Σελιδες

Monday, February 20, 2012

Θα αποδεχθούμε ως έγκυρο το αποτέλεσμα στις κατοχικές εκλογές που θα διοργανώσει το 4ο Ράιχ στην Ελλάδα;

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς
20-2-2012


Κατέρρευσε και το παραμύθι ότι χάρις το μνημόνιο πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις. Κάθε μέρα που περνά συντρίβονται όλα τα ψεύδη της συμμορίας του ευρώ. Εκβίαζαν τον λαό ότι χωρίς το μνημόνιο δεν θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του δημοσίου.
Τώρα, με την αποδοχή του ειδικού λογαριασμού, αντί να εκβιάζουμε το 4ο Ράιχ με εξωτερική στάση πληρωμών, μας εκβιάζει με εσωτερική στάση πληρωμών.
Η φιλομνημονιακή συμμορία του ευρώ, θεωρούσε ανήθικους όσους Έλληνες πρότειναν εξωτερική στάση πληρωμών. «Μην προσβάλλουμε τους εταίρους μας», φώναζε ο Μπενίτο.
Να όμως, που μας προσβάλλουν οι «εταίροι μας». Κατ’ εμέ ο βασικότερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει η χώρα είναι το ζήτημα εθνικής ασφαλείας. Η συμμορία του ευρώ είναι έτοιμη να θυσιάσει την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους για ένα παλιόχαρτο, με το όνομα ευρώ. 
Συνεχίζει να παπαγαλίζει ξανά και ξανά τα ίδια παραμύθια για διεφθαρμένο δημόσιο, συντεχνίες κλπ, και αποσιωπά πλήρως: α) ότι η τρόικα απαιτεί συρρίκνωση του προσωπικού των Ενόπλων δυνάμεων της χώρας, β) ότι λόγω διαλύσεως του κρατικού μηχανισμού σημειώνονται κλοπές σε Ελληνικά Μουσεία, γ) ότι δίνονται συνεχώς εκατοντάδες δισεκατομμύρια σε χρεωκοπημένους τραπεζίτες.
Για όλα αυτά η συμμορία του ευρώ δεν ανησυχεί. Ίσως θεωρεί ότι στα ελικόπτερα του Αλαφούζου υπάρχει θέση για όλους. Γι’ αυτό συνεχίζουν το άλλο παραμύθι, περί αναπτύξεως που θα έρθει από τα μέτρα που μας επιβάλλει το 4ο Ράιχ.
Αλλά η πραγματικότης καθημερινώς τους κτυπά την πόρτα. Σήμερα ο Γ. Δελαστίκ γράφει τα εξής για τον μπαμπούλα της χρεοκοπίας: «Τί ακριβώς να φοβηθούν οι Έλληνες δηλαδή να μην πάθουν από αυτά που έπαθαν οι Αργεντινοί όταν χρεοκόπησαν; Στο 24% έφτασε η ανεργία στο απόγειο της χρεοκοπίας της Αργεντινής. Στο 21% βρισκόταν στη «σωσμένη» Ελλάδα στα τέλη Οκτωβρίου και μέχρι τον Ιούνιο θα έχει ξεπεράσει κατά πολύ το 25%».
Κάθε μέρα που περνά η «σωτηρία» από το 4ο Ράιχ αποδεικνύεται χειρότερη από την εξωτερική στάση πληρωμών.

Λίγο-πολύ αυτά τα έχει κατανοήσει ο Ελληνικός Λαός. Το πρόβλημά του είναι πώς ανατρέπεται η γερμανική κατοχή.
Απ’ αυτό το σημείο και μετά η καταστροφή που βιώνει σήμερα ο Ελληνικός Λαός, έχει έναν και μοναδικό υπεύθυνο: τα αντιμνημονιακά κόμματα.
