Σελιδες

Sunday, November 6, 2011

Μας ρίχνουν στο χάος. Κυβέρνηση εθνικής προδοσίας. Τώρα πράγματι έχουμε εμφύλιο πόλεμο

Κατέρρευσαν οι συλλογικές αυταπάτες περί αντιμνημονιακής στάσης της ΝΔ, εν μία νυκτί. Συμφώνησαν Πασοκ, ΝΔ, ΔΗΣΥ, ΛΑ.Ο.Σ να εκχωρήσουν την εθνική κυριαρχία αδιαφορώντας για τον Ελληνικό Λαό.
Το ψεύδος ότι έτσι μόνον θα σωθεί η χώρα είναι πασιφανές. Οι αμερικανικοί οίκοι αξιολογήσεως έχουν δηλώσει ότι το κούρεμα θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός, και θα κηρύξουν επισήμως την χώρα σε κατάσταση χρεωκοπίας.
Η κραυγή της Επαναστάσεως βροντά σε όλη την χώρα: Να τεθούν εκτός νόμου όλα τα κόμματα των δωσίλογων.
Πόλεμο στον πόλεμο των εχθρών του Λαού. Ανακήρυξη Συντακτικής Εθνοσυνελεύσεως από τον Λαό, χωρίς εκλογές. Όλες οι αντιμνημονιακές πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις να δηλώσουν ότι δεν αναγνωρίζουν το κατοχικό κοινοβούλιο.
Η ελευθερία των αγορών είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ελευθερία των λαών.
Μοναδική διέξοδος από την κρίση η παλλαϊκή εξέγερση και η ανατροπή του μεταπολιτευτικού καθεστώτος.
Το αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο θα αναβαθμίσει την οργανωτική του δράση μέσω επαναστατικών επιτροπών σε κάθε γειτονιά για την άμεση σύγκρουση με τα προδοτικά μνημονιακά κόμματα.
Όποιος συμπράττει με τους προδότες είναι προδότης. Επέλεξαν τον εμφύλιο πόλεμο αντί της ειρηνικής ανατροπής τους.
Όποιος Έλλην συντάσσεται με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ συναινεί στην υποδούλωση της χώρας και στην εθνοκτονία του Ελληνικού Λαού.
Η κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας Πασοκ, ΝΔ, Δησυ, ΛΑ.Ο.Σ, δεν νομιμοποιείται να διεξάγει εκλογές. Θα είναι κατοχικές εκλογές με το ψευτοδίλημμα: «Ποιός θέλετε να συνδιαλέγεται με τους ξένους κατακτητές; Το Πασόκ ή η ΝΔ;».
Οι προδότες δεν δικαιούνται αναγνωρίσεως. Ο Ελληνικός Λαός θα επαναστατήσει. Ο Λαός θα ανατρέψει βιαίως όλο το μεταπολιτευτικό εκτρωματικό καθεστώς. Δεν θα πέσει στην παγίδα των κατοχικών εκλογών που φαλκιδεύουν την λαϊκή κυριαρχία.

Ο Λαός θα διενεργήσει ελεύθερες εκλογές αφού πρώτα θέσει εκτός νόμου τα δωσιλογικά κόμματα, και αφού συλλάβει τους προδότες.
Ζήτω η παλλαϊκή Εξέγερση.
Μοναδική εγγύηση Εθνικής Ανεξαρτησίας ο εξοπλισμένος Λαός.
Καμμία συνδιαλλαγή με τα μνημονιακά κόμματα. Οργάνωση του Λαού για να συλλάβει τους προδότες. Διάλυση της κατοχικής Βουλής.
Προσωρινή Επαναστατική Κυβέρνηση, μέσα από την Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση.


ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, διαδικτυκός σταθμός της παλλακής εξεγέρσεως

No comments:

Post a Comment