Σελιδες

Friday, March 23, 2012

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Υπό το κράτος του πανικού και ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ υπό την επήρεια άνωθεν εντολών, προετοιμάζονται... Αφ' ενός μεν για να αποτρέψουν μία γνήσια και αυθόρμητη λαϊκή αποδοκιμασία του όλου συρφετού που παρανόμως, παρατύπως και αναιδεστάτως θα κάθεται στις θέσεις των "επισήμων" για να υποκριθεί για μια ακόμη φορά τιμώντας δήθεν το μεγαλείο των ΗΡΩΩΝ του 1821, αφ΄ετέρου δε (και εύχομαι να διαψευστώ) να προκαλέσει τεχνητά επεισόδια για να δικαιολογήσει την επιβολή της μπατσοκτρομοκρατίας.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Ελεύθερους σκοπευτές θα αναπτύξει στις ταράτσες γύρω από την πλατεία Συντάγματος η Αστυνομία κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο, προβλέπεται στον σχεδιασμό που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα Ασφάλειας και Τάξης την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να αποφύγει τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες των πολιτών κατά των «επισήμων» της εξέδρας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στην διαταγή που διαβιβάστηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου, εκτός των άλλων μέτρων που αφορούν το «σφράγισμα» της ευρύτερης περιοχής της πλατείας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την Πανεπιστημίου και όλες τις κάθετες οδούς, από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, άνδρες της Ασφάλειας και δικυκλιστές των ομάδων Δ.ΕΛ.Τ.Α και ΔΙ.ΑΣ, αναφέρεται και η τοποθέτηση ελεύθερων σκοπευτών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας σε ταράτσες γύρω από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και τους κεντρικούς δρόμους που οδηγούν σε αυτή.

Το απίστευτο αυτό μέτρο δεν είναι δυνατό να εξηγηθεί με την κοινή λογική, ακόμη και την πλέον ακραία, αφού οι ειδικά εκπαιδευμένοι ελεύθεροι σκοπευτές της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ως αντικείμενο να πυροβολούν και να σκοτώνουν αυτόν που βάζουν στην διόπτρα τους!!!...

Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή τους και μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί σε ελάχιστες περιπτώσεις ομηρείας από ενόπλους, έναν από τον οποίο είχαν σκοτώσει στην Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να σώσουν τους επιβάτες του λεωφορείου που είχε καταλάβει οπλισμένος με Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.

Το μόνο που μπορεί να εξηγήσει μια τέτοια ακραία, όσο και επικίνδυνη κίνηση, είναι ο απόλυτος πανικός που έχει καταλάβει τους κρατούντες για την αυξανόμενη οργή των πολιτών, πανικός που «κατεβαίνοντας» προς τους Στρατηγούς των Μεγάρων της Κατεχάκη και της Αλεξάνδρας, μετατρέπεται σε απύθμενη βλακεία!!!

briefingnews.gr

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ
Σε επικοινωνία πριν από λίγο με το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, γιατί δεν μπορούσαμε να αποδεχθούμε ότι η είδηση για ελεύθερους σκοπευτές, ακροβολισμένους σε ταράτσες στο Σύνταγμα, υπό το φόβο επεισοδίων την ημέρα της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, θα μπορούσε ποτέ να είναι αληθινή...
...Η απάντηση που λάβαμε και σας παραθέτουμε αυτούσια είναι η εξής:

«Δεν πρόκειται για ελεύθερους σκοπευτές, όπως τους έχετε δει στις ταινίες, αλλά για παρατηρητές σε στρατηγικά σημεία. Τώρα αν μας ρωτάτε αν θα είναι ένοπλοι, ναι, θα είναι ένοπλοι».
prionokordela.gr
ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΣΕΛΕΥΚΟ:  ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΟΕΝ- ΤΖΟΓΛΟΥ- ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ. Ο ΜΥΓΟΧΑΥΤΗΣ

No comments:

Post a Comment