Σελιδες

Thursday, February 16, 2012

Ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4: Μόνη λύση η Ένοπλη Αντίσταση

Το πρόβλημα της χώρας δεν έχει χρώμα πολιτικό ούτε παραταξιακό, είναι συστημικό. Η κοινοβουλευτική δημοκρατία της οικογενειοκρατίας των πολιτικών, των εργολάβων και των ΜΜΕ, χρεωκόπησε και πρέπει να αλλάξει.

Υπουργός εργασίας έχει στο αυθαίρετο του ανασφάλιστους μετανάστες χωρίς χαρτιά
• Υπουργός οικονομικών χαρίζει εκατοντάδες εκατομύρια ευρώ σε απατεώνα τραπεζίτη
Υπουργός εθνικής άμυνας αγοράζει ελλατωματικά υποβρύχια
Αρχηγός της Αστυνομίας και νυν γραμματέας υπουργείου καταχράζεται εκατομύρια ευρώ
Δημοσιογράφοι, εργολάβοι, παπάδες εμπλέκονται στο Βατοπαίδι και άλλα σκανδαλα
Εισαγγελείς βάζουν τις υποθέσεις στο αρχείο και δεν τιμωρείται κανείς.

Τα παραπάνω δεν είναι παρά ελάχιστα παραδείγματα που δείχνουν την αναγκη για αλλαγή. Το σύστημα όμως δεν μπορεί να αλλάξει στα πλαίσια της “νομιμότητας” αφού με εκλογές ή άλλες διαδικασίες που προβλέπονται, αλλάζουν τα πρόσωπα και όχι οι πρακτικές. Η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική εξουσία αντί να ελέγχονται, θα εξακολουθούν να εμπλέκονται και να αλληλοπροστατεύονται για τη διατήρηση του υπάρχον καθεστώτος και την υπονόμευση του μέλλοντος μας.

Επειδή λοιπόν οι “νόμιμες” αλλαγές του συστήματος δεν προβλέπονται, μένει μόνο η οδός της “παρανομίας”. Κάθε τέτοια ενέργεια ονομάζεται ως “στάση”, “εξέγερση”, “επανάσταση” κλπ. Οι εξεγέρσεις όμως δεν είναι ούτε νόμιμες ούτε παράνομες. Είναι δίκαιες καθώς το δίκιο είναι με αυτόν που εξεγείρεται.

Άρα ο κόσμος που θα εξεγερθεί δεν πρέπει να υπολογίζει τι είναι νόμιμο και τι παράνομο, όπως κάνουν τα ΜΜΕ και φορείς τύπου ΠΑΜΕ που θέλουν να μας πείσουν ότι η εξέγερση
φτάνει μέχρι τα όρια της απεργίας και της ειρηνικής διαδήλωσης. Εμείς θεωρούμε ότι από εκεί ξεκινάει και φτάνει μέχρι εκεί που έχει δείξει τόσο η παγκόσμια όσο και η ελληνική ιστορία. Δηλαδή την βία και την ένοπλη δράση.

Μπορεί να ακούνται ακραία αυτά που λέμε, όμως εμείς απαντάμε ότι είναι ακραία αυτά που μας επιβάλλουν οι προδότες του κοινοβουλίου, ικανοποιόντας τις απαιτήσεις των κατακτητών Γερμανών και Γάλλων. Γιαυτό θεωρούμε ότι η επανάσταση θα έχει χαρακτήρα και εθνικό.

Θα πρέπει να είναι αμείλικτη απέναντι σε όσους συνεργάζονται με τους οικονομικούς κατακτητές και θεωρούμε ότι οι προδότες πρέπει να έχουν την αντιμετώπιση που είχαν οι συνεργάτες των εχθρών κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όπως προβλέπεται και σε περιπτώσεις εσχάτης προδοσίας. Δηλαδή την εκτέλεση!

Και ποιοι είναι οι προδότες; Είναι αυτοί που γνωρίζει καλά ο ελληνικός λαός. Οι βουλευτές που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο, οι πολιτικοί των προηγούμενων κυβερνήσεων που έφεραν την κατάσταση εδώ. Αρκετοί μεγαλοεργολάβοι, καναλάρχες και δημοσιογράφοι. Πολλοί εισαγγελείς, δικαστές και αστυνομικοί.

ΥΓ1 Δικαίωμα στην ελπίδα θα έχουμε όταν οι φωνες γίνουν μολότωφ, τα γιαούρτια σφαίρες και τα αυγά καλάσνικωφ.
ΥΓ2 Αυτοί παγιδεύουν το μέλλον μας, εμείς ας παγιδέψουμε τα αυτοκίνητα τους...

Μετά τιμής ΘΥΡΑ 4

No comments:

Post a Comment