Σελιδες

Monday, November 7, 2011

Πολιτικό Σχέδιο συγκρούσεως με το 4ο Ράιχ


Το 4ο Ράιχ, ως αδύναμος πολιτικός κρίκος της Ευρώπης λόγω του προσφάτου παγκοσμίου πολέμου, θα παρασύρει μαζί της όλο το ιμπεριαλιστικό ευρωπαϊκό οικοδόμημα.
Η εκστρατεία θα ξεκινήσει με εμπρηστικές δηλώσεις από τις δύο πλευρές μεταξύ Ελλάδος και Γερμανίας. Γρήγορα τα ΜΜΕ θα κατασκευάσουν επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών. Θα αναφέρουν υπαρκτές ή ανύπαρκτες προσβλητικές δηλώσεις προσωπικοτήτων και από τις δύο πλευρές.
Σε κάθε βήμα της κλιμακουμένης πολιτικής κρίσεως η πολιτική υποκρισία θα είναι το μέγα όπλο των Ελλήνων. Ενώ κάθε επιθετική ενέργεια θα αποσκοπεί στην διάλυση της «Ευρωπαϊκής Ενώσεως», οι Έλληνες θα δηλώνουν ευθαρσώς ότι δημιουργούν αρραγές μέτωπο για την διάσωση της «Ευρωπαϊκής Ενώσεως».
Ενώ θα προκληθεί διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Γερμανία, στον Τύπο θα υπάρξουν δηλώσεις ότι αυτό έγινε για λόγους μειώσεως των κρατικών δαπανών και εξοικονομήσεως οικονομικών πόρων, άλλωστε υπάρχει και το διαδίκτυο για άμεση επικοινωνία. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα, ή της Ελλάδος στο Βερολίνο.
Στο επόμενο στάδιο οι Έλληνες ηγέτες θα δηλώνουν με έμφαση, ότι αδυνατούν να εγγυηθούν την ασφάλεια Γερμανών πολιτών επί Ελληνικού εδάφους. Αυτή η δήλωση, στην διπλωματική ορολογία, πρακτικώς σημαίνει έμμεση απέλαση όλων των Γερμανών από την Ελλάδα.
Εννοείται ότι θα ζητηθεί από τους Έλληνες της Γερμανίας να την εγκαταλείψουν διότι σύντομα αναμένονται επεισόδια εις βάρος τους. Αν δεν έχουν γίνει μέχρι τότε επεισόδια εις βάρος Ελλήνων, θα τα ανακαλύψουν τα διεθνή μμε. Είτε αυτοβούλως, είτε επί χρήμασι. Όσοι Έλληνες διαφωνούν, θα πεισθούν να εγκαταλείψουν την Γερμανία.
Ο εμπορικός αποκλεισμός όλων των γερμανικών προϊόντων όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά σε όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου θα εξαπλωθεί σαν θερινή πυρκαϊά με ταχύτητα τυφώνος. Οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου διψούν για αύξηση της εγχωρίου παραγωγής και μείωση της δικής τους ανεργίας.
Εφ’ όσον ήδη έχουν ανακύψει προβλήματα με συμβάσεις αποικιοκρατικού τύπου εις βάρος της Ελλάδος από γερμανικές εταιρείες όπως Siemens και Hochtief, όλες οι εμπορικές συμβάσεις με γερμανικές εταιρίες στην Ελλάδα θα περάσουν από κόσκινο. Και αν δεν βρεθεί ψεγάδι στις συμβάσεις, θα κατασκευαστεί. Θα φροντίσει ο Τύπος να ανακαλύψει όσα ψεγάδια χρειαστούν για να διαρραγούν οι εμπορικές σχέσεις.
Η καγκελάριος Μέρκελ θα αρχίσει να έχει Ελληνικούς εφιάλτες. Το επόμενο βήμα είναι η εμπλοκή της Ρωσσίας στα Ελληνικά πολεμικά σχέδια. Η Ρωσσία έχει επεκτατικές βλέψεις στην ανατολική Ευρώπη, και το μόνον ισχυρό και υπολογίσιμο ανάχωμα είναι η ενωμένη Γερμανία. Σε συμφωνία με Ρωσσικούς κύκλους θα εξαπολυθεί το σύνθημα για διχοτόμηση της Γερμανίας διότι αναφύονται κίνδυνοι αναφλέξεως παγκοσμίου πολέμου. Αυτό το σύνθημα θα συντονιστεί με πολλές γαλλικές καρδιές που δυσφορούν μπροστά στην εθνική ένωση του προαιωνίου εχθρού τους. Εκτός αυτού, η Ρωσσία έχει ισχυρά οικονομικά συμφέροντα στην ανατολική Ευρώπη και σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτραπεί να απειληθούν από την Γερμανία, είτε από την «Ευρωπαϊκή Ένωση».
«Προς το παρόν η κυβέρνηση δεν συζητά την πρόταση της Αγγλίας για διαμελισμό της Γερμανίας», θα γράφουν τα Ελληνικά ΜΜΕ. Θα το λένε στην αγγλική νύφη, για να το ακούσει η γερμανική πεθερά.
Η επομένη φάση του σχεδίου περιλαμβάνει την εμπλοκή των ΗΠΑ, της Βρετανίας, των Αράβων, της Κίνας στην διάλυση της «Ευρωπαϊκής Ενώσεως», κτυπώντας όλοι μαζί την Γερμανία μέσω μίας μεθοδευμένης προπαγάνδας περί τεραστίου γερμανικού χρέους, προερχόμενο από ομόλογα εις τας χείρας ξένων δανειστών. Αν η γερμανική πλευρά παρουσιάσει στοιχεία που θα αποδεικνύουν οικονομική ευρωστία, ποσώς μας ενδιαφέρει. Θα παρουσιάσουμε πολλαπλάσια στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι το χρέος της Γερμανίας είναι 50 τρις ευρώ. Αν αρνηθεί η γερμανική πλευρά την ύπαρξη αυτών των ομολόγων θα εμφανιστούν στις αγορές πλαστά ομόλογα. Όλοι οι χώρες του κόσμου θα ζητούν από την Γερμανία την πληρωμή υπαρκτών ή ανυπάρκτων κρατικών ομολόγων. Υπαρκτών ή ανυπάρκτων γερμανικών χρεών. Η διεθνής απληστία είναι ιός ταχέως εξαπλούμενος. 
Σκοπός των διεθνών χρηματοπιστωτικών οίκων είναι η οργανωμένη οικονομική τρομοκρατία της Γερμανίας ώστε να μην μπορεί να δανειστεί νέο χρήμα από τις αγορές. Όπως έλεγε και ο Αντρέ Κοστολάνι τα χρηματιστήρια είναι 90% ψυχολογία και 10% οικονομικά μεγέθη. Δεν έχει σημασία ότι η Γερμανία δεν χρεωκοπεί, σημασία έχει να πιστέψουν οι Γερμανοί και οι ξένοι πιστωτές ότι θα χρεωκοπήσει άμεσα.
Η διέγερση ενστίκτων απληστίας είναι κάτι εύκολο και επικερδές. Δεν θα δυσκολευθούν χώρες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδιώτες να θέσουν σε εφαρμογή το Ελληνικό πολεμικό σχέδιο.
Όταν αντιστρέψουμε την κατάσταση, στον Ελληνικό Τύπο θα εμφανιστούν δηλώσεις όπου θα καλείται η Γερμανία να πάρει σκληρά μέτρα για να μην χρεωκοπήσει. Θα δηλώνουν τα Ελληνικά ΜΜΕ ότι η Ελλάς θα «βοηθήσει» την Γερμανία. Θα επιδειχθεί «αλληλεγγύη» από Ελληνικής πλευράς, δανεισμός προς την Γερμανία με 30% ετήσιο επιτόκιο.
Κάθε ενέργεια, στην πράξη θα κλιμακώνει την ένταση και την κρίση. Αλλά οι δηλώσεις Ελλήνων ηγετών θα ομιλούν για εξομάλυνση των σχέσεων.
Για την αύξηση της πολιτικής εντάσεως θα χρειαστεί να ξυπνήσει ο χειρότερος γερμανικός εφιάλτης: ο πληθωρισμός. Εύκολα θα επιτευχθεί αυτό καθώς το Ιράν, οι Βορειοκορεάτες, και αρκετές Αραβικές χώρες ασχολούνται με το ευγενές άθλημα της παραχαράξεως χαρτονομισμάτων. Έφθασε ο καιρός να θέσουν τις υπηρεσίες τους υπό τις Ελληνικές διαταγές. Θα πλημμυρίσουν την Γερμανία με πλαστά ευρώ ώστε να προκληθεί νομισματικός πληθωρισμός.
Καθώς η αγριότης του οικονομικού πολέμου θα εντείνεται, τόσο θα αυξάνεται και η Ελληνική πολιτική κυνικότης. «Για την διάσωση του ευρώ η Ευρωπαϊκή Ένωση θα χρειαστεί να πάρει σκληρά αλλά αναγκαία μέτρα», θα διαλαλούν οι Έλληνες αξιωματούχοι στον Τύπο.
Μέτρα που θα αποσοβήσουν την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως είναι η κατάργηση της Ευρωπαϊκής κεντρικής τραπέζης, η παράλληλη κυκλοφορία εθνικών νομισμάτων, η κατάργηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η ακύρωση των συμφωνιών Μάαστριχτ και Λισσαβώνας, η κατάργηση των ευρωπαϊκών οδηγιών.
«Τα μέτρα είναι σκληρά αλλά αναγκαία», θα δηλώνουν Έλληνες  αξιωματούχοι σε κάθε ευκαιρία.
Σε κάποια στιγμή η γερμανίδα καγκελάριος ίσως ζητήσει ένα είδος διπλωματικής ανακωχής. Εκεί ακριβώς θα πρέπει να κτυπηθεί αμείλικτα. Η Ελληνική ηγεσία θα απαιτήσει, με απαράμιλλη σφοδρότητα, έλεγχο από Έλληνες αξιωματούχους των γερμανικών στατιστικών στοιχείων για την γερμανική οικονομία. Φυσικώς η καγκελάριος δεν θα δεχθεί κάτι τέτοιο, θα το θεωρήσει απαράδεκτο αίτημα από μία χώρα που χρωστά 300 δις ευρώ.
Τότε θα ξεκινήσει δεύτερος γύρος ψυχολογικού πολέμου: «Η Γερμανία μαγειρεύει τα οικονομικά της στοιχεία. Αρνείται να δεχθεί διεθνή οικονομικό έλεγχο», και ούτω καθεξής. Αν η καγκελάριος αποδεχθεί να ελεγχθούν τα γερμανικά στοιχεία από διεθνή επιτροπή, η επιτροπή θα ανακαλύψει νέα ελλείμματα και νέα χρέη, τα οποία απέκρυπτε η Γερμανία. Ασχέτως αν αυτά τα ελλείμματα είναι υπαρκτά, η επιτροπή θα απαιτήσει την λήψη σκληρών μέτρων για να πληρωθούν οι διεθνείς πιστωτές. Νέος γύρος συγκρούσεων.
Αν η καγκελάριος κάνει μία πρόταση κάτω από το τραπέζι, για γερμανική βοήθεια προς την Ελλάδα, προκειμένου να λήξει το όλο θέμα χωρίς περαιτέρω συγκρούσεις, η Ελληνική αντιπροσωπεία θα δηλώσει ότι «μπορούμε να δεχτούμε ένα γερμανικό δάνειο 300 δις ευρώ, με αρνητικό επιτόκιο 90%, δηλαδή αποπληρωμή 10% μόνον του δανειζομένου κεφαλαίου, σε 200 χρόνια». Τίποτε λιγώτερο.  
Σε περίπτωση που θέλει να επέμβουν οι κ.κ. Σαρκοζύ και Μπαρόζο για εκτόνωση της κρίσεως, η Ελληνική ηγεσία θα ζητήσει ως προαπαιτούμενο για την έναρξη διαλόγου την διαγραφή όλου του εξωτερικού χρέους της Ελλάδος σε ευρώ.
«Τα στατιστικά στοιχεία με υποτιθέμενα χρέη της Ελλάδος είναι πλαστά», θα απαντήσει η Ελληνική αντιπροσωπεία. «Εσείς τα κατασκευάσατε. Δεν τα πληρώνουμε. Αν θέλετε να σωθεί η Ευρώπη από διάλυση, διορθώστε τα λογιστικά σας βιβλία. Το Ελληνικό εξωτερικό χρέος σε ευρώ είναι μηδενικό».
Σε αυτό το σημείο θα έχουν εμπλακεί στην κρίση πολιτικές δυνάμεις από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά, χώρες όπως η Αμερική και η Ρωσσία, θα έχουν αναδυθεί θρησκευτικά, εθνοτικά και πολιτιστικά μίση, και η «Ευρωπαϊκή Ένωση» θα οδεύει εκεί που πάντοτε ανήκε: εις τον κάλαθο των αχρήστων. 



No comments:

Post a Comment