Ζητούν ...εκλογές!!! Όχι εξέγερση, αλλά ...εκλογές!! Από ποιόν; Από τον Σόιμπλε;
Ας ακούσουμε καλύτερα τί απαιτεί ο Σόιμπλε σε δηλώσεις του στην Deutsche Welle: «Δεν θέτουμε νέους όρους, θα πρέπει όμως να διασφαλίζεται η τήρηση συμφωνηθέντων, ανεξάρτητα από την έκβαση εκλογών».
Για το 4ο Ράιχ είναι παντελώς αδιάφορο το αποτέλεσμα των εκλογών. Για το αντιμνημονιακό στρατόπεδο; Είναι αδιάφορο; Αρκεί να γίνουν εκλογές, και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!!! Τί υπεύθυνη στάση!
Πώς έχουν σχηματίσει την εντύπωση ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν ελεύθερα;
Και κάτι χειρότερο: πώς είναι δυνατόν να δηλώνεις ότι άρεις την εμπιστοσύνη στους βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο, να δηλώνεις ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι παράνομη και αντισυνταγματική, να δηλώνεις ότι οι υπογραφές τους είναι άκυρες, και ύστερα, ύστερα να λές ότι ...αποδέχομαι(!) την διοργάνωση εκλογών από προδότες;
Δηλαδή δεν νομιμοποιείται ο Παπαδήμιος να υπογράφει μνημόνια, αλλά νομιμοποιείται να διεξάγει εθνικές εκλογές; Τόσο πολύ εξευτελίστηκαν οι εκλογές;
Δεν υπάρχει λογική ή μήπως δεν υπάρχει πολιτικό θάρρος στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο; Πάμε να ανατρέψουμε την ξένη κατοχή ή πάμε να νομιμοποιήσουμε την ξένη κατοχή συμμετέχοντας στις εκλογές τους Σόιμπλε; Διότι τις εκλογές θα τις διοργανώσει ο Σόιμπε και το 4ο Ράιχ αφού πιά εγκαθίστανται ξένοι επίτροποι σε όλα τα υπουργεία, άρα και στο υπουργείο εσωτερικών.
Ήτοι, το εκλογικό αποτέλεσμα θα προκατασκευαστεί από τους γκάουλάιτερς στο ελληνόφωνο γερμανικό υπουργείο εσωτερικών.
Και όμως, μέσα σε ένα παραλήρημα κοινοβουλευτικού κρετινισμού κόμματα της αριστεράς και του αντιμνημονιακού μετώπου, ζητούν εκλογές, χωρίς να θέτουν ως ελάχιστη προϋπόθεση την ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως.
Παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου: αντιμνημονιακοί πατριώτες καλούν τον Λαό όχι σε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, έξω και πάνω από το κατοχικό καθεστώς. Αλλά σε εκλογικό αγώνα, μέσα και κάτω από το κατοχικό καθεστώς.
Ο Λαός είναι έτοιμος να πάρει τα όπλα και να ελευθερώσει την Πατρίδα και οι αντιμνημονιακοί καιροσκόποι του λένε να συμμετέχει στις εκλογές παρωδία του Σόιμπλε.
Το 4ο Ράιχ έφθασε στο σημείο να επιβάλει ότι τα νέα δάνεια που θα δίνουν στην Ελλάδα θα τα διαχειρίζονται οι γερμανοί!!! Χωρίς να ρωτούν τον δανειολήπτη-Ελλάδα. Η Ελλάδα απλώς θα πληρώνει τα τοκοχρεολύσια, χωρίς να έχει δικαίωμα να ρωτά ποιός και πώς διαχειρίστηκε τα δάνεια που χρεώθηκε ο Ελληνικός Λαός.
-«Είσαι δυσαρεστημένος από το μνημόνιο; Ψήφισε στις κατοχικές εκλογές που διοργανώνει ο Παπαδήμιος». Αυτή είναι η καταπληκτική τακτική των εν συγχύσει αντιμνημονιακών κομμάτων.
Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο στους γερμανοτσολιάδες από το να ακούν ότι τα αντιμνημονιακά κόμματα δεν οργανώνουν μαζική πολιτική απεργία, ούτε σκέφτονται την εξέγερση. Περιορίζουν τον αγώνα τους μόνον μέσα στα πλαίσια των κατοχικών εκλογών και της κατοχικής βουλής.
