Σελιδες

Monday, November 14, 2011

Προγραμματικές δηλώσεις – Κρεματόριο.



ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
                          www.dikki.org  Καρόλου 28 Πλ. Καραϊσκάκη τηλ. 210-5234289
14-11-11
           
Προγραμματικές δηλώσεις – Κρεματόριο για την Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, της συγκυβέρνησης και της πολιτικής δικτατορίας ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ.
Με τις προγραμματικές δηλώσεις γίνεται σαφές ακόμη και στον πλέον ανυποψίαστο πολίτη ότι σκοπός αυτής της κυβέρνησης είναι η κήρυξη «στάσης πληρωμών» στο εσωτερικό της χώρας για να νεκρώσει πλήρως η Αγορά, να πυροδοτηθεί έκρηξη της ήδη καλπάζουσας ύφεσης  και να επέλθει η τελική  - επίσημη Πτώχευση και Χρεοκοπία.
Γίνεται επίσης σαφές ότι κύρια μέριμνα της κυβέρνησης είναι το πώς, με την απάτη της 6ης δόσης, θα υλοποιήσει την εθνική μειοδοσία των συμφωνιών Παπανδρέου της 26ης-27ης Οκτωβρίου έτσι ώστε με «εμπράγματες εγγυήσεις» οι τοκογλύφοι δανειστές να προλάβουν να «βάλουν στο χέρι» τον εθνικό πλούτο και το μέλλον της χώρας πριν εξεγερθεί και μιλήσει ο λαός.
Το ΔΗΚΚΙ θα επανέλθει με αναλυτική αναφορά στις Προγραμματικές δηλώσεις αναδεικνύοντας με λεπτομέρεια το Κρεματόριο που στήνουν για την Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία. Θέλει όμως να τονίσει ότι μετά τις προγραμματικές δηλώσεις των οποίων η κυνικότητα και η ανελέητη κοινωνική βαρβαρότητα δεν συναντά κανένα ιστορικό προηγούμενο σε διεθνές επίπεδο, δεν απομένει στον ελληνικό λαό παρά:
Ο δρόμος ενός νέου Ε.Α.Μ. ο δρόμος της Εξέγερσης για την ανατροπή της εθνικής μειοδοσίας και της παράνομης και αντισυνταγματικής πολιτικής δικτατορίας που συνιστά η κυβέρνηση Παπαδήμου.
Ο δρόμος της ανάδειξης μιας άλλης εξουσίας που θα απεγκλωβίσει την χώρα από την θανατηφόρο μέγγενη των νεοναζί της Μέρκελ και της «διεθνούς των τραπεζών».                
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

No comments:

Post a Comment