Σελιδες

Thursday, November 10, 2011

Πραξικόπημα με τανκς το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ καταλύει τη δημοκρατία και την «Ελληνική Δημοκρατία» ως κράτος!

Ένα ολόκληρο έθνος αφού πρώτα αφοπλίστηκε με το ΕΥΡΩ και την Ο.Ν.Ε. και αφού επί μια διετία κατασυκοφαντείται και διασύρεται διεθνώς από την ίδια την πολιτική του ηγεσία, εκβιάζεται τώρα για να προσφερθεί ως βορά στα σκλαβοπάζαρα της Παγκοσμιοποίησης και των «αγορών». Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ αυτό ακριβώς το έργο έρχεται να επιτελέσει!

Με τα τριάκοντα αργύρια της 6ης δόσης τα οποία έχουν ως σκοπό να οδηγηθούμε στην τελική-ανεξέλεγκτη Πτώχευση, και το Γκαιμπελικό Ψεύδος πως τάχα χωρίς αυτά δε θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, οι νεοναζί της Μέρκελ αλυσοδένουν για δεκαετίες και καρατομούν τη χώρα και τον λαό της:

Πίσω από τον καραγκιοζ΄ μπερντέ των δοσίλογων του παραπαίοντος πολιτικού συστήματος ο οποίος αποκαλύφθηκε πανηγυρικά τούτες τις μέρες διορίζουν τη κυβέρνηση, διορίζουν τον πρωθυπουργό και αποφασίζουν το πότε και αν θα γίνουν εκλογές!

-Καταργούν το κοινοβούλιο ως θεσμό και τη δημοκρατία. Καταργούν Ελληνικό «εθνικό κράτος» ως εξουσία. Βγάζουν τη χώρα στο «σφυρί» και επειδή ο λαός το αντελήφθη και στις 28 Οκτώβρη τους απείλησε επιλέγοντας το ΟΧΙ, τον βάζουν στον «γύψο».
-Κατάσχουν προκαταβολικά τον εθνικό πλούτο, τα δημόσια αγαθά, τις κρατικές υποδομές, τα πολιτιστικά μνημεία, τα μνημεία φυσικού κάλους και τον ορυκτό πλούτο της πατρίδας μας.

-Με υποχρεωτικούς μισθούς, μεροκάματα και συντάξεις όχι απλώς φτώχειας αλλά κατοχικής πείνας, με υποχρεωτικό λουκέτο στη μικρο - μεσαία επιχείρηση και 50% Ανεργία, θέτουν στον Ελληνικό λαό το επείγον δίλλημα: «Μετανάστης στη Δύση; ή μετανάστης και σκλάβος στην ίδια του τη χώρα;»


ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η κ. ΜΕΡΚΕΛ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ΄ΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΚΑΕΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΟΡΚΙΣΤΕΙ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠ΄ ΤΙΣ «ΠΛΑΤΕΙΕΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΝΑ ΝΕΟ Ε.Α.Μ. ΕΡΧΕΤΑΙ! ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά

www.dikki.org Καρόλου 28 Πλ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289 10/11/2011

No comments:

Post a Comment