Η ευθύνη του 4ου Ράιχ για την γενοκτονία των Ελλήνων σταματά στο σημείο όπου οι ηγέτες του αντιμνημονιακού στρατοπέδου αρνούνται να επικηρύξουν την κατοχική συμμορία Παπαδήμιου. 
Είναι αδιανόητο να λένε ότι άρουν την εντολή εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου για το μνημόνιο αλλά του δίνουν εντολή για εκλογές.
Ο Λαός πρέπει να άρει την όποια εντολή για εκλογές λάβει ο Παπαδήμιος από τον Σόιμπλε. Ο Παπαδήμιος δεν δικαιούται ούτε να διεξάγει ούτε να συμμετέχει σε Ελληνικές εκλογές. Εκκρεμεί η σύλληψή του επί εσχάτη προδοσία.
Το να αφήνουμε την ημερομηνία, την οργάνωση και διεξαγωγή των εθνικών εκλογών στα χέρια εχθρών του έθνους όπως η συμμορία Παπαδήμιου, είναι σαν να παραχωρούμε την ηγεσία των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε Τούρκους στρατηγούς.
Και θέτω για μία ακόμη φορά το εξής ερώτημα, που ουδείς απαντά από το αντιμνημονιακό στρατόπεδο:
Αν στις κατοχικές εκλογές ηττηθεί το αντιμνημονιακό μέτωπο, θα αποδεχτούμε το αποτέλεσμα; Και θα πάμε στα σπίτια μας με το γνωστό απαξιωτικό ύφος, Ε, τί να κάνουμε; αφού έτσι ψήφισε ο Λαός. Ας πρόσεχε!».
Όποιος ηλίθιος σκέπτεται κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδος. Χειρότερος και από τον Σόιμπλε.
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, το μνημόνιο ισχύει λέει το 4ο Ράιχ. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, το μνημόνιο είναι άκυρο απαντούν οι επαναστάτες.
Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι αδύνατον να χάσουμε τις εκλογές, με τόσο κόσμο εναντίον του μνημονίου. Λάθος. Αν αφήσουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον κατακτητή, δεν θα θέσει το δίλημμα μνημόνιο ή όχι. Θα θέσει ένα σωρό εκβιαστικά διλήμματα, πχ «ευρώ ή χάος», «μέσα στην Ευρώπη ή εθνική απομόνωση», «στήριξη από τους εταίρους ή εξαθλίωση».
Και ενώ τα ψευτοδιλήμματα δεν περνούν πιά εύκολα στον Λαό, εν τούτοις, οι τράπεζες, τα μεγάλα μμε, σημαντικά τμήματα της διεφθαρμένης διανοήσεως στην Ελλάδα, αρκετοί συνδικαλιστές, και κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες έχουν προσκυνήσει το 4ο Ράιχ. Αλλά αυτό το περίεργο συσσωμάτωμα από μόνο του δεν μπορεί να αναχαιτίσει την λαϊκή οργή.
Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο δεν λαμβάνει υπ’ όψιν ότι η αναμέτρηση εδώ και πολύ καιρό έχει διασχίσει τα εθνικά σύνορα. Η φιλομνημονιακή συμμορία δεν κατεβαίνει μόνη της στις εκλογές. Έχει γερμανούς συμμάχους. Με ό,τι και αν σημαίνει αυτό σε χρήματα, εξαγορά συνειδήσεων, αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος, προβολή από τα μμε, και κυρίως στρατιωτική στήριξη για την καταστολή των λαϊκών αγώνων.
Το τελεσίγραφο του 4ου Ράιχ προς τον Ελληνικό Λαό είναι: Ή ψηφίζετε κόμματα υποταγμένα σε μας που θα εφαρμόσουν ό,τι θέλει το 4ο Ράιχ, ή δεν σας δίνουμε νέα δάνεια και σας πετάμε έξω από το ευρώ.
