Σελιδες

Friday, November 4, 2011

Ο τρόμος τους είναι η σωτηρία μας

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς

Ο κίνδυνος για εθνική καταστροφή είναι πλέον ορατός από τους πάντες. Η περαιτέρω παραμονή στο ευρώ ισοδυναμεί με εθνοκτονία. Το Ελληνικό Έθνος αντιμετωπίζει κίνδυνο αφανισμού από τον οικονομικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει το 4ο Ράιχ.
Τα γεγονότα των τελευταίων ωρών απέδειξαν ότι τα καθεστωτικά κόμματα έχουν «ναρκομανείς» στο τιμόνι τους αντί για ηγέτες. Το μόνο που τους απασχολεί είναι πώς θα πάρουν την 6η δόση τους. Ούτε σκέψη να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό αν θέλει αυτό το μαρτύριο.
Η γελοιοποίηση της κεντροδεξιάς επιτάθηκε από τα ιστολόγια που υποστηρίζουν την ΝΔ που ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζοντο ότι ο σατανικός Τζέφρυ θέλει να μας βγάλει έξω από το ευρώ, γι’ αυτό κάνει το δημοψήφισμα! Και ότι προσπαθεί να διαλύσει την ΕΕ, γιατί έτσι επιτάσσουν τα συμφέροντα των ...κερδοσκόπων. Και ότι παραμονή στο ευρώ σημαίνει ...εθνική ανεξαρτησία και ακύρωση του Μνημονίου! 
Το ότι ο Παπανδρέου έχει χάσει τον έλεγχο των εξελίξεων και κάνει σπασμωδικές κινήσεις δεν πέρασε από το μυαλό των ευρωλιγούρηδων.
Τώρα η επαναστατική πτέρυγα του πολιτικού φάσματος πρέπει να εξηγήσει στον Λαό ότι δεν αποτελεί εγγύηση η υπόσχεση Παπανδρέου ότι θα εγκαταλείψει την εξουσία δια της μεταβατικής κυβερνήσεως. Η μεταβατική κυβέρνηση θα είναι η νέα χούντα, με κοινοβουλευτική σφραγίδα.
Άλλωστε η δωσίλογη ηγεσία της ΝΔ το είπε ξεκάθαρα: Θέλει να περάσει η δανειακή σύμβαση εκχωρήσεως της εθνικής κυριαρχίας από υπηρεσιακή κυβέρνηση. Αυτό είναι πρωτοφανές. Μία υπηρεσιακή κυβέρνηση χωρίς έλεγχο, χωρίς νομιμότητα, να περάσει την δανειακή σύμβαση έτσι ώστε ο Σαμαράς να μην χρεωθεί την νέα εθνική προδοσία.
Ο Σαμαράς θέλει να περάσει η δανειακή σύμβαση χωρίς να ανοίξει μύτη. Χωρίς καν την έγκριση της βουλής και του Λαού. Έτσι απλά. Με υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Οι μάσκες του Σαμαρά έπεσαν. Μοναδική εγγύηση ο εξοπλισμός του Λαού.
Μετά τον Παπανδρέου ο Λαός θα στρέψει τώρα τα όπλα του στον νέο εχθρό, την συμμορία των προθύμων.
Η Τρόϊκα θέλει νέους δωσίλογους που ακόμη δεν έχουν φθαρεί για να συνεχίσουν να τραβούν κουπί στην γαλέρα του μνημονίου.
Τώρα πρέπει να καθοριστεί με σαφήνεια τί θα πράξουν οι επαναστάτες. Το πολιτικό πρόγραμμα των επαναστατών θα περιλαμβάνει την πρόταση για άμεση ανατροπή του μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Την μή αναγνώριση της μεταβατικής κυβερνήσεως. Την αποχή από τις  κατοχικές εκλογές. Την άμεση ανακήρυξη Συντακτικής Εθνοσυνελεύσεως από τις λαϊκές συνελεύσεις. Την οργάνωση λαϊκών πολιτοφυλακών. Την σύσταση λαϊκών δικαστηρίων. Την μονομερή διαγραφή του χρέους. Την έξοδο από το ευρώ. Τον συντονισμό όλων των κινημάτων για την δημιουργία προσωρινής επαναστατικής κυβερνήσεως σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδος.
Το επαναστατικό κίνημα έχει αναδείξει τους καλύτερους ηγέτες. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε την εξουσία. Δεν θα αφήσουμε την πρωτοβουλία των εξελίξεων στην Νέα Δημοκρατία. Ο Σαμαράς είναι ήδη ο νέος Παπανδρέου. Εν μία νυκτί δήλωσε ότι αποδέχεται πλήρως το Μνημόνιο και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας αρκεί να πάρει την εξουσία. Από εδώ και πέρα οι κυβιστήσεις του Σαμαρά θα συγκρίνωνται σε συχνότητα με τις κυβιστήσεις του Παπανδρέου και του Καρατζαφέρη.  
Η λύση του Ελληνικού δράματος θα προέλθει μέσα από την μετωπική σύγκρουση με τους δωσίλογους, αριστερούς και δεξιούς. Η παλλαϊκή εξέγερση που τόσο καιρό προπαγανδίζουμε εισέρχεται σε νέα φάση. Τα δημαγωγικά τεχνάσματα του Σαμαρά και του Παπανδρέου, δεν πρόκειται να τους σώσουν.
Όσο και αν προσκυνούν το ευρώ, το ευρώ είναι καταδικασμένο να καταρρεύσει. Σε όλη την Ευρώπη έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για μία ελεγχόμενη διάσπαση του ευρώ. Εμείς οι επαναστάτες στην Ελλάδα, αγωνιζόμαστε για μία ανεξέλεγκτη χρεωκοπία του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Και αυτή την στιγμή ούριοι άνεμοι μας οδηγούν ταχύτερα στον πολυπόθητο στόχο μας. Την απελευθέρωση των Λαών της Ευρώπης από την σκλαβιά του ευρώ.
Το ότι εμπόδισαν τον Λαό να εκφραστεί εναντίον του ευρώ, δεν τους σώζει. Σε ευρωπαϊκές χώρες ετοιμάζονται δημοψηφίσματα υπέρ της Ελλάδος, με τα οποία ζητούν να απελευθερωθεί η Ελλάδα από τα δεσμά του Ευρώ.
Η κατρακύλα για τα ευρωγιουσουφάκια δεν έχει τελειωμό. Μέχρι πριν από λίγους μήνες έκραζαν με έπαρση ότι το ευρώ θα είναι παντοτινό. Τώρα, τρομαγμένοι και απομονωμένοι από τους Λαούς περιμένουν το θανατηφόρο πλήγμα από την Επανάσταση που σφύζει από ζωή σε όλη την Ευρώπη.
Ο εφιάλτης του ευρώ φθάνει στο τέλος του. Όσο ταχύτερα αποδεχθούν την ήττα τους οι ευρωλιγούρηδες, τόσο καλύτερα για αυτούς. Ο τρόμος τους είναι η σωτηρία μας.

Ιφικράτης Αμυράς

No comments:

Post a Comment