Σελιδες

Monday, October 31, 2011

Kαταγγελία προπηλακισμού πολίτη στη Πρέβεζα

Προσοχή! Σε δοκιμές χρήσης παρακράτους προχωράει η κυβέρνηση της Μέρκελ και της νέας κατοχής μετά από τις συλλήψεις στο Σύνταγμα.

Μπράβους κατά πολιτών χρησιμοποίησε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Πρέβεζα κ. Α. Δρέττα! Το γεγονός δεν είναι τυχαίο. Καταγγελία του ΔΗΚΚΙ:

Κινητοποίησε σε όλη την Ελλάδα αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ επιχειρώντας μάταια να αποτρέψει την πάνδημη κατακραυγή για την βεβήλωση που θέλησε να διαπράξει με την προκλητική παρουσία της η κυβέρνηση της νέας κατοχής στις εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ.

Στην Πρέβεζα όμως πρωτοτύπησε. Δεν άντεξε τον πειρασμό. Χρησιμοποίησε και μπράβους για να προπηλακίσει πολίτες και να διατηρήσει έτσι την «τάξη». Μας γύρισε στους παρακρατικούς εφιάλτες και στις φασιστοειδείς πρακτικές των «πέτρινων χρόνων» που έχει ενταφιάσει οριστικά αυτός ο τόπος.


Ενώπιον της κάμερας του σταθμού ΠΑΜΕΠΡΕΒΕΖΑ http://www.pamepreveza.gr/ που κατέγραψε το γεγονός και ενώπιον αστυνομικών της ΕΛΑΣ! προπηλακίσθηκε από μπράβους της ασφαλείας της εκπροσώπου της κυβέρνησης κ. Α. Δρέττα ο γραμματέας της Π.Ο. του ΔΗΚΚΙ Θωμάς Αναγνώστου. Το γεγονός δεν είναι τυχαίο. Υποδηλώνει και καταμαρτυρεί πολλά.

Συνάδει με τις συλλήψεις τύπου «εξακρίβωσης στοιχείων» σε ανύποπτο χρόνο την Δευτέρα επί της Πλατείας Συντάγματος και άλλες άθλιες πρακτικές, πέραν της χρήσης των ΜΑΤ, που εφαρμόζονται δοκιμαστικά εν΄ όψει της κοινωνικής έκρηξης που έρχεται και θα τους τελειώσει. Βλέπετε, εισβολή των νέο-ναζί και ξένη κατοχή δεν γίνεται χωρίς παρακράτος και φασισμό.

Αλλά θα πρέπει να γνωρίζει η κυβέρνηση και η κάθε κ. Δρέττα από την φαύλη, διεφθαρμένη και εθνικά υποτελή πολιτική δυναστεία της «κοινοβουλευτικής χούντας» που σφετερίζεται την εξουσία ότι σε αυτό τον τόπο «κακιά σγουριά δε πιάνει». Το αυγό του φιδιού που εκκολάπτουν κατ΄ εντολή των αφεντικών τους της Μέρκελ και των σεσημασμένων οικονομικών δολοφόνων του Δ΄ Ράιχ θα δαγκώσει στο τέλος μόνο τους ίδιους και κανέναν άλλον.

Τίποτα δεν παραγράφεται από τη συνείδηση του λαού, όπως και τίποτα δεν παραγράφεται από το ιερό «κοινό περί δικαίου αίσθημα» για το καθεστώς της κλεπτοκρατίας που έστηναν συστηματικά τη τελευταία 25/ετία και πασχίζουν τώρα με κάθε μέσο και με τίμημα την καταδίκη σε πείνα να διαφυλάξουν. Δεν τους σώζουν μπράβοι και παρακράτος. Θα έχουν την ίδια τύχη που επεφύλαξε σε κάθε ανάλογη περίπτωση ο Ελληνικός λαός.

Σήμερα, ο λαός και η νεολαία είπαν το νέο μεγάλο ΟΧΙ στη Νέα Τάξη και στην ξένη εισβολή και κατοχή. Και αυτό το ΟΧΙ είναι μόνο η αρχή!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά

http://www.dikki.org/ Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289 28/10ου/2011

No comments:

Post a Comment