Τέτοιου είδους απειλή μόνον γέλια προκαλεί στους Έλληνες επαναστάτες. Μοιάζει  σαν να μας απειλούσαν το 1821 οι οθωμανοί δυνάστες ότι θα μας πετάξουν έξω από την οθωμανική αυτοκρατορία.
Για τους επαναστάτες δεν τίθεται ζήτημα εκλογών. Θα καταλάβουμε την εξουσία δια εξεγέρσεως. Το ζήτημα είναι να διαλυθούν οι αυταπάτες του Λαού πριν επέλθει η καταστροφή της Πατρίδος. Διότι αν νομιμοποιηθεί η εξουσία των Παπαδήμιων με την σφραγίδα των εκλογών η ανατροπή τους θα κοστίσει ποταμούς αίματος.
Σε αυτό το σημείο ο Βρετανός ευρωβουλευτής Nigel Farage είναι αποκαλυπτικός. Ρώτησε την Μέρκελ, γιατί δεν αφήνει τους Έλληνες να κάνουν εξωτερική στάση πληρωμών και να επανέλθουν στο εθνικό τους νόμισμα. Και η Μέρκελ του απάντησε ότι: «δεν μπορούμε να αφήσουμε την Ελλάδα να φύγει από το ευρώ, γιατί θα θέλουν να φύγουν και άλλες χώρες, και αυτό θα σημάνει το τέλος του Ευρωπαϊκού σχεδίου».
Η δήλωση της γερμανίδος καγκελαρίου δείχνει ανάγλυφα πόσο διεφθαρμένοι είναι όσοι λένε ότι «η Ευρώπη δεν μπορεί να μας πετάξει έξω από το ευρώ». Πρόκειται για μία διεστραμμένη αντίληψη της πολιτικής των ευρωλιγούρηδων, που προσπαθούν να κρατηθούν στο ευρώ με νύχια και με δόντια.
Η Μέρκελ μας θέλει στο ευρώ για να καταδυναστεύει την Ευρώπη, όχι ότι δεν μπορεί να μας διώξει λόγω νομικού κωλύματος. Μπορεί μέσα σε 24 ώρες να το πράξει. Αλλά φοβάται ότι το 4ο Ράιχ θα αντιμετωπίσει γενικευμένη εξέγερση και από τους άλλους λαούς που δεινοπαθούν από το ευρώ.
Η Μέρκελ λοιπόν μας λέει ξεκάθαρα ότι αδιαφορεί για το τί θέλουμε να ψηφίσουμε. Αδιαφορεί τελείως για το αν θέλουμε να μείνουμε ή να φύγουμε από το ευρώ. Την ενδιαφέρει η επένδυσή της, το Γερμανικό σχέδιο υποταγής της Ευρώπης στο 4ο Ράιχ.
Ας το αποδεχθούν επιτέλους οι κομματικοί ηγέτες του αντιμνημονιακού μετώπου. Υπάρχει μία εντελώς διαφορετική ερμηνεία του Λαού για τις εκλογές απ’ αυτήν της φιλομνημονιακής συμμορίας.
Ο Ελληνικός Λαός τις βλέπει ως διαδικασία λυτρώσεως από την σκλαβιά. Η φιλομνημονιακή συμμορία ως μέθοδο νομιμοποιήσεως της σκλαβιάς.
Εγώ λέω ότι πρέπει να πούμε την αλήθεια στον Λαό. Κατάματα. Να τον προετοιμάζουμε καθημερινώς για την εξέγερση. Ο Εθνικοαπελευθερωτικός αγών μας κτυπά την πόρτα. Είναι αδύνατον να απαρνηθούμε το ιερό μας καθήκον.
Να μην κρύβουμε τις προθέσεις μας πίσω από ξεφτισμένες λέξεις τύπου «ανατροπή».
Όσο καθυστερούμε την εξέγερση στο όνομα της αποφυγής του εμφυλίου, τόσο ο εμφύλιος θα εδραιώνεται.
