, η γυναίκα του τραβούσε φωτογραφίες και τα μέλη της συνοδείας του, απολάμβαν το θέαμα με τον Αιβαλιώτη να μάχεται κάθιδρος τα …φαντάσματα.

Κρίμα και για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και για τους βουλευτές του να συκοφαντούν ένα κανάλι σαν το Extra που δεν αρνήθηκε τον διάλογο σε κανέναν. Κρίμα. Όσο για τα υπόλοιπα υπάρχουν και αποδείξεις. Μη μας αναγκάσουν λοιπόν να τους ξεφτυλίσουμε όλους.

No comments:

Post a Comment