Σελιδες

Monday, April 9, 2012

Βαρύ χαράτσι στο φάρμακο!

Στο 40-50% θα φτάσει η συμμετοχή των ασφαλισμένων. Κλείνουν και την Ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία για να φέρουν οι πολυεθνικές αμφιβόλου ασφάλειας και χαμηλής ποιότητας φάρμακα από τριτοκοσμικές χώρες.

Πονηρό πολιτικό τέχνασμα σε βάρος των ασφαλισμένων και της Ελληνικής Παραγωγής φαρμάκων απεδείχθη το μέτρο της εισαγωγής συνταγογράφησης με βάση την δραστική ουσία που εφαρμόζεται από σήμερα.


Οι νοσηροί εγκέφαλοι του καθεστώτος της νέας κατοχής νομοθέτησαν την συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας με τέτοιο τρόπο ώστε ο ασφαλισμένος στην πραγματικότητα αντί της αυθεντικής δραστικής ουσίας να λαμβάνει φθηνά φαρμακευτικά σκευάσματα κατασκευασμένα σε χώρες του τρίτου κόσμου χωρίς τις αναγκαίες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας! Διαφορετικά θα πρέπει να πληρώνει από την τσέπη του την διαφορά πέραν του 25% της συμμετοχής!

Με το ίδιο μέτρο εξαναγκάζεται να βάλλει λουκέτο και ο κλάδος της Ελληνικής βιομηχανίας που παράγει φάρμακο ο οποίος διαθέτει στις τάξεις του εγκαταστάσεις όπως αυτές του πρώην ΕΟΦ κ.ά. που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη και απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους!

Κάποιοι έχουν αποφασίσει ο Έλληνας να μην έχει προσδόκιμο επιβίωσης αντίστοιχο των ανεπτυγμένων χωρών αλλά τριτοκοσμικό, και η Ελλάδα να μη διαθέτει δική της παραγωγή φαρμάκων και τεχνολογία αιχμής, δικά της Πανεπιστήμια που να βγάζουν ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό κ.ο.κ.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό γιατί άπτεται της ζωής και της υγείας του πολίτη, αλλά και του τί χώρα θέλουμε να είναι η χώρα μας σε λίγο. Γι’ αυτό θα επανέλθουμε σύντομα με συγκεκριμένα παραδείγματα

ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ webtv

No comments:

Post a Comment