Όσο καθυστερούμε την εξέγερση για να αποφύγουμε την αιματοχυσία, τόσο περισσότερο Ελληνικό αίμα θα χύνουν οι εχθροί της Ελλάδος.
Τώρα να προχωρήσουμε σε ρήξη με τους καιροσκόπους, τους ειρηνολάγνους, τους ενδοτικούς. Ως επαναστάτες είμαστε αδιάλλακτοι εχθροί του εκλογικού κρετινισμού. Σήμερα ο όρος νομιμότητα σημαίνει συμμαχία με το 4ο Ράιχ. Υποταγή στο 4ο Ράιχ.
Τί διαλέγουμε; υπακοή στον Σόιμπλε ή υπακοή στο ιερό καθήκον της παλλαϊκής εξεγέρσεως;
Όσο καθυστερούμε την οργάνωση της εξεγέρσεως τόσο ο Λαός θα μας θεωρεί αναξιόπιστους επαναστάτες. Η κρίση θα βαθαίνει. Ο Λαός θα εξαθλιώνεται. Είναι καλύτερη μία ωργανωμένη εξέγερση παρά ένα τυφλό ξέσπασμα βίας.
Σήμερα δεν υπάρχουν περιθώρια για μεταρρυθμίσεις, για αμφιταλαντεύσεις, για διαλλακτικότητα.
Τώρα, η εξέγερση είναι όρος επιβιώσεως του Ελληνικού Λαού. Οι συνθήκες την καθιστούν αναπόφευκτη.
Μην ξεχνάμε ότι όσοι μιλούν για εκλογές, χωρίς προηγουμένως να έχει ανατραπεί το κατοχικό καθεστώς, καταδικάζουν τον Λαό σε νομιμοποιημένη σκλαβιά.
Η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού είναι κατά του μνημονίου, αλλά οι καθεστωτικοί μηχανισμοί και ο εξωτερικός παράγων είναι υπέρ του μνημονίου.
Οι συγκρούσεις μεταξύ Λαού και πραιτωριανών, μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει ότι χωρίς οργάνωση, όπλα, εκπαίδευση, ιεραρχία, πειθαρχία, διοικητική μέριμνα, και ηγέτες, ο Λαός ηττάται από ολιγάριθμες ομάδες πραιτωριανών. Οι οποίες διαθέτουν και εκπαίδευση, και ιεραρχία, και πειθαρχία, και διοικητική μέριμνα, και όπλα, και ηγέτες.
Η επαναστατική πτέρυγα του αντιμνημονιακού μετώπου πρέπει άμεσα να έρθει σε πλήρη ρήξη με την καιροσκοπική πτέρυγα, η οποία θέλει να περιορίσει τον πολιτικό αγώνα μέσα στα πλαίσια των εκλογών.
Ο περιορισμός των λαϊκών αγώνων στα πλαίσια της φιλομνημονιακής «νομιμότητος» είναι αιτία πολέμου με όλη την χυδαία εκλογική αντίληψη περί πολιτικού αγώνος.
Υπάρχουν εποχές που μιλούν οι κάλπες. Και άλλες εποχές που μιλούν τα όπλα. Ουδέποτε οι κατακτητές αντιμετωπίστηκαν με κάλπες. Οι εκλογικές αυταπάτες και οι πολιτικές προκαταλήψεις της καιροσκοπικής πτέρυγος του αντιμνημονιακού μετώπου φέρνουν την καταστροφή στον Λαό.
Τον ευνουχίζουν συναισθηματικώς και ιδεολογικώς. Του προτείνουν να αποδεχθεί ένα εκλογικό αποτέλεσμα ακόμη και αν είναι αντίθετο με το συμφέρον της Πατρίδος. Την στιγμή που το 4ο Ράιχ διακηρύσσει ανοικτά ότι αδιαφορεί για το αποτέλεσμα των εκλογών, αν είναι αντίθετο με τα συμφέροντα του 4ου Ράιχ. 

No comments:

Post a Comment