Σελιδες

Friday, December 30, 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Προετοιμάζονται να πουλήσουν τη ΔΕΗ, με τον τρόπο: ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΗ


Είναι οι βασικοί πυλώνες της μεθοδολογίας που ακολουθείται και είναι γνωστοί αφού εφαρμόζεται η ίδια συνταγή για όλες τις χώρες που έχουν γίνει θύματα ή αποτελούν  θηράματα των διεθνών τοκογλύφων και οικονομικών δολοφόνων.
Την υπόθεση εργασίας αποτελεί η δυνατότητα εξαγοράς , αντί πινακίου φακής, των πλουτοπαραγωγικών πηγών «αδύναμων οικονομικά»  Κρατών.
Αυτή η υπόθεση είναι το σχέδιο και ο στόχος  της διεθνούς απληστίας.
Επιλέγοντας το Κράτος – θύμα, αρχίζουν να διαμορφώνουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου  να πιάσουν το στόχο τους.
Στις  προϋποθέσεις περιλαμβάνονται, προφανώς, ως αμειβόμενοι αδρά και αναλόγως : 
η παρουσία στη Χώρα-Θύμα του ΔΝΤ (υπό μορφή οικονομικής βοήθειας και παροχής τεχνογνωσίας),  η συμμετοχή Τραπεζο-πιστωτικών Ιδρυμάτων, ενδοτικοί Πολιτικοί (μη πατριώτες) πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί τους και φυσικά οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης  για την παραπλάνηση του Λαού, ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.Αφού η ομάδα ολοκληρωθεί, αρχίζουν τα βάσανα για το Λαό με την εφαρμογή του Δόγματος ΣΟΚ και ΔΕΟΣ, όπου ανάλογα με τη πρόοδο των αποτελεσμάτων γίνεται παράλληλα και η εφαρμογή του σχεδίου.
Ένας λαός με κυρίαρχα συναισθήματα την οργή, τη θλίψη, την απογοήτευσης και την αίσθηση ότι δεν μπορεί να αντιδράσει ΟΔΗΓΕΊΤΑΙ με ακρίβεια στη παραίτηση.
Αυτό θέλουν, αυτό δουλεύουν, αυτό τους εξυπηρετεί, αυτό ήταν το σύνθημα του Τζώρτζ Μπους
«ο άνθρωπος υπό πανικό γίνεται πολύ ενδοτικός».
Εκτιμούν ότι τελικά θα τα καταφέρουν και στη Χώρα μας.
Η πρωτοφανής για τα Ευρωπαϊκά, τουλάχιστον, δεδομένα αντίσταση του Ελληνικού Λαού στα σχέδια τους, τους έβγαλε έξω απ’ το πρόγραμμα. Δυο χρόνια προσπαθούν χωρίς να πλησιάζουν στο στόχο τους.
Η τοποθέτηση της ΔΕΗ ως πρώτο θύμα του Δημόσιου Πλούτου που θα προσπαθήσουν να εκποιήσουν, είναι μια πράξη βεβιασμένη από τη πλευρά τους και ταυτόχρονα πολύ τολμηρή. Μας δίνουν την εντύπωση ότι μπήκαν σε μεγάλα ρίσκα, επειδή αποτυγχάνουν.
 Η προσπάθεια τους για πλήρη απαξίωση του έμψυχου υλικού, ειδικά για τις Δημόσιες Εταιρίες στόχους, την υποβάθμιση των υπηρεσιών και την αύξηση του κόστους κατανάλωσης σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ και μια σειρά άλλων Δημόσιων παρεχομένων υπηρεσιών στο Λαό, θα πέσει στο κενό.
Ο Ελληνικός Λαός δεν θα τους κάνει το χατίρι.
Θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον τα ιερά και όσια της Χώρας του.
Η Εθνική Ανεξαρτησία και η Λαϊκή Κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτες αρχές, δεν παίρνουν εκπτώσεις, είναι κόκκινες γραμμές για ντόπιους και ξένους επικυρίαρχους.
Το ΔΗΚΚΙ – Σοσιαλιστική Αριστερά, μπροστά στους αγώνες, μπροστά στους προβληματισμούς και τις απομυθοποιήσεις, καλεί το Λαό σε πλήρη επαγρύπνηση. Η τελική αναμέτρηση φτάνει. Η απαλλαγή της Χώρας έρχεται.  Έσο έτοιμος…
 
Γραφείο Τύπου ΔΗΚΚΙ – Σοσιαλιστική Αριστερά

No comments:

Post a Comment