Σελιδες

Sunday, June 24, 2012

Ο απελευθερωτικός αγώνας

Το πολιτικό ενδοτικό κατεστημένο χρησιμοποιεί τον όρο απελευθέρωση ταυτίζοντας τον με την “επανένωση”και την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.

Προσπαθούν να αλλοιώσουν τα νοήματα των λέξεων και να εμφανιστούν ως “απελευθερωτές” οι διάφοροι κατάπτυστοι προδότες που μια μέρα θα απολογηθούν στα δικαστήρια για τα ανομήματα και εγκλήματα τους εις βάρος της κυπριακής δημοκρατίας και της πατρίδος.

Ο αγώνας για απελευθέρωση είναι αγώνας πολεμικός , αγώνας αιματηρός που θα κάνει τον κατακτητή να μετρά κάθε μέρα το κόστος της παρουσίας του στη γη των πατέρων μας, με αίμα. 

Μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή , όταν οι διάφοροι εθνικόφρονες έσπευδαν να στηρίξουν τους πολιτικούς του ενδοτισμού, παριστάνοντας τους εθνικιστές και επαναστάτες στις προεκλογικές συνάξεις και τα φαγοπότια , η εθνικιστική αριστερά έδειχνε το δρόμο του αγώνα με σημαιοφόρο τον ήρωα Θεόφιλο Γεωργιάδη.

Στα βήματα Εκείνου πορευόμενοι , το όραμα της απελευθέρωσης θα γίνει πραγματικότητα και ο δοξασμένος στρατός μας θα πατήσει στους αιματοβαμμένους δρόμους της Κερύνειας .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
Η φωνή της εθνικιστικής αριστεράς

http://edikcyprus.blogspot.gr/2012/06/blog-post_24.html

No comments:

Post a Comment