Σελιδες

Monday, November 7, 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ! ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ: ENA ΝΕΟ ΕΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Κυβέρνηση χρεοκοπίας και ξένης εισβολής και κατοχής ορκίζεται τις επόμενες ώρες με την συγκυβέρνηση και την συνενοχή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και με εντολή από την κ. Μέρκελ και την Ε. Ένωση να οδηγήσει δέσμια την Ελλάδα σε διατεταγμένη επίσημη Πτώχευση και σε μια - δύσκολα αναστρέψιμη - εθνική καταστροφή.

Η κυβέρνηση υπαλλήλων του Δ΄ Ράιχ και των γνωστών σεσημασμένων οικονομικών δολοφόνων που αποκαλούνται αγορές κάθε άλλο παρά γίνεται για να οδηγήσει σε εκλογές. Αποτελεί προϊόν συνταγματικής εκτροπής με σκοπό την εθνική μειοδοσία και την θυσία της χώρας στο βωμό της διεθνούς τοκογλυφίας και της Νέας Τάξης πραγμάτων πριν αποφανθεί ο λαός μέσω εκλογών.

Η αντικατάσταση του Γ. Παπανδρέου και η επιστράτευση του Α. Σαμαρά ως νέου Γ. Παπανδρέου στη θέση του Γ. Παπανδρέου είναι το παρασκήνιο της «οπερέτας» των τελευταίων ημερών και γίνεται από τη κ. Μέρκελ και τους εγχώριους κουίσλιγκς για να παραπλανήσει και να κάμψει το φρόνημα του λαού μετά από την Εξέγερσή του και το μεγάλο ΟΧΙ που εξέπεμψε στις 19 και 28 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για ένα πολιτικό τέχνασμα εξίσου φθηνό και δόλιο με το τέχνασμα του δημοψηφίσματος που σκαρφίστηκε το ΠΑΣΟΚ για να εκτονώσει τη λαϊκή οργή και τις ιερές παρακαταθήκες αυτού του τόπου για «λευτεριά και προκοπή». Τέχνασμα εξίσου φθηνό και δόλιο και με την εξαπόλυση της ιδεολογικής τρομοκρατίας των απειλών εξόδου από ένα… «παραπαίον ΕΥΡΩ», το οποίο, όπως σταθερά και επίμονα προβάλλει και αποδεικνύει το ΔΗΚΚΙ από το 2007 αποτέλεσε μαζί με το καρτέλ των Ελλήνων τραπεζιτών και την παρασιτική - δοσίλογη οικονομική ελίτ τον μοχλό της προδιαγεγραμμένης πορείας εθνικής και οικονομικής ήττας και καταστροφής.

Με τις εξελίξεις των ημερών η Νέα Τάξη ανοίγει τα χαρτιά της. Προχωράει στη τελική πράξη των σχεδιασμών που ξεκίνησαν με την Οικουμενική το 1989-΄90:

Προχωρά στην διάλυση του Ελληνικού εθνικού κράτους και στην προσαγωγή του λαού του στο διεθνές δουλεμπόριο των αγορών. Πολύ γρήγορα θα επιχειρήσει και την ρευστοποίηση την οποία προετοιμάζει συστηματικά στον εθνικό χώρο Κύπρος-Αιγαίο-Θράκη. Οι στιγμές είναι ιστορικές. Καμία ταλάντευση, ολιγωρία ή αναβολή!

Τον δρόμο τον δείχνει η Εξέγερση στις 28 Οκτώβρη. Αυτήν τρέμουν κυριολεκτικά η κ. Μέρκελ και οι καταχρεωμένες «αγορές» της που πασχίζουν να μας σώσουν. Είναι η μόνη εγγύηση για την αξιοπρέπεια του λαού και τη σωτηρία της χώρας. Το ΔΗΚΚΙ επαναφέρει την πρόταση την οποία διετύπωσε τον Νοέμβρη του 2009, λίγο μετά απ΄ την άνοδο Παπανδρέου, για ένα Εθνικό Μέτωπο παλλαϊκού αγώνα και νίκης.

Ένα νέο ΕΑΜ που θα ανατρέψει εδώ και τώρα την κυβέρνηση-ανδρεικέλων για να φέρει τη δημοκρατική-λαϊκή εξουσία στον τόπο. Ήρθε η ώρα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά

www.dikki.org Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289

7/11ου/2011

No comments:

Post